- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.461
evet canim bunlarda yok dediler ama insalah yokturçok iyi fikir ya , hem doğal katkısız olur ,kremlerın ıcınde nekadar dogalda deseler vardır bı kimyasal ,
Kızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin benden@vogozo Musmutlu22 T the angellll @kst06 @chibi_chibi CRAZYBEL Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
evet canim bunlarda yok dediler ama insalah yoktur
Sağolll canım arkadaşım inşallah her şey dediğin gibi çıkar. Rabbim bebeklerimiz bizlere bağışlasın senin testinin bugün yarın çıkması lazım dimi? İnşallah sen de güzel haberler alacaksın
Bende istemiyorum bebegim hem yilbasi doktorumada yazik hem belki gelemez herkesin ozel hayati var sonucta yilbasi ve sonrasi genelde tatil oluyo kar yagiyo fln yok yok ben ya ocagin ilk haftasi yada 22aralik fln diyom:))tabi benim dememle olmuyo:))
Kuşum Allah korusun inş bulaşmamıştır...kız misafirlikte cahil insanlar yüzünden su çiçeği olan çocuğu bide kapı kapı gezdiriyorlar test yaptırdım bakalım şimdilik sorun çıkmadı 15 gün sonra birdaha yaptırıcampinkperest canim dikkat et kendine duam seninle insallah guzel haberlerle geliceksin... CRAZYBEL ne demek canim benim rica ederim. cimcim16 sana ne oldu ben kacirmisim sucicegimi oldun canim sen cok gecmis olsun
Kızlar ben gene hastaneye gidiyorum sekreterı aracılığıyla doktora ulaştım. Kanamanın geçmediğinden kasığımın aşağıya baskı uyguladığını söyledim gel kontrol edelim. İğne yapalım ağrıların için bebeğede bakarız dedi. İnşallah meleğim iyidir. Çıkınca hastaneden sizede yazacağım sonucu
Kızlar pembe lekelenmem var diye doktora gittim yarın sabah gitçektim dayanamadım. Çok şükür iyi kalp atışını duyduk. 10+2 hafta ama eğer bende doktorla birlikte gördüğüm şey bizi yanıltmazsa resmen bi pipi gördükBir de 10+2 yada 10 haftalıkken fln bebeğin hareket ettiğini gören oldumu usg.de? Ben doktora hareket ediyomu dedim edeeeerrr dedi ama göremedim
Ulaaaağğğğğğnnnnnnn millet 10 haftada öğreniyo. Ben merakımdan çatlıycam ama erken diye randevumu 2 hafta sonraya aldım. Bende öğrencem yaaaaa bananeKızlar pembe lekelenmem var diye doktora gittim yarın sabah gitçektim dayanamadım. Çok şükür iyi kalp atışını duyduk. 10+2 hafta ama eğer bende doktorla birlikte gördüğüm şey bizi yanıltmazsa resmen bi pipi gördükBir de 10+2 yada 10 haftalıkken fln bebeğin hareket ettiğini gören oldumu usg.de? Ben doktora hareket ediyomu dedim edeeeerrr dedi ama göremedim
Amin canimm sancisi cok karnimin ama keyfi yerinde diyo doktorumAman nazar değmesin, böyle sakin uslu gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?