- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.481
Değiştiriyormuyduk onları ?arkadaslar ; şampuanını ,diş macununu ve sabununu değiştiren var mı? günlük hayatta kullandıgımız bu ürünler sls ve paraben içerdiği için kanserojen etkileri var. değiştiren var ise tavsiye edebılecegıniz bır ürün yada marka var mı?
Bakalım canım yanıltmazsa bizi sıpaoyy minik bir oğluşmu geliyorr :)
İns kuzum dur hemen kotu dusunme benim yildizim dusuk banada cok deger biyere gider geliriz kesin basima bi is gelr ondan dedim dua et olabilir valla nazara cok inaniyom ben tasi bile catlatirmis..ins canim onlem amaclidir korkma sen bak cok guzel sonuclar alcan adini hemen hastaya cikarma du bakam bi sonuc ciksin herkese soleme belki bise cikmicak belki hemen atlatcak enfeksiyn sen icini ferah tut kuzumCanlarım benim iyi ki varsanız. İnşallah atlatacağız teyzeleri bugünleri de. Doğru diyorsun nazara çok inanıyorum. Görümcemin kaynanası dik dik bakıp süzüyordu kız onun mu nazarı değdi yoksa tövbe tövbe günahını alıyorum kadınında. Bu bahsettiğim kadının kızında da bu virüsten vardı ameliyat oldu biliyor musunuz. Onun numarasını istettim kayınvalidem aracılığıyla onunlada konuştum. Bu süreçten geçtiği için biraz daha aydınlatır beni inşallah. Rabbim şu mübarek ayda hiçbir hastalığı çaresiz bırakmasın. Kanser olsam inan ki üzülmem bile kendim için, tek korkum bebeğim iyi olsunda o beni ayakta tutar. İnşallah doktorlar önlem amaçlı yapmışlardır da sonuçlar güzel çıkar...
ama bu haftalarda yanıltabilir canım gerçi gözümle baya baya pipi gördüm ama bakalım görücez ilerleyen haftalardaUlaaaağğğğğğnnnnnnn millet 10 haftada öğreniyo. Ben merakımdan çatlıycam ama erken diye randevumu 2 hafta sonraya aldım. Bende öğrencem yaaaaa banane
Aiyyyyy galiba bende pipi görmek istiyorumama bu haftalarda yanıltabilir canım gerçi gözümle baya baya pipi gördüm ama bakalım görücez ilerleyen haftalarda
Aminnnn bitanem aminnn aynilari bendede oldu kalcam genisledi tatlidanda tiksindim nirmalde cok severdim:)ins sizinde gonlunuzce olur bebegim saglicakla kucaginiza alirsiniz haberlerini bekliyoz az kalmis benim daha kontrluma 1 ay varAllah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin o zaman. babalar hep erkek bekler zaten , bizimki de oğlan nasıl diye sorar telefonda. ben de kız cocuklarına ayrı bi düşkünüm , kalcam genişledi ama karnım da beş aylık gibi oldu benim. tahmimler cok değişik dediğin gibi. bekleyip görcez bakalım. tam 12 haftalıkken gittim doktora , şimdi bir de 12 hafta 6 günlükken için randevu aldım. ama doktorlar uzun uzadıya bakmıyor ki , özele gttiğim halde en fazla 10 dk kalıyorum odasında. 3 dk anca ultrasondan bakıyor belki de daha az. nasıl göstersin yavru zaten kesnin içine bik oraya bi buraya gezinip duruyor :))
ananesi hem kız hem erkek için hemen takım almış. herkes de bi telaş , siz bari acele etmeyin diyorum dinlemiyorlar.
ama o minnik kıyafetleri görünce içime nasıl bir heyecan düştü anlatamam, gözlerim doldu anne olacağımı hissettim.Allahım tüm isteyenlere versin kızlar, sağlıkla alalım bebişleri kucagımıza
Aynen canım hayırlısı ve en önemlisi sağlıklısı olsunAiyyyyy galiba bende pipi görmek istiyorumhayırlısı olsun inşallahhhhhhh.
Masallah erkek senesi mi olcak 2016 acaba ogrwnwn erkek diyo bizede solemiyo demek bizimkide kiz:))hayirli olsn kuzum baya erken ogrenmisin masallahBakalım canım yanıltmazsa bizi sıpaÇok erken daha ama resmen bende gördüm iki testis arasında pipiydi resmen
Çok güzel bir haber. Ama keşke başka bir doktora daha görünsen.Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Canımmmm. Maşşallah bebeğine. Sende düşünme artık öyle hemen kanser teşhisi konulmaz, başka doktorlara gidersin. Bence önemsiz bir virüs :))Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Gecmis olşun minnosum iyi yapmiâin goeerekKizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Gözünaydın canım herşey yoluna girecek hiç merak etme allahın izniyle bebişlerimiz güçlüler ve annelerine destek olucaklarKizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Cok gecmis olsun canim benim Rabbim bebisini kucagina saglikla almani nasip etsin.O acilarinin hepsini unuttursun sana insaallah...Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi
Canım ben 9 küsürken gitmiştim devlete gittim o gün maalesef, ultrasondan değil bebeği keseyi bile seçemedim. O yüzden göremedim :/Aynen canım hayırlısı ve en önemlisi sağlıklısı olsunCanım sen 10. Haftalarda gittinmi kontrole bebiş hareket ettimi? Ben nedense hareket ettiğini görcem diye şartladım kendimi ama göremeyince şimdi de ona takıldım
Değiştiriyormuyduk onları ?
Canim benimkide oleydi doktor ensesine bakamadi hatta hemen kalp atisina bakti korktu ama ariyodu megerse uyuyomus yurudum baya uyansin diye uyandi ama yine cok hareketli degildi belki seninkide yeni uyanmistirAynen canım hayırlısı ve en önemlisi sağlıklısı olsunCanım sen 10. Haftalarda gittinmi kontrole bebiş hareket ettimi? Ben nedense hareket ettiğini görcem diye şartladım kendimi ama göremeyince şimdi de ona takıldım
Anladım canım bende 10 gün sonra gidicem ikili taramaya ozaman görürüm sanırımCanım ben 9 küsürken gitmiştim devlete gittim o gün maalesef, ultrasondan değil bebeği keseyi bile seçemedim. O yüzden göremedim :/
Aminnn bende istiyorum hayirlisi olsun daha 1ay varAiyyyyy galiba bende pipi görmek istiyorumhayırlısı olsun inşallahhhhhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?