- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.421
Canım benim çok çok geçmiş olsun , küçük bir ihtimalde bile olsa patolojiye vs gönderiyorlar. Hiç kötüye yormayalım ,smear testinden sonra süphelenip sonra sonucu iyi çıkan en yakın örnek annem biliyor musun ? Yolladılar patolojiye parçayı ,gayet te temiz çıktı , çok korkmuuştuk biz de ama iyi haberi alınca havalara uçtukk.Lütfen canım senden çok çok rica ediyoeum üzülme bebegine de bişey olmayacak ,sağlıkla da kucagına alacaksın ,huzurla mutlulukla neşeyle de büyüteceksinpinkperest .
Biliyorsun ilk günden beri daha eşimiz dostumuz doğru düzgün bilmezken herşeyi birbirimizle paylaştık biz...Ne kadar forumlardan da olsa aynı duyguları aynı heyecanları mutlulukları paylaşıyoruz, bebeklerimiz olunca da yeni başlıklarda hepberaber olacagız Allah kısmet ederse..Sen hiç kötü şeyler getirmiyorsun aklına ...Ferah tutuyorsun içini ; hepimiz çok dua ediyoruz, hem hamileyiz ,dualarımız kabul olur hepimizin...Allah'ım inşallah sana yolladıgımız tüm iyi dilekleri dualarımızı kabul etsin ,ben hiç üzücü birşey olacak gibi düşünmüyorum hissetmiyorum hayatım ,inan bana ..
Canim yasadiklarini duyunca cok uzuldum icini ferah tut insallah iyi sonuclar alacaksin hep iyi seylee dusunmeye calis Allah yardimcin olacaktir buradaki guzel annelerin hepsinin duasini alacaksinGözlerim doyuluyor inan ki rabbim kimseyi çocuğuyla imtahan etmesin, bir yavrumun olacağına o kadar adapte etki kendimi ona bir şey olsa halim ne olur tahmin edemiyorum.
Devlette oldum bu işlemi rabbime şükürler olsun ki doktorum çok iyi aşağıda hastalarını bıraktı yanıma geldi tek geldiği görünce sadece yanımda durdu teselli etti beni. Özele gitsem bu kadar belki destek olmazdı doktor. En çok işte kanamayı görünce korktum. Düşün durdurmak için bir yumruk büyüklüğünde tampon gibi bir sargı bezi gibi bir şey koydu. Doktorlar korkma falan dedi ama ne çare işte.
İnşallah bebeğim sonuçlar temiz gelirde bir anı olarak kalır bunlar..
valla yaaaSen devlete mi özele mi gidiyorsun?
Çok geçmiş olsun canım, neler yaşamışsın dün öyle.Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo @Musmutlu22 T the angellll @kst06 @chibi_chibi CRAZYBEL @Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Canim asi anneye yapiliyor sanirim doktorunun dedigi gibi tetanoz asisi 20.haftada yapiliyormus ayrica ikinci asida yaziyor 20-24. haftalardda yaziyor ayni haftalarda seker yukleme testide var bunlar icin kendi doktorunda bilgilendirecektir zaten canimne aşısı bu, annenin mi yoksa dogduktan sonrası için mi? özeldeki doktorum gerek yok dedi sadece tetanoz aşısı üzerinde durdu.
ısrarla 20. hafta tek doz unutma dedi. zaten ben de gitmek isterim ama bi tarftanda korkuyroum yanlış bişey yaparlar mı acaba diye ? ya da yanlış bi ilaç falanşu başımdaki taşınma işlemini halledeyim de bi ramazadan sonra ugrayıp görmek istiyorum .
pinkperest canim benim neler yasamissin okurken gozlerim doldu gercekten cesaretliymissin burdaki herkese herzaman dua ediyorum isimlerinizi biledigmden rumuzlarla dua ediyorum allahim nasisa bilio bizleri. atlaticaksin canim insallah gecicek ve biz insallah bebislerimizi kucagimiza alinca onlarin gazlarini kusmuklarini konusuyor olacagiz icini ferah tut mubarek ayda mubarek gunde Rabbim yardim edicek inan. dualarim seninle canim benim.
Canim asi anneye yapiliyor sanirim doktorunun dedigi gibi tetanoz asisi 20.haftada yapiliyormus ayrica ikinci asida yaziyor 20-24. haftalardda yaziyor ayni haftalarda seker yukleme testide var bunlar icin kendi doktorunda bilgilendirecektir zaten canim
Kuşummmm lütfen kendini ûzme sonuçlar temiz çıkacak emin ol ben inanıyorum Rabbim senide bebeğinide koruyacak birde bu virüs çok kadında goruluyor hemen kotu dusunmemize gerek yok sonuçta...keşke yanına birini çağırsaydın hemen Allah doktorundan razı olsun seni yalnız bırakmamış...üzme kendini tamam bebişin etkilenmesin dualarım seninle...banada birkacgun önce su çiçeği bulaştı senaryosu vardı kendi kendime kurdum eyvah cocugumu kaybedicem eyvah çocugum özürlü doğacak sonra kendimi rahatlattım Allaha bıraktım sende öyle yap soğuk kanlı olmalıyız sende bebeğinde sağlıklısınız inşaAllahKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo @Musmutlu22 T the angellll @kst06 @chibi_chibi CRAZYBEL @Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Bende istemiyorum bebegim hem yilbasi doktorumada yazik hem belki gelemez herkesin ozel hayati var sonucta yilbasi ve sonrasi genelde tatil oluyo kar yagiyo fln yok yok ben ya ocagin ilk haftasi yada 22aralik fln diyom:))tabi benim dememle olmuyo:))Eskiden doğum gününü bilmeyen herkesin doğum tarihi 01.01.... di ya hiç sevmezdim korkuyorum 1 ocakta doğsun
Kuşummmm lütfen kendini ûzme sonuçlar temiz çıkacak emin ol ben inanıyorum Rabbim senide bebeğinide koruyacak birde bu virüs çok kadında goruluyor hemen kotu dusunmemize gerek yok sonuçta...keşke yanına birini çağırsaydın hemen Allah doktorundan razı olsun seni yalnız bırakmamış...üzme kendini tamam bebişin etkilenmesin dualarım seninle...banada birkacgun önce su çiçeği bulaştı senaryosu vardı kendi kendime kurdum eyvah cocugumu kaybedicem eyvah çocugum özürlü doğacak sonra kendimi rahatlattım Allaha bıraktım sende öyle yap soğuk kanlı olmalıyız sende bebeğinde sağlıklısınız inşaAllah
Rica edrim canim biz burada birbirimize destek vermek destek almak icin buradayiz yardimci olabildiysem ne mutlu banainşallah bilgilendirirler. şeker yükleme testiyle ilgilide çok söylenti var. o günler yaklaşısın da sorayım doktoruma, sağ ol canım verdiğin bilgiler için.
