- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.361
ben simdilik kullanmayi düşünmüyorum bepantolu catlaklar icinmi kullanicaksinBepantol yada farklı bir krem kullanacakmısınız ?
benimkide surdunmu bugun die sorup duruods bana nezaman eserse o zaman suruyorum 2 gunde 1 filan. ama suda var gecen gun karninda 2 cizik gibi bisi gordum kremde n snra gecms dunde bacaklarmda vardi aha dedin catlamisim bi bacagma surdum baktim yok oldu alla alla dedim öbürü ne surdum surerken dikkat ettin masajla oda yok oldu acaba diyorun olusacakmiydida masajla filan yok oldu anlayamadim ama insallah ise yararlar annede varssa sendede oluomus benim annemde kardesimde heryeri catlamis sur dio bana korkuyorum olmasn diye ama biyandanda diyorum bebegim saglikli olsnda varsin olsn napalimTamam canim esime soleyeyim baksin bi aktarciya gul vazelini bulabilir miyiz bilmiyorumda universitede ispartali bi arkadasm vardi olmadi ondan rica ederim guzelse sagol canim ben kakao yagindanda memnunum ama onuda deneyeyim esim cok onem veriyo su tas gibi vucudu catlat ki ben sana napayim diyo sen kendne bak diyom :)ne istersen sole alayim catlasin diyo))
Amin canimBende kan sulandirici igne ve aspirin kullaniyorum Allah hepimize kucagimiza almak nasip etsin
Sagol canim benim ben sormadim kendisi soyledi bende sasirdim bakalim dogru cikacak mihayırlısıyla ıyı haberler duyarsın ınsallah.
7 haftalıkken nasıl cinsiyet soyluyor?
Anladm kuzum valla ben kakao yagi suruyom burda arkadas vazelin dedi oda kafama yatti bilmiyom ki ilac seklimdekileri pek sirmekte istemiyorm aslinda kuzum dogal seyler daha iyi gibiMerhem krem şeklinde cnm pişik kremide var hani
Aaa cidden mi kuzum benmde annemde var kesin aliyorum ozaman benimde bacaklarimda oldu ama gecmiyo canim varsa fotografini atar misin kremin zahmet olmazsa..ole bebegimiz saglikli olsun gerisi onemli degil ama onlarin tas gibi anneleri olmasi lazim aaa annen ne genc desinler :)))))))bide biz daha onlara kardes yapcaz insallah rabbim izin verirse kendimize bakalum:)))benimkide surdunmu bugun die sorup duruods bana nezaman eserse o zaman suruyorum 2 gunde 1 filan. ama suda var gecen gun karninda 2 cizik gibi bisi gordum kremde n snra gecms dunde bacaklarmda vardi aha dedin catlamisim bi bacagma surdum baktim yok oldu alla alla dedim öbürü ne surdum surerken dikkat ettin masajla oda yok oldu acaba diyorun olusacakmiydida masajla filan yok oldu anlayamadim ama insallah ise yararlar annede varssa sendede oluomus benim annemde kardesimde heryeri catlamis sur dio bana korkuyorum olmasn diye ama biyandanda diyorum bebegim saglikli olsnda varsin olsn napalim
Gonlunde ne varsa o olsn cok gecmis olsun canimSagol canim benim ben sormadim kendisi soyledi bende sasirdim bakalim dogru cikacak mi
Heyecanlan bekliyorum datlumm ins kac haftasinizGünaydınlarrr :))
Bugün cinsiyeti öğrenebilmek için iş yerşme yakın bir hastaneden randevu aldımmmmmbakalım öğrenebilecekmiyiz :))
Benimki icin cok onemli canim hani dogasinda var onun kendinede cok bakimli seviyo bakimi bide sanki kendini suclu hissediyo cok sacma ama keske ben dogursaydim diyo cok aci cekiyon diyo karnin bacaklarin catliyo morario diyo keske ben dogursaydim diyo esim fazla bakimlidir banada kendinede :))Kızlar ben yaptığım uzun araştırmalar sonucu bebak nemlendirici ve sütünü aldım çatlaklar için insanlar netteb bazı kremlere yüz tl den falza para ödüyorlarmış ama eğer çatlak olucaksa bunların bile faydası oluyormuş . Yine şu iç karın dış karın meselesi yabi. Doğumda bile çatlayabiliyormuş. Benim eşimde sağ olsun sen yavrumuzu sağlıkla dünyaya getirde oluşab sadec çatlak olsun diyor :)) :)) taş vücut pwk önemli değil galiba . . Tabi gönlüm ragat olsun diye ben babek kreme başladım 10 tl civarı sanırm. Hoş da bir kokusu var . Yüzünüzü de bunla nemlendirenilirainiz. Ben tavsiye ederim.
Eskiden doğum gününü bilmeyen herkesin doğum tarihi 01.01.... di ya hiç sevmezdim korkuyorum 1 ocakta doğsunCanim esim ertesi yila kesin yazdirirm ben dedi ama bilmiyorm emniyette diye mi ama hallederim kolay dedi..ya ben hamile kalmadan once esim bana demistiki keske yilbasinda cocugum dogsa dedim sen gerizekali misin hayatta esime demem ama cok kizdim cunku o bole bianda bise dese oluyo yilbasinda zor olur canim doktoru bulamayablrsn yollar sikintili olr ins saglikli olur ve hicbirimizin yilbasinda olmaz ins.
ben 3-5 gün için bir yıl kaybetsin istemem açıkcası
Kızlar 3 gündür baya yoruldum arkadaslara iftara gittik bütük gece oturmaktan belim koptu. Dün gece de dışarda iftardaydık sonra arkadaslarla uzun zamandır görüşmüyoruz diye biraz fazla dışarda kalmışız akşam 8den gece 2ye kadar yaklaşık. Ve düngece azcık pembemsi gibi peçeteye leke geldi yattım uyudum sabaha karşı da aynen silince peçeteye çok açık renkli pembe şeklinde geldi. Gece 4.5tan beri uyumuyorum sabah bol bol su içtim sırt üstü yatıyorum azaldı biraz ama çok korkuyorum. Doktorumu aradım kaç haftalıktın dedi 10 dedim tamam şimdilik sadece yat dinlen artarsa gel şuan gerek yok dedi çok sakin karşıladı. Randevum 2 hafta sonraydı ama bugün dinlenicem yarın sabah 9a randevu aldım dua edin kızlar korkuyorum
Kızlar 3 gündür baya yoruldum arkadaslara iftara gittik bütük gece oturmaktan belim koptu. Dün gece de dışarda iftardaydık sonra arkadaslarla uzun zamandır görüşmüyoruz diye biraz fazla dışarda kalmışız akşam 8den gece 2ye kadar yaklaşık. Ve düngece azcık pembemsi gibi peçeteye leke geldi yattım uyudum sabaha karşı da aynen silince peçeteye çok açık renkli pembe şeklinde geldi. Gece 4.5tan beri uyumuyorum sabah bol bol su içtim sırt üstü yatıyorum azaldı biraz ama çok korkuyorum. Doktorumu aradım kaç haftalıktın dedi 10 dedim tamam şimdilik sadece yat dinlen artarsa gel şuan gerek yok dedi çok sakin karşıladı. Randevum 2 hafta sonraydı ama bugün dinlenicem yarın sabah 9a randevu aldım dua edin kızlar korkuyorum
Daha ne denebilir ki...Günaydın minik hamilelerBugün güzel bir gün olsun ,herkes iyi haberler alsın Çok mutlu olsun ,çok sevinsin..
Haftasonu gelsin minikler de dinlensin,büyüsünbiz de biraz dinlenelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?