2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim bu mübarek ayda ve mübarek Cuma gününde ettiğimiz duaları kabul etsin. Başta senin için, sonra tüm anneler için dua ettim. Allahım'ın izniyle, tertemiz sonuçlar alacağına, bebeğinle,eşinle çok güzel bir aile olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Dualarım seninle

okurken içim yandı valla mübarek aydayız bol bol dua et ,yasadıgın o dakıkalarıda düşünmemeye calıs canım . inşallah tertemız cıkıcak sonucların , dün de sana yazmıstım cinsiyeti ögrendınmı dıye meger neler yaşamışsın

ben napayım sımdıden nasıl tasıyacagım ıkı bebegı dıye dusunmeye basladım sut nssıl yetecek kızımı normal dogurdum bunlar nassıl olacak ıkı yasına kadaremzırdım ıkızlere nasıl yetecek erken dogumm rıskı kafamı kurcalayıp duruyor dua edıyorum bol bol

pinkperest çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah. Operasyon geciren arkadaşım sanada çok çok geçmiş olsun. Bu ikinci bebeğim ama sanki ilk defa gebelik yasar gibi stresli ve heyecanlıyım. Bu arada dayimi kaybettim pazar günü anca toparlayabildim kendimi.

pinkperest çok çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut eminin temiz sonuçlar alacaksın inş. Bebişi düşün başka hiç bir şeyi takma sakın . Allahım seni ve bebişini korusun

Bende istemiyorum bebegim hem yilbasi doktorumada yazik hem belki gelemez herkesin ozel hayati var sonucta yilbasi ve sonrasi genelde tatil oluyo kar yagiyo fln yok yok ben ya ocagin ilk haftasi yada 22aralik fln diyom:))tabi benim dememle olmuyo:))

Bende tarihimi belirledim 27 aralık olsun istiyorum tabi elimizde ya her şey Belki yılın ilk anneleri oluruz belli olur

Geçmiş olsun arkadaşlar sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki Rabbim hepimize yavrularımızla ve sevdiklerimizlebirlikte sağlık sıhhat versin.gönlünüzü ferah tutun bir zerre den mucize yaratan rabbim bizleri herkesten daha çok düşünüyordur . Ilk hamileliğimd6e bende sıkıntı yaşadım .Eşim yoktu yanımda yurt dışınaydı . 8 aylıkken kızımın mesane sine kist dedi Dr hastane hastane gezdim.insan kendine hastalığı konduruyorda bebeğin bişey olsun istemiyor.çok şükür bir şey yokmuş.ancak düşük doğum ağırlıklı doğdu 10 gün sarılık tedavısı için hastanede kaldı 10 gun hiç göremedim sabah akşam süt götürdüm. Enfeksiyon kapmış birde antibiyotiğr başlamışlar .daha vermeyecek tı Dr .denetçi geldi Hızır gibiverelimbelki annesınde tedavıye cevap verir dedi Dr da öyle alabildiğine yavrum

Hamileliğimizi ne tür duygularla geçirirsek bebekte o kadar o duygulardan etkileniyor. Zaten beş duyu 9.haftadan sonra oluşmaya başlıyormuş ruhunda verildiği düşünülürse .Hamilelik dönemini inş hepimiz iyi geçirir iz.huzur ve mutlu günler nasip etsin Rabbim hepimize

pinkperest canim dikkat et kendine duam seninle insallah guzel haberlerle geliceksin... CRAZYBEL ne demek canim benim rica ederim. cimcim16 sana ne oldu ben kacirmisim sucicegimi oldun canim sen cok gecmis olsun
Kuşum Allah korusun inş bulaşmamıştır...kız misafirlikte cahil insanlar yüzünden su çiçeği olan çocuğu bide kapı kapı gezdiriyorlar test yaptırdım bakalım şimdilik sorun çıkmadı 15 gün sonra birdaha yaptırıcam

Canim yazdiklarini okudum cok gecmis olsun. Allahin izniyle sonuclar iyi cikicak hpv cogu kadinda olan bir virus bende kendimden suphelenmistim bir ara. Stres yapip bebiside etkileme.Dualarimiz seninle Allah korusun seni ve bebisi

Kızlar pembe lekelenmem var diye doktora gittim yarın sabah gitçektim dayanamadım. Çok şükür iyi kalp atışını duyduk. 10+2 hafta ama eğer bende doktorla birlikte gördüğüm şey bizi yanıltmazsa resmen bi pipi gördük Bir de 10+2 yada 10 haftalıkken fln bebeğin hareket ettiğini gören oldumu usg.de? Ben doktora hareket ediyomu dedim edeeeerrr dedi ama göremedim

oyy minik bir oğluşmu geliyorr :)

Ulaaaağğğğğğnnnnnnn millet 10 haftada öğreniyo. Ben merakımdan çatlıycam ama erken diye randevumu 2 hafta sonraya aldım. Bende öğrencem yaaaaa banane

arkadaslar ; şampuanını ,diş macununu ve sabununu değiştiren var mı? günlük hayatta kullandıgımız bu ürünler sls ve paraben içerdiği için kanserojen etkileri var. değiştiren var ise tavsiye edebılecegıniz bır ürün yada marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…