- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.441
Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallah
İnş cnm birde sen en son smear nezaman yaptırmıştın bundan önceki yani
canımmmm çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok sıkmamaya çalış kendini biliyorm zordur ama bebeğin için pozitf düşünmeye bak işlh hayrlısıyla atlatıcaksın bunu
Ah canim benim ya ne zor seyler yasamissin.sakin moralini bozma ama ben inaniyorum temiz cikacagina.onlar kesin teşhis icin parca almislardi.bide hamile oldugun icin riske girmemek icin.okudugumdan beri senin icin dua ediyorum.Allah bu mubarek gunde senin yaninda olacak.saglikla kucagina alacaksin biliyorum.kotu bi anı olarak kalacak sadece sana.bu donemde yasamak kotu olmus ama Allahin bir bildigi vardir.hayirlisi olur insallah.haberdar et bizi.Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo @Musmutlu22 @elcio kst06 chibi_chibi CRAZYBEL Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Anladim bebegim ozaman gecicidir korkma onceden cikardi enfeksiyon gibi bisey mi acaba korkma bebegim gecicek insallah zor bu surec gecirmisin hemen dinlenmelisin yanina gelecek kimse yok mu yada esin dinlen surekli bak pekmezi sakin unutma yoksa gondereyim hakiki var bende dinlen bol bol insallah temiz cikacak bol dua edelim benim ailemde vardi kanser ve kalp o yuzden ben yaptiriyodum her sene o yuzden cok iyi anliyorum ve cok uzuldm ama ole bise olmaz kuzum Allah korusun ole bise olsa cikardi enfeksiyondur doktorlar bazen dibe cok giriyo sen icini ferah tut cok dua et ramazan ayindayiz hepimiz sana dua edelim oglusumuz gucludur sende bebeginde atlacak ins bu donemi nazara gelmisindir antalyaya fln da gittin sevenlerinde nazari deger nazar duasi oku ins bak olumlu cikacak sonuc gorursunAllah razı olsun bitanem üzme kendini sende hamilesin unutma.... Kız gitmez olur muyum 2 ay arayla smear testi yaptım 1 önceki smear de sadece iltihap çıkmıştı onada ilaç vermişti. Her şey normaldi ne olduysa şu 1 ayda oldu, doktor iltihap geçmiş mi diye smear aldı. Bunlar çıktı ortaya birben bire. Kontrollerim de normaldi sizin hamilelikte yaptırdığınız tüm testleri ben çok daha erken yaptırmıştım düşün. O kadar dikkat ediyordum. Doktor şey dedi: havuzdan, tuvaletten, cinsel ilişkiden, naylon iç çamaşırlarından çok kolay hastalık kapabileceğini söyledi.
konya da özele gidiyorum ben ama kesin bir doktor seçmedim , üç farklı doktora gittim şimdilik..niyeyse içime sinmiyorlar bir türlü...bi kere acil bi durumda devlete gitmiştim..
gördüklerime inanamadım o kadar pistiki belki acil oldguu için o kısım öyleydı bilmiyorum ..kanlı pamuklar , sedyeden akan sular ..içim dışıma çıkmıştı.
orada çekidiğim ultrason en net olanıydı ama . bence onların kaynakları daha iyi. ama hijyen konusunda aynı seyı söyleyemiycem.
zaten ilk gebelik, korkuyorsun sürekli pimpirikli davranıyorsun, bi sürü soru var kafanda , insana yakın bir doktor lazım güler yüzlü.
en son farabideki mehmet bardakcı ya gittim. o güler yüzlü ama ultrasonu belediye yayını gibi karıncalı gösteriyor :))
ona da söyledim güldü. cinsiyet tahmini için erkeeeeen erkeeeeen diyip duuryor. bildiğim kadarıyla oğluşun olacagını öğrendin sen? senin doktorun nerde ve adı ne ? yakınsa atlayıp gelcem :))
Aman nazar değmesin, böyle sakin uslu gitsinAyy yerim onu uykucu bizimki..esimde bende cocukken cok usluymusuz ikimizinde annesi yataga birakirmis sallamadan uyurmusuz bakalim bebisimiz nasi olcak:)
Ah canim benim ya ne zor seyler yasamissin.sakin moralini bozma ama ben inaniyorum temiz cikacagina.onlar kesin teşhis icin parca almislardi.bide hamile oldugun icin riske girmemek icin.okudugumdan beri senin icin dua ediyorum.Allah bu mubarek gunde senin yaninda olacak.saglikla kucagina alacaksin biliyorum.kotu bi anı olarak kalacak sadece sana.bu donemde yasamak kotu olmus ama Allahin bir bildigi vardir.hayirlisi olur insallah.haberdar et bizi.
