- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.501
Kiyamammmm daha başlayalı ne oldukiyerine başka ilaç yazmadimi vitamin
Kızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
Teşekkür ederim dua ediyorum yattım dinleniyorum simdi, yavaş yavaş minik adımlarla yürümeye dikkat edicem artık.Canım geçmiş olsun.dualarım seninle.devaö ederse git doktoruna mutlaka
Canımm yaa çok üzüldümmmAğlamaklı oldum inan ki. İyi misin peki sen bir yerine bir şey olmamıştır inşallah. Allahın izniyle bebeğine bir şey olmamıştır. Bak doktorda demişş bebiş iyi diye. Rabbim koruyor meleklerimizi lütfen moralini yüksek tut strese girmesin bebişte. Rabbim seni de bebeğinide korusun...
Damadıma iyi bak, kızım olursa kızımı size vereceğim annesi:)
Acaip nazarlara geliyoruz bu ay vallahi allah hepimizi korusun...
Ben sağlık ocağında yaptırdım kız sen hangi hastanelere gidiyon allah aşkına burda 30 40 lira tip merkezlerine sor yada oralar daha uygunhanımlar bu tsh ye saglık ocagında bakıyorlar mı? bır kan ıcın 120 tl ıstıyorlar
her ay yaptırdıgını düşün.. :=)
30-40 mıBen sağlık ocağında yaptırdım kız sen hangi hastanelere gidiyon allah aşkına burda 30 40 lira tip merkezlerine sor yada oralar daha uygun
Evet bakıyorlar canımhanımlar bu tsh ye saglık ocagında bakıyorlar mı? bır kan ıcın 120 tl ıstıyorlar
her ay yaptