2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda çatlak kremi kullanan varmı. Ben göğüslerimde çatlaklar başlamış gibi hissediyorum en etkili krem hangisi acaba

Canim ben hakiki kakao kremi aldim cok uyguna almis esim 3tl mi neye sonra getirdi erittik cok fazla cikti onu suruyorum rahatlatiyo bayA
bizimde komsumuzun kizi ispartadan katkisiz gul kreni gul vazelini gul suyugetrdi.bebek yikabiomus gul suyuyla aldm bende. vucudumada vazelni suruyorum cok ii gelio hep nemli eger dogal vazelin bulabilirsen kullan canim giyinsende o kremli hali kalio vucut yagli duruo kucuk almstm ama bikactane daha sipars vericen

Canim ben hakiki kakao kremi aldim cok uyguna almis esim 3tl mi neye sonra getirdi erittik cok fazla cikti onu suruyorum rahatlatiyo bayA
Bepantol yada farklı bir krem kullanacakmısınız ?

Büyük 9 yaşında küçük 5 yaşında .çatlak için lierac öneririm arkadaşlar .Doğan büyüyor zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz .önemli olan sağlık arkadaşlar

Tamam canim esime soleyeyim baksin bi aktarciya gul vazelini bulabilir miyiz bilmiyorumda universitede ispartali bi arkadasm vardi olmadi ondan rica ederim guzelse sagol canim ben kakao yagindanda memnunum ama onuda deneyeyim esim cok onem veriyo su tas gibi vucudu catlat ki ben sana napayim diyo sen kendne bak diyom :)ne istersen sole alayim catlasin diyo))

ben 3-5 gün için bir yıl kaybetsin istemem açıkcası

Sen yasadiklarinin neticesinde kendini korumaya almissin..eskiye baktigimizda simdiki erkekler bal dok yala.ama erkek yine erkek ne yapsan yaranamazsin.hicte parami veremem bende..ama desdpcokta abartmamak lazim bende eskiden oyleydim baktim bu isleri daha beter yapiyor.simdi yumusak dominantim:)

Canım nasıl oldun. Atıldı mı dikiş ? Merak ettim seni bişey de yazmamışssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…