Anladim bebegim ozaman gecicidir korkma onceden cikardi enfeksiyon gibi bisey mi acaba korkma bebegim gecicek insallah zor bu surec gecirmisin hemen dinlenmelisin yanina gelecek kimse yok mu yada esin dinlen surekli bak pekmezi sakin unutma yoksa gondereyim hakiki var bende dinlen bol bol insallah temiz cikacak bol dua edelim benim ailemde vardi kanser ve kalp o yuzden ben yaptiriyodum her sene o yuzden cok iyi anliyorum ve cok uzuldm ama ole bise olmaz kuzum Allah korusun ole bise olsa cikardi enfeksiyondur doktorlar bazen dibe cok giriyo sen icini ferah tut cok dua et ramazan ayindayiz hepimiz sana dua edelim oglusumuz gucludur sende bebeginde atlacak ins bu donemi nazara gelmisindir antalyaya fln da gittin sevenlerinde nazari deger nazar duasi oku ins bak olumlu cikacak sonuc gorursun
hangi semtte o ben şimdi ankaradayım anenmin yanında , muayene ücreti ne kadar.anladım cnm, ben ankara'dayım, Cemil Kaya'ya gidiyorum, özel muayenehanesine, benim bebiş bildiğin açmıştı ama pipisini
Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallah
İns catlamayiz canim..valla bitanem ben cok fazla merak ediyorum kpss var odaklanamiyorum bide kayinvalidemler kiz olsun diye ustume geliyo sanki benim elimde esimde oglum diye seviyo sanki cinsiyet belli iyice kafalar karisti yani ben ruyamda ilk kiz gordum ama bekarken erkek goruyodum kalcam buyudu biraz ama karnimda dik bazen benim cocuk top mu diyorum:)¹² arti 4 te solemedi..sen ne zaman gidicen canim benimde ilk bebegim ama ben bi oglum olsun istiyorum babasi yokken korusun beni aslan gibi onumde dursun kiz kardesine goz kulak olsun istiyorum ablamda abimde var ablam biraz ezildi bayanlar daha duygusal oluyo ama abim hep korudu beni cok anlayisli biri ablamda mukkemmel biri ama ben 2 cocuk istiyorum o yuzden ilkim abi ikinci kiz istiyorum insss herkes kiz diyo bebegme ama saglikli olsun onemli olann o tabiki sen ne istiyosun
hangi semtte o ben şimdi ankaradayım anenmin yanında , muayene ücreti ne kadar.
büyük dogumdan randevu aldım, bir de burdaki devlet doktoru baksın diye ama belki gitmem pazartesiye. başka önerdiğiniz hastane var mı?
İns soler canim bendede sinava nasi gircem diyorum insan seslenmek istiyo oglum kziim diye sevmek istiyo:)
Bana solemedi canim 12 arti 4 te yanilma olur diye mi solemiolar acaba
Canım benimm.. Rabbim bebeğinide senide tüm kötülüklerden korusun.. İçini ferah tut, önemli birşey yoktur inşallah.. Duamdasın. Hastaneden çıkınca haber ver.Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo @Musmutlu22 @elcio kst06 chibi_chibi CRAZYBEL Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
canım dikkat et kendine çokKızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
Yazdıklarını okudum. Çok kötü bir deneyim olmuş. Keşke eşin veya yakın birileri yanında değilken hemen yaptırmasaydın böyle bir operasyonu. Üzme kendini. Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin.Kızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
Canim insallah hep guzel haberler yazarsin bize.Kızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
bizimde komsumuzun kizi ispartadan katkisiz gul kreni gul vazelini gul suyugetrdi.bebek yikabiomus gul suyuyla aldm bende. vucudumada vazelni suruyorum cok ii gelio hep nemli eger dogal vazelin bulabilirsen kullan canim giyinsende o kremli hali kalio vucut yagli duruo kucuk almstm ama bikactane daha sipars vericen
Evet evet oooo yok bebeğim hiç korkma sen öyle olsa diğerindede mutlaka sinyal verirdi şimdi içim rahatladı işte Allahın izniyle bişi çıkmıcak emin ol...heee bide böyle şeylerde hemen tek doktorun soylemesiyle yatma oraya burayaSon testimi 40 önce falan yaptırmıştım bebeğim hatırlıyor musun seninle konuşuyorduk doktor hamilelikte mutlaka smear alınması gerekiyor demişti sen korkuyordun hatta yazışırken ya almasın falan diyordun.
2. Smear 40 önce sonuçlandı
1. Smear ondan 1 ay önce
Yani son 2 - 2.5 ay iki kere smear verdim
Aynen katılıyorum. Ben asıl buna takıldım okuduğumdan beri..Evet evet oooo yok bebeğim hiç korkma sen öyle olsa diğerindede mutlaka sinyal verirdi şimdi içim rahatladı işte Allahın izniyle bişi çıkmıcak emin ol...heee bide böyle şeylerde hemen tek doktorun soylemesiyle yatma oraya buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?