- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.321
Evet aslında ultrasondan once çikolata yiyip su için diyor çoğu kişi. Hareketli oluyormuş bebek. Hey gidiiii haftalar önce acaba keseyi görücezmi derken şimdi hareketlerini konuşuyoruzyarın gıderken nutella yıyeyım dıyorum
velet belkı bişiller gösterır
Özele mi gidiyo devlete miarkadasım bugun 12 haftaluk ıkılı teste gıttı cunsıyetı ogrenmıs yanı 12 de goruluyor aslunda
bazı doktorlarda dıyormus :=) hayırlısıEvet aslında ultrasondan once çikolata yiyip su için diyor çoğu kişi. Hareketli oluyormuş bebek. Hey gidiiii haftalar önce acaba keseyi görücezmi derken şimdi hareketlerini konuşuyoruzduygulandım bak
ben havuza normalde de gırmıyorum
hele kı hamıleyken gırme derım. denız daha ıyı
artık öyle birşey yapılmıyor malesef.doğumha direk hemen saat ve tarihi yazıyorlar.bende çok takılmıştım bu konuya.zor zamanlar geçirdikten sonra dedimki isterse 31 aralık 23:55 te doğsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayımŞimdi daha erken diyeceksiniz ama bir çoğumuzun doğumu Allahın izniyle ocak başı gibi. Olur da aralığın son günlerinde doğarsa kimliğe tam doğum tarihini mi yazdırırsınız ? Açıkcası ben tam doğum gününü yazdırmak istiyorum ama 3 5 gün yüzünden 1 yıl da kaybetsin istemiyorum kafam karıştı
ozele canımÖzele mi gidiyo devlete mi
İns soler canim bendede sinava nasi gircem diyorum insan seslenmek istiyo oglum kziim diye sevmek istiyo:)Beni görsenn artık iyice merak arttı.. Haftalar da yaklaşınca
Bana solemedi canim 12 arti 4 te yanilma olur diye mi solemiolar acabaarkadasım bugun 12 haftaluk ıkılı teste gıttı cunsıyetı ogrenmıs yanı 12 de goruluyor aslunda
Hayirli olsun canm benim bidigim toplar erkeklerde olusuyomus ama doktor sasirtti beni sana ole demesibelki kesin demesn diye kesin erkek dememistirYani gosterdi boyle.iki tane.kucuk top, bu kiz coxugunuz klitorisi olabilir sis oldugu zaman.boyle.gorunur dedi ama kemik yapisi, ve o goruntuye gore erkek dedi ama erken gene de 14.haftada kesinlesir dedi hayirlisi olsun
Bizde yedik ictik ama goremedi canim bebekten bebege degisiyo sanirimbazı doktorlarda dıyormus :=) hayırlısı
galıba. bakalım bende ne olacak :=)Bizde yedik ictik ama goremedi canim bebekten bebege degisiyo sanirim
Canim esim ertesi yila kesin yazdirirm ben dedi ama bilmiyorm emniyette diye mi ama hallederim kolay dedi..ya ben hamile kalmadan once esim bana demistiki keske yilbasinda cocugum dogsa dedim sen gerizekali misin hayatta esime demem ama cok kizdim cunku o bole bianda bise dese oluyo yilbasinda zor olur canim doktoru bulamayablrsn yollar sikintili olr ins saglikli olur ve hicbirimizin yilbasinda olmaz ins.artık öyle birşey yapılmıyor malesef.doğumha direk hemen saat ve tarihi yazıyorlar.bende çok takılmıştım bu konuya.zor zamanlar geçirdikten sonra dedimki isterse 31 aralık 23:55 te doğsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım
Buarada karin agrisi devam ediyo mu bide normal dogum olsa miyom duser miymisartık öyle birşey yapılmıyor malesef.doğumha direk hemen saat ve tarihi yazıyorlar.bende çok takılmıştım bu konuya.zor zamanlar geçirdikten sonra dedimki isterse 31 aralık 23:55 te doğsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alayım
7 haftalıkken miMrb benim durumum biraz ozel kan sulandirici igne oluyorum doktorum 7 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi 30 unda ikili taramam yapilcak cok heyecanliyim bide dua istiyorum bu mubarek gunlerde hamile annelerin duasi kabul olur diye☺
normal doğum olabiliyor tabi miyomun yerine bağlı birde miyomlar rahmin kasılmasına ve bebeğin ilerlemesine engel olabiliyor.Miyomlar düşmüyor ama doğumdan sonra loğusalık ve emzirme döneminde küçülme olabiliyor.Çünkü hamilelikte miyomun büyüme nedeni hamilelikteki hormonlar.Benim çok ağrım oluyor hamileliğin başından beri ama dediğim gibi miyomun yeri büyüklüğüde etkili oluyor.Bazısında 10 cm miyomla bile ağrı sızı omuyor.Hayırdır miyom falanmı görüldü sendedBuarada karin agrisi devam ediyo mu bide normal dogum olsa miyom duser miymis
Yok kuzum o ne demek tam bilmiyom ama ben pkoluyum kislerim var dogumda dusen varmis benimde cok sancim varnormal doğum olabiliyor tabi miyomun yerine bağlı birde miyomlar rahmin kasılmasına ve bebeğin ilerlemesine engel olabiliyor.Miyomlar düşmüyor ama doğumdan sonra loğusalık ve emzirme döneminde küçülme olabiliyor.Çünkü hamilelikte miyomun büyüme nedeni hamilelikteki hormonlar.Benim çok ağrım oluyor hamileliğin başından beri ama dediğim gibi miyomun yeri büyüklüğüde etkili oluyor.Bazısında 10 cm miyomla bile ağrı sızı omuyor.Hayırdır miyom falanmı görüldü sended
senin yumurtalığında değilmi miyomlar rahim kas dokusunda oluşuyor.Ağrının nasıl birşey olduğunu bilirim.Yok kuzum o ne demek tam bilmiyom ama ben pkoluyum kislerim var dogumda dusen varmis benimde cok sancim var
hayırlısıyla ıyı haberler duyarsın ınsallah.Mrb benim durumum biraz ozel kan sulandirici igne oluyorum doktorum 7 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi 30 unda ikili taramam yapilcak cok heyecanliyim bide dua istiyorum bu mubarek gunlerde hamile annelerin duasi kabul olur diye☺
Bende kan sulandirici igne ve aspirin kullaniyorum Allah hepimize kucagimiza almak nasip etsinMrb benim durumum biraz ozel kan sulandirici igne oluyorum doktorum 7 haftalikken buyuk ihtimal kiz dedi 30 unda ikili taramam yapilcak cok heyecanliyim bide dua istiyorum bu mubarek gunlerde hamile annelerin duasi kabul olur diye☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?