2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimm yaa kıyamam sizlere, iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu inan ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. İyi ki varsınız sizler. İyi ki tanımışız birbirlerimizi.. Rabbim darda kalan herkesin yardımcısı olsun.

Canim yasadiklarini duyunca cok uzuldum icini ferah tut insallah iyi sonuclar alacaksin hep iyi seylee dusunmeye calis Allah yardimcin olacaktir buradaki guzel annelerin hepsinin duasini alacaksin

valla yaaa Sen devlete mi özele mi gidiyorsun?

konya da özele gidiyorum ben ama kesin bir doktor seçmedim , üç farklı doktora gittim şimdilik..niyeyse içime sinmiyorlar bir türlü...bi kere acil bi durumda devlete gitmiştim..

gördüklerime inanamadım o kadar pistiki belki acil oldguu için o kısım öyleydı bilmiyorum ..kanlı pamuklar , sedyeden akan sular ..içim dışıma çıkmıştı.

orada çekidiğim ultrason en net olanıydı ama . bence onların kaynakları daha iyi. ama hijyen konusunda aynı seyı söyleyemiycem.

zaten ilk gebelik, korkuyorsun sürekli pimpirikli davranıyorsun, bi sürü soru var kafanda , insana yakın bir doktor lazım güler yüzlü.
en son farabideki mehmet bardakcı ya gittim. o güler yüzlü ama ultrasonu belediye yayını gibi karıncalı gösteriyor :))

ona da söyledim güldü. cinsiyet tahmini için erkeeeeen erkeeeeen diyip duuryor. bildiğim kadarıyla oğluşun olacagını öğrendin sen? senin doktorun nerde ve adı ne ? yakınsa atlayıp gelcem :))

pinkperest canim benim neler yasamissin okurken gozlerim doldu gercekten cesaretliymissin burdaki herkese herzaman dua ediyorum isimlerinizi biledigmden rumuzlarla dua ediyorum allahim nasisa bilio bizleri. atlaticaksin canim insallah gecicek ve biz insallah bebislerimizi kucagimiza alinca onlarin gazlarini kusmuklarini konusuyor olacagiz icini ferah tut mubarek ayda mubarek gunde Rabbim yardim edicek inan. dualarim seninle canim benim.

Çok geçmiş olsun canım, neler yaşamışsın dün öyle.
Moralini yüksek tut, canını sıkma. Eminim zordur ama pozitif düşün..
Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim

Canim asi anneye yapiliyor sanirim doktorunun dedigi gibi tetanoz asisi 20.haftada yapiliyormus ayrica ikinci asida yaziyor 20-24. haftalardda yaziyor ayni haftalarda seker yukleme testide var bunlar icin kendi doktorunda bilgilendirecektir zaten canim

Canım hepimizden allah bin kere razı olsun, dualarınızla güzel dileklerinizle şimdi kendimi çok daha güçlü ve iyi hissediyorum. Bir sınavdı atlatacağım inşallah bu sınavı. Biz burada birbirimizi tanımasak ta kardeş olmayı öğrendik. Biliyorum rabbim açılan eli geri çevirmez. İnşallah dediğin gibi hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp gene dertleşeceğiz burada.

inşallah bilgilendirirler. şeker yükleme testiyle ilgilide çok söylenti var. o günler yaklaşısın da sorayım doktoruma, sağ ol canım verdiğin bilgiler için.

Kuşummmm lütfen kendini ûzme sonuçlar temiz çıkacak emin ol ben inanıyorum Rabbim senide bebeğinide koruyacak birde bu virüs çok kadında goruluyor hemen kotu dusunmemize gerek yok sonuçta...keşke yanına birini çağırsaydın hemen Allah doktorundan razı olsun seni yalnız bırakmamış...üzme kendini tamam bebişin etkilenmesin dualarım seninle...banada birkacgun önce su çiçeği bulaştı senaryosu vardı kendi kendime kurdum eyvah cocugumu kaybedicem eyvah çocugum özürlü doğacak sonra kendimi rahatlattım Allaha bıraktım sende öyle yap soğuk kanlı olmalıyız sende bebeğinde sağlıklısınız inşaAllah

Eskiden doğum gününü bilmeyen herkesin doğum tarihi 01.01.... di ya hiç sevmezdim korkuyorum 1 ocakta doğsun
Bende istemiyorum bebegim hem yilbasi doktorumada yazik hem belki gelemez herkesin ozel hayati var sonucta yilbasi ve sonrasi genelde tatil oluyo kar yagiyo fln yok yok ben ya ocagin ilk haftasi yada 22aralik fln diyom:))tabi benim dememle olmuyo:))

Sağolll canım arkadaşım inşallah her şey dediğin gibi çıkar. Rabbim bebeklerimiz bizlere bağışlasın senin testinin bugün yarın çıkması lazım dimi? İnşallah sen de güzel haberler alacaksın

Canım çok geçmiş olsun dularımız seninle ve bebeğinle olacak Rabbim yardımcınız olsun moralini yüksek tut lütfen

İnş cnm birde sen en son smear nezaman yaptırmıştın bundan önceki yani

Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallah

Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallah
İns catlamayiz canim..valla bitanem ben cok fazla merak ediyorum kpss var odaklanamiyorum bide kayinvalidemler kiz olsun diye ustume geliyo sanki benim elimde esimde oglum diye seviyo sanki cinsiyet belli iyice kafalar karisti yani ben ruyamda ilk kiz gordum ama bekarken erkek goruyodum kalcam buyudu biraz ama karnimda dik bazen benim cocuk top mu diyorum:)¹² arti 4 te solemedi..sen ne zaman gidicen canim benimde ilk bebegim ama ben bi oglum olsun istiyorum babasi yokken korusun beni aslan gibi onumde dursun kiz kardesine goz kulak olsun istiyorum ablamda abimde var ablam biraz ezildi bayanlar daha duygusal oluyo ama abim hep korudu beni cok anlayisli biri ablamda mukkemmel biri ama ben 2 cocuk istiyorum o yuzden ilkim abi ikinci kiz istiyorum insss herkes kiz diyo bebegme ama saglikli olsun onemli olann o tabiki sen ne istiyosun

canımmmm çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok sıkmamaya çalış kendini biliyorm zordur ama bebeğin için pozitf düşünmeye bak işlh hayrlısıyla atlatıcaksın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…