2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yaptığım uzun araştırmalar sonucu bebak nemlendirici ve sütünü aldım çatlaklar için insanlar netteb bazı kremlere yüz tl den falza para ödüyorlarmış ama eğer çatlak olucaksa bunların bile faydası oluyormuş . Yine şu iç karın dış karın meselesi yabi. Doğumda bile çatlayabiliyormuş. Benim eşimde sağ olsun sen yavrumuzu sağlıkla dünyaya getirde oluşab sadec çatlak olsun diyor :)) :)) taş vücut pwk önemli değil galiba . . Tabi gönlüm ragat olsun diye ben babek kreme başladım 10 tl civarı sanırm. Hoş da bir kokusu var . Yüzünüzü de bunla nemlendirenilirainiz. Ben tavsiye ederim.

benimkide surdunmu bugun die sorup duruods bana nezaman eserse o zaman suruyorum 2 gunde 1 filan. ama suda var gecen gun karninda 2 cizik gibi bisi gordum kremde n snra gecms dunde bacaklarmda vardi aha dedin catlamisim bi bacagma surdum baktim yok oldu alla alla dedim öbürü ne surdum surerken dikkat ettin masajla oda yok oldu acaba diyorun olusacakmiydida masajla filan yok oldu anlayamadim ama insallah ise yararlar annede varssa sendede oluomus benim annemde kardesimde heryeri catlamis sur dio bana korkuyorum olmasn diye ama biyandanda diyorum bebegim saglikli olsnda varsin olsn napalim

Aaa cidden mi kuzum benmde annemde var kesin aliyorum ozaman benimde bacaklarimda oldu ama gecmiyo canim varsa fotografini atar misin kremin zahmet olmazsa..ole bebegimiz saglikli olsun gerisi onemli degil ama onlarin tas gibi anneleri olmasi lazim aaa annen ne genc desinler :)))))))bide biz daha onlara kardes yapcaz insallah rabbim izin verirse kendimize bakalum:)))

Benimki icin cok onemli canim hani dogasinda var onun kendinede cok bakimli seviyo bakimi bide sanki kendini suclu hissediyo cok sacma ama keske ben dogursaydim diyo cok aci cekiyon diyo karnin bacaklarin catliyo morario diyo keske ben dogursaydim diyo esim fazla bakimlidir banada kendinede :))

Kızlar 3 gündür baya yoruldum arkadaslara iftara gittik bütük gece oturmaktan belim koptu. Dün gece de dışarda iftardaydık sonra arkadaslarla uzun zamandır görüşmüyoruz diye biraz fazla dışarda kalmışız akşam 8den gece 2ye kadar yaklaşık. Ve düngece azcık pembemsi gibi peçeteye leke geldi yattım uyudum sabaha karşı da aynen silince peçeteye çok açık renkli pembe şeklinde geldi. Gece 4.5tan beri uyumuyorum sabah bol bol su içtim sırt üstü yatıyorum azaldı biraz ama çok korkuyorum. Doktorumu aradım kaç haftalıktın dedi 10 dedim tamam şimdilik sadece yat dinlen artarsa gel şuan gerek yok dedi çok sakin karşıladı. Randevum 2 hafta sonraydı ama bugün dinlenicem yarın sabah 9a randevu aldım dua edin kızlar korkuyorum

Eskiden doğum gününü bilmeyen herkesin doğum tarihi 01.01.... di ya hiç sevmezdim korkuyorum 1 ocakta doğsun

Musmutlu22 aman yat dinlen. Stres yapma kendine (demesi kolay ama) stres vücudunu daha da gerecektir. Sağlıklı cenine kolay kolay birşey olmaz merak etme. Kızımda benim 13 gün bilgiğin regl kanaması gibi yoğun kanamam olmuştu. Sen olumlu düşünlerle dol yeter.

QUOTE="minimoy, post: 41527264, member: 139755"]artık öyle birşey yapılmıyor malesef.doğumha direk hemen saat ve tarihi yazıyorlar.bende çok takılmıştım bu konuya.zor zamanlar geçirdikten sonra dedimki isterse 31 aralık 23:55 te doğsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım[/QUOTE]

N Nudar artık tam saat yazılıyor ama ay hesabına gre ıkula alundukları ıcın kayıp ılmaz sanırum

Sağlıklı olsun tabiki.. Cidden mi ben onu bilmiyordum neyse bu mecburiyet beni kafa karışıklığından kurtardı en azından.
Bende kimlikte gerçek doğum tarihi yazsın istiyorum aslında ama minnakım zorluk çekmesin diye bi kaç gün beklesek mi diye düşünmüştüm. Çok tşk ederim cevaplarınız için

Musmutlu22 Canım gunaydın , Hiç korkma gönlünü de ferah tut , benim de ara ara oluyor 12 haftalıgım ,yorulmakla vs bile çok ilgisi oldugunu sanmıyorum.Arttık bizim ileri haftalarda bebek plasentaya tutunmuş oluyormuş,bundan dolayı bile ufak tefek lekeler olabiliyormuş.Ben bu konuyu inanmazsın belki ama (ilk haftalardaki endişemden )3 ayrı doktora giderek kesinleştirdim diyebilirim....Hiiiç korkma ,zaten azalır ve geçer belki de bgn ..Yetr ki huzurlu ol canım ..Sağlıkla kucagımıza alalım inşallah hep birlikte

Çok çok geçmiş olsun canım. Stres yapma uzan dinlen önemli bir durum olsaydı doktor muayeneye çağırırdı muhakkak. Yorulmuşsundur kendini zorlamışsındır bu aralar. Allah bebişini korusun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…