2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn gzüel haftalar olsun hepimzie inşallah :) güzeller gzüelii anneler nasılsınız ben iyiyim çok şükür haftaya p.tesi 2 i tarmammız var sabırsızlıkla bekliyorum 12 haftaya gircem yarım ..henüz kilo almadım yemek yerken şunu sorun kendinie mutlaka bebeğim için ne yedim bugün kendiniz için yağlı hamur işi yemeyin lütfen ..dikkat edinnnn gzüeller hepinzii öpüyorummmmm :)

Bebişim sen istanbulda mısıın hangi semttesin?

Bence de önemli. Bende ilk haftalarda başlamıştım omega 3e. Inşallah faydasını görürüz

eveettt ben hala alıyorum.genel temizlik, duşakabin temizlik spreyi ve pudralı güneş ve tozdan koruyucu kremini kullanırım

sls yada paraben ıcermıyor dımı ? aslında sadece bebek ıcın degıl kendı saglıgımız ıcınde doğalları organıc olanları kullanmamız lazım

Ahh canimm saglikli olsunlarda insallah kiz erkek farketmez.haftaya cinsiyet soyleyecek doktorum bakalim tutacakmi bu tezz.bebisler buyudukce vucut alarm vermeye basliyo biyerlerden demekki.

günaydınnn annişleerrr biz şimdi kış annesiyiz ya acaba indirimden kıyafet almaya başlasak mı yaz sezonunda
Olabilir ama büyük almaya özen gosterin ben kızıma 0-3 aylik aldiklarimi ancak bir ay giyebildi bazi bebisler iri dogabiliyo o yuzden ilk aldiginiz kıyafetlerinde büyük olmasina dikkat edin benim kız 4 kilo doğdu
Yani buna göre yaz kiyafetlerinizde biraz büyük olursa beğenerek aldiginiz bütün kiyafetleri giyerler en az 3 ay büyük alın

Bizler tecrübeliyiz dimi

Günaydın güzel anneler.ben gece tuttum eşim istiyor dıye 2 defa turk kahvesi yaptım ve onunla içtim dün zaten bulantı vardı bi de üstüne uykusuzluk eklendi tam oldu sabahladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…