Canım çok geçmiş olsun dularımız seninle ve bebeğinle olacak Rabbim yardımcınız olsun moralini yüksek tut lütfenKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
İnş cnm birde sen en son smear nezaman yaptırmıştın bundan önceki yaniSağolll canım arkadaşım inşallah her şey dediğin gibi çıkar. Rabbim bebeklerimiz bizlere bağışlasın senin testinin bugün yarın çıkması lazım dimi? İnşallah sen de güzel haberler alacaksın
Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallahKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Evet canım dun atıldı dikiş..bakalım iste yarin kontrole gideyim diyorum..kan geliyor ondan rahatsız oluyorum..unuttum geçen sefer de gel mismiydi..Canım nasıl oldun. Atıldı mı dikiş ? Merak ettim seni bişey de yazmamışssın
Minnosum benim nasil uzuldum karnima agri girdi insallah bise cikmicak ama yasadiklarina cok uzuldum kiyamam hemen Kur an i aciyorum dualarmz seninle sen icini ferah tut oglusumuz ve sen sagliklisin inaniyorum guzel dusun canim benim sen onceden hic kadin doguma gitmemis miydin bebegimmm benim icini ferah tut bol pekmez ye surekli yat dinlen Allah yar yardimciniz olsun insallahKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
İns catlamayiz canim..valla bitanem ben cok fazla merak ediyorum kpss var odaklanamiyorum bide kayinvalidemler kiz olsun diye ustume geliyo sanki benim elimde esimde oglum diye seviyo sanki cinsiyet belli iyice kafalar karisti yani ben ruyamda ilk kiz gordum ama bekarken erkek goruyodum kalcam buyudu biraz ama karnimda dik bazen benim cocuk top mu diyorum:)¹² arti 4 te solemedi..sen ne zaman gidicen canim benimde ilk bebegim ama ben bi oglum olsun istiyorum babasi yokken korusun beni aslan gibi onumde dursun kiz kardesine goz kulak olsun istiyorum ablamda abimde var ablam biraz ezildi bayanlar daha duygusal oluyo ama abim hep korudu beni cok anlayisli biri ablamda mukkemmel biri ama ben 2 cocuk istiyorum o yuzden ilkim abi ikinci kiz istiyorum insss herkes kiz diyo bebegme ama saglikli olsun onemli olann o tabiki sen ne istiyosuninşallah hiç çatlamayız.ben şimdilik aklıma estikçe sürüyorum ama sonlara dogru ablam günde iki üç sürerdi. onahiç bişey olmadı . inş bizede olmaz :)
bebişlerimizin cinsiyeti için de can atıyorum. bizim ilk bebek fark etmez gönlümüzde her hangi bi istek de yok ama insan merak etmeden duramıyor. size de öyle oluyor mu? ben rüyalarımda cogunlukla kız cocuk seviyorum.
canımmmm çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle çok sıkmamaya çalış kendini biliyorm zordur ama bebeğin için pozitf düşünmeye bak işlh hayrlısıyla atlatıcaksın bunuGözlerim doyuluyor inan ki rabbim kimseyi çocuğuyla imtahan etmesin, bir yavrumun olacağına o kadar adapte ettim ki kendimi ona bir şey olsa halim ne olur tahmin edemiyorum.
Devlette oldum bu işlemi rabbime şükürler olsun ki doktorum çok iyi aşağıda hastalarını bıraktı yanıma geldi tek geldiği görünce sadece yanımda durdu teselli etti beni. Özele gitsem bu kadar belki destek olmazdı doktor. En çok işte kanamayı görünce korktum. Düşün durdurmak için bir yumruk büyüklüğünde tampon gibi bir sargı bezi gibi bir şey koydu. Doktorlar korkma falan dedi ama ne çare işte.
İnşallah bebeğim sonuçlar temiz gelirde bir anı olarak kalır bunlar..
Tamam canim cok ama cok tesekkur ederim icime sindi alayim bendeEki Görüntüle 1566021
canim bu sekilde 100ml gulsarayi vazelin yaziyor
Ayy yerim onu uykucu bizimki..esimde bende cocukken cok usluymusuz ikimizinde annesi yataga birakirmis sallamadan uyurmusuz bakalim bebisimiz nasi olcak:)evet cnm ilk bebiş ama benim ki nasıl yaramaz anlatamam bir dk durmadı doktor bile söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?