2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İns kuzum dur hemen kotu dusunme benim yildizim dusuk banada cok deger biyere gider geliriz kesin basima bi is gelr ondan dedim dua et olabilir valla nazara cok inaniyom ben tasi bile catlatirmis..ins canim onlem amaclidir korkma sen bak cok guzel sonuclar alcan adini hemen hastaya cikarma du bakam bi sonuc ciksin herkese soleme belki bise cikmicak belki hemen atlatcak enfeksiyn sen icini ferah tut kuzum

Ulaaaağğğğğğnnnnnnn millet 10 haftada öğreniyo. Ben merakımdan çatlıycam ama erken diye randevumu 2 hafta sonraya aldım. Bende öğrencem yaaaaa banane
ama bu haftalarda yanıltabilir canım gerçi gözümle baya baya pipi gördüm ama bakalım görücez ilerleyen haftalarda

Aminnnn bitanem aminnn aynilari bendede oldu kalcam genisledi tatlidanda tiksindim nirmalde cok severdim:)ins sizinde gonlunuzce olur bebegim saglicakla kucaginiza alirsiniz haberlerini bekliyoz az kalmis benim daha kontrluma 1 ay var

Kizlar doktor etti bebek cok iyi kipir kipir oynuyordu. Kalp atislarini kontrol etti. Benim agrimdan suphelendi biraz acile giris yaptirdi dusuk icin kalcadan ilac ile agri kesici igne yaptirdim simdi. 2 serum yazdi. Bekliyorum simdi bitsin diye. En azindan dun olanlardan sonra cocugum iyi icim rahatladi

Aiyyyyy galiba bende pipi görmek istiyorum hayırlısı olsun inşallahhhhhhh.
Aynen canım hayırlısı ve en önemlisi sağlıklısı olsun Canım sen 10. Haftalarda gittinmi kontrole bebiş hareket ettimi? Ben nedense hareket ettiğini görcem diye şartladım kendimi ama göremeyince şimdi de ona takıldım

Çok güzel bir haber. Ama keşke başka bir doktora daha görünsen.

Canımmmm. Maşşallah bebeğine. Sende düşünme artık öyle hemen kanser teşhisi konulmaz, başka doktorlara gidersin. Bence önemsiz bir virüs :))

Gecmis olşun minnosum iyi yapmiâin goeerek

Gözünaydın canım herşey yoluna girecek hiç merak etme allahın izniyle bebişlerimiz güçlüler ve annelerine destek olucaklar

Cok gecmis olsun canim benim Rabbim bebisini kucagina saglikla almani nasip etsin.O acilarinin hepsini unuttursun sana insaallah...

Canım ben 9 küsürken gitmiştim devlete gittim o gün maalesef, ultrasondan değil bebeği keseyi bile seçemedim. O yüzden göremedim :/

Değiştiriyormuyduk onları ?

valla inanırmısın etrafımda nekadar bebegı olan arkadasım ve tanıdıgım varsa herkes değiştirmiş ve hala o şekilde devam ediyorlar . benımde aklıma gelmemişti ama biraz araştırma yapınca söyledikleri mantıklı geldi , otacı kırlangıç ,zeytuni gibi doğal ürünler kullanmaya başlamışlar. deri ve agız yoluyla temas ettıgımız ıcın direk bebegıde etkıleyen kimyasallar çünkü

Canim benimkide oleydi doktor ensesine bakamadi hatta hemen kalp atisina bakti korktu ama ariyodu megerse uyuyomus yurudum baya uyansin diye uyandi ama yine cok hareketli degildi belki seninkide yeni uyanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…