2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kiyamammmm daha başlayalı ne olduki yerine başka ilaç yazmadimi vitamin

aynen ne oldu ki neyse 2 hafta boyunca kullanayım bari
benımkı çok söylenıyor kullanmadıgımı söyledıgım zaman.
hayır yazmadı. kan ılacı yazacaktı mıde bulantımdan dolayı 1 ay sonra yazayım o zaman dedi. gerek görmedı sanırım

Canımm yaa çok üzüldümmm Ağlamaklı oldum inan ki. İyi misin peki sen bir yerine bir şey olmamıştır inşallah. Allahın izniyle bebeğine bir şey olmamıştır. Bak doktorda demişş bebiş iyi diye. Rabbim koruyor meleklerimizi lütfen moralini yüksek tut strese girmesin bebişte. Rabbim seni de bebeğinide korusun...

Damadıma iyi bak, kızım olursa kızımı size vereceğim annesi:)

Acaip nazarlara geliyoruz bu ay vallahi allah hepimizi korusun...

Canım geçmiş olsun.dualarım seninle.devaö ederse git doktoruna mutlaka
Teşekkür ederim dua ediyorum yattım dinleniyorum simdi, yavaş yavaş minik adımlarla yürümeye dikkat edicem artık.

Sagol canım benim cok sagol duaların icin...nazara geldik valla hepimiz her gün bir vukuat olumsuzluk 9 ayımız nasıl geçecek bilmiyorum Nas Felak Ayetel Kürsi okuyalım sürekli Allah'ım bizi ve bebişlerimizi kötülüklerden uzak tutsun mübarek Ramazan günü dualarımızı kabul eylesin

hanımlar bu tsh ye saglık ocagında bakıyorlar mı? bır kan ıcın 120 tl ıstıyorlar
her ay yaptırdıgını düşün.. :=)
Ben sağlık ocağında yaptırdım kız sen hangi hastanelere gidiyon allah aşkına burda 30 40 lira tip merkezlerine sor yada oralar daha uygun

Ben sağlık ocağında yaptırdım kız sen hangi hastanelere gidiyon allah aşkına burda 30 40 lira tip merkezlerine sor yada oralar daha uygun
30-40 mı özellere gıdıyorum
kendı gıttıgım yerde testler daha pahalı
başka özele gıdıp yaptırıyoruz.
gecen sefer yaptırdım işte, bu seferde o kadar vermek ıstemedıgım ıcın saglık ocagını sordum
yaa işte saglık ocagının da derdi sabahın köründe gıtmek :=) biz geç uyanıyoruz

Tabi gerek görmez masaallah folikten çok fayda gördün bizede folik biraktirdi dakikasında vitamine başladı kader işte netcen sen gibi yapcam protesto ediyom icmeycem

Bende ozellere gidiyorumda senin ozellerr kendini aşmış cnm ben 10.30 da gittim çokta erken sayilmaz

Bende ozellere gidiyorumda senin ozellerr kendini aşmış cnm ben 10.30 da gittim çokta erken sayilmaz
Tabi gerek görmez masaallah folikten çok fayda gördün bizede folik biraktirdi dakikasında vitamine başladı kader işte netcen sen gibi yapcam protesto ediyom icmeycem

işte degısıyor fıyatlar canım. 10:30 bana çok erken ve ben şöförüm olmadan asla gitmem bebişle ilgili bir yere ..

evet yaa folık bebeıse cok yaradı, bak önden önden ılerlemıs velet

canim yaa cok cok gecmis olsun dualarm seninle

Geçmiş olsun inş bişey olmaz .cidden nazar mı var sizde nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…