2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun bitanem üzme kendini sende hamilesin unutma.... Kız gitmez olur muyum 2 ay arayla smear testi yaptım 1 önceki smear de sadece iltihap çıkmıştı onada ilaç vermişti. Her şey normaldi ne olduysa şu 1 ayda oldu, doktor iltihap geçmiş mi diye smear aldı. Bunlar çıktı ortaya birben bire. Kontrollerim de normaldi sizin hamilelikte yaptırdığınız tüm testleri ben çok daha erken yaptırmıştım düşün. O kadar dikkat ediyordum. Doktor şey dedi: havuzdan, tuvaletten, cinsel ilişkiden, naylon iç çamaşırlarından çok kolay hastalık kapabileceğini söyledi.

İnş cnm birde sen en son smear nezaman yaptırmıştın bundan önceki yani

Son testimi 40 önce falan yaptırmıştım bebeğim hatırlıyor musun seninle konuşuyorduk doktor hamilelikte mutlaka smear alınması gerekiyor demişti sen korkuyordun hatta yazışırken ya almasın falan diyordun.

2. Smear 40 önce sonuçlandı
1. Smear ondan 1 ay önce

Yani son 2 - 2.5 ay iki kere smear verdim

canımmmm çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok sıkmamaya çalış kendini biliyorm zordur ama bebeğin için pozitf düşünmeye bak işlh hayrlısıyla atlatıcaksın bunu

Allah razı olsun canım, sizlerin desteğiyle düne nazaran çok daha iyiyim. Allah hepinizden razı olsun...

Ah canim benim ya ne zor seyler yasamissin.sakin moralini bozma ama ben inaniyorum temiz cikacagina.onlar kesin teşhis icin parca almislardi.bide hamile oldugun icin riske girmemek icin.okudugumdan beri senin icin dua ediyorum.Allah bu mubarek gunde senin yaninda olacak.saglikla kucagina alacaksin biliyorum.kotu bi anı olarak kalacak sadece sana.bu donemde yasamak kotu olmus ama Allahin bir bildigi vardir.hayirlisi olur insallah.haberdar et bizi.

Anladim bebegim ozaman gecicidir korkma onceden cikardi enfeksiyon gibi bisey mi acaba korkma bebegim gecicek insallah zor bu surec gecirmisin hemen dinlenmelisin yanina gelecek kimse yok mu yada esin dinlen surekli bak pekmezi sakin unutma yoksa gondereyim hakiki var bende dinlen bol bol insallah temiz cikacak bol dua edelim benim ailemde vardi kanser ve kalp o yuzden ben yaptiriyodum her sene o yuzden cok iyi anliyorum ve cok uzuldm ama ole bise olmaz kuzum Allah korusun ole bise olsa cikardi enfeksiyondur doktorlar bazen dibe cok giriyo sen icini ferah tut cok dua et ramazan ayindayiz hepimiz sana dua edelim oglusumuz gucludur sende bebeginde atlacak ins bu donemi nazara gelmisindir antalyaya fln da gittin sevenlerinde nazari deger nazar duasi oku ins bak olumlu cikacak sonuc gorursun

anladım cnm, ben ankara'dayım, Cemil Kaya'ya gidiyorum, özel muayenehanesine, benim bebiş bildiğin açmıştı ama pipisini

Canlarım benim iyi ki varsanız. İnşallah atlatacağız teyzeleri bugünleri de. Doğru diyorsun nazara çok inanıyorum. Görümcemin kaynanası dik dik bakıp süzüyordu kız onun mu nazarı değdi yoksa tövbe tövbe günahını alıyorum kadınında. Bu bahsettiğim kadının kızında da bu virüsten vardı ameliyat oldu biliyor musunuz. Onun numarasını istettim kayınvalidem aracılığıyla onunlada konuştum. Bu süreçten geçtiği için biraz daha aydınlatır beni inşallah. Rabbim şu mübarek ayda hiçbir hastalığı çaresiz bırakmasın. Kanser olsam inan ki üzülmem bile kendim için, tek korkum bebeğim iyi olsunda o beni ayakta tutar. İnşallah doktorlar önlem amaçlı yapmışlardır da sonuçlar güzel çıkar...

anladım cnm, ben ankara'dayım, Cemil Kaya'ya gidiyorum, özel muayenehanesine, benim bebiş bildiğin açmıştı ama pipisini
hangi semtte o ben şimdi ankaradayım anenmin yanında , muayene ücreti ne kadar.

büyük dogumdan randevu aldım, bir de burdaki devlet doktoru baksın diye ama belki gitmem pazartesiye. başka önerdiğiniz hastane var mı?

Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin o zaman. babalar hep erkek bekler zaten , bizimki de oğlan nasıl diye sorar telefonda. ben de kız cocuklarına ayrı bi düşkünüm , kalcam genişledi ama karnım da beş aylık gibi oldu benim. tahmimler cok değişik dediğin gibi. bekleyip görcez bakalım. tam 12 haftalıkken gittim doktora , şimdi bir de 12 hafta 6 günlükken için randevu aldım. ama doktorlar uzun uzadıya bakmıyor ki , özele gttiğim halde en fazla 10 dk kalıyorum odasında. 3 dk anca ultrasondan bakıyor belki de daha az. nasıl göstersin yavru zaten kesnin içine bik oraya bi buraya gezinip duruyor :))

ananesi hem kız hem erkek için hemen takım almış. herkes de bi telaş , siz bari acele etmeyin diyorum dinlemiyorlar.
ama o minnik kıyafetleri görünce içime nasıl bir heyecan düştü anlatamam, gözlerim doldu anne olacağımı hissettim.Allahım tüm isteyenlere versin kızlar, sağlıkla alalım bebişleri kucagımıza

Özelden mesaj attım, ben devlet hastanesi pek bilmiyorum ama Akay'daki doktorlar da fena değildir

İns soler canim bendede sinava nasi gircem diyorum insan seslenmek istiyo oglum kziim diye sevmek istiyo:)

Bana solemedi canim 12 arti 4 te yanilma olur diye mi solemiolar acaba

12. haftadan sonra doktorların cogunun en azından bi fikri oluyo cinsiyet konusunda sonuçlara ve ultrasona göre ama garantici karakterdeki doktorlar hemen söyleme taraftarı olmuyor :) genelde bayan doktorlar çenelerini tutamıyolar ama

Kızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu

Canım benimm.. Rabbim bebeğinide senide tüm kötülüklerden korusun.. İçini ferah tut, önemli birşey yoktur inşallah.. Duamdasın. Hastaneden çıkınca haber ver.

canım dikkat et kendine çok

Yazdıklarını okudum. Çok kötü bir deneyim olmuş. Keşke eşin veya yakın birileri yanında değilken hemen yaptırmasaydın böyle bir operasyonu. Üzme kendini. Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin.

Canim insallah hep guzel haberler yazarsin bize.

çok iyi fikir ya , hem doğal katkısız olur ,kremlerın ıcınde nekadar dogalda deseler vardır bı kimyasal ,

Evet evet oooo yok bebeğim hiç korkma sen öyle olsa diğerindede mutlaka sinyal verirdi şimdi içim rahatladı işte Allahın izniyle bişi çıkmıcak emin ol...heee bide böyle şeylerde hemen tek doktorun soylemesiyle yatma oraya buraya

Aynen katılıyorum. Ben asıl buna takıldım okuduğumdan beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…