- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.181
İyiyiz biz deeegünaydınlar iyiyiz canım siz nasılsınız
amway de iyi
eveettt ben hala alıyorum.genel temizlik, duşakabin temizlik spreyi ve pudralı güneş ve tozdan koruyucu kremini kullanırımamway eskiden nekadar popülerdi ya :)
İyiyiz biz deeeÇok şükür, yarın ikili test ve ense kalınlıgı testleri var hayatım .İnşallah iyi sonuçlarla gelirim , heyecan bastı vallaa[/QUOT
inşallah canımmmm inşallahhh.heyecan yapma tatlım
Ne demek :) amway muhabbeti yapılmış evet ona da iyi diyolar ben hiç kullanmadım yerli malı taraftariyiminternetten araştırdımda hakkaten ürünleri güzelmiş,daha önce duymamıstım ismini ama bayag geniş ürün seçenekleride var , teşekkürederim tavsiyen için :)
Kızlarrr. Bugün temizlik yapamamadığım için çok üzülmüştüm. Sevgili eşim, dip köşe resmen bayram temizliği yaptı. Yardım ettim tabii, ama adam kartonpiyerleri bile temizledi düşünün yani, içinde ayşe teyze varmış resmenhamd olsun Rabbime.. Evim mis gibi çoook şükür öyle rahatım ki.. Kasık ağrılarım geçti, inanılmaz şişim ve çok rahatsız ediyo, karnım çok gergin. Soda içiyorum rahatlayamıyorum.. Varmıdır bir çaresi. Bideeeee ya ben cinsiyeti çok merak ediyorum yiiiiaaaaaaaa
günaydın kızlar tatile gidecek var mı? sorularım var da
Bence de önemli. Bende ilk haftalarda başlamıştım omega 3e. Inşallah faydasını görürüzKizlar votaminlerle beraber omega3 içerikli haplar ve sadece omega3 iceren balık yaglari bebeğin kemik yapısının gelişimi için çok önemliymis. Hangi ayda başlanıyor bilmiyorum ama benim istanbuldaki doktorum 6.hafatadayken verdiydi. Buradaki (kendi buldugum sehirdeki) doktoruma da sordum iyi bir hap yazmis devam et dedi.
Benim bi arkadaş gecen bahsediyrodu ablasi balık yağı kapsülü kullanmis gebeliğinde sen de al bebek zayifti ama faha ilk aylarda başını tutuyordu maşallah dedi. Siz de doktorunuza danışıp başlayın kullanmayan arkadaşlarim
eveettt ben hala alıyorum.genel temizlik, duşakabin temizlik spreyi ve pudralı güneş ve tozdan koruyucu kremini kullanırım
Canim benim tesekkur ederim deneyecem en kisa zamandaBana da oluyor ama hareketsiz kalinca daha cok oluyor. Yuruyunce rahatliyor cnm istersen hep evde kalma biraz yuruyus yap acilir.dr uma sordum ben sicak koy viksle ov dedi.
Tek bende degilmis sanirim.en ufak sey korkutuyo insani.cokmu.pimpirikliyim.diyorum bazen ama anneyiz sonuctaBeeeeen daha 5.haftada basladi ve dun gece bende cok kotuydum ne sirt ustu yatabildim nede yanima
günaydınnn annişleerrr biz şimdi kış annesiyiz ya acaba indirimden kıyafet almaya başlasak mı yaz sezonunda
Ahh canimm saglikli olsunlarda insallah kiz erkek farketmez.haftaya cinsiyet soyleyecek doktorum bakalim tutacakmi bu tezz.bebisler buyudukce vucut alarm vermeye basliyo biyerlerden demekki.L LiveYourLifeee anladim canim.int de goremedim aramadimda daha biraz zaman gecsin diorum karga kahvaltisini yapmadan ario demesin dengesiz kadin :)
ben öyleyim canim beninde sag taraf yaklasik 4 haftadr mahvedio beni son 2 gndr egildigimde cok fena oluyor um. doktra sordum suratima bakti cvp vermedi 3. den sonra ben budami normal dedim evet dedi gorumcem hemsire onla konustum o tutunma agrisi bebek buyudukce oluyor dedi. anneme gorede erkek bebek ayaga vururmus abimin esinin ole olmus hamileyken bakalim kismet :)
Olabilir ama büyük almaya özen gosterin ben kızıma 0-3 aylik aldiklarimi ancak bir ay giyebildi bazi bebisler iri dogabiliyo o yuzden ilk aldiginiz kıyafetlerinde büyük olmasina dikkat edin benim kız 4 kilo doğdugünaydınnn annişleerrr biz şimdi kış annesiyiz ya acaba indirimden kıyafet almaya başlasak mı yaz sezonunda
Bizler tecrübeliyiz dimiOlabilir ama büyük almaya özen gosterin ben kızıma 0-3 aylik aldiklarimi ancak bir ay giyebildi bazi bebisler iri dogabiliyo o yuzden ilk aldiginiz kıyafetlerinde büyük olmasina dikkat edin benim kız 4 kilo doğdu
Yani buna göre yaz kiyafetlerinizde biraz büyük olursa beğenerek aldiginiz bütün kiyafetleri giyerler en az 3 ay büyük alın
Evet :) benim netten aldigim bi çok seyi bir kez giydi kızımBizler tecrübeliyiz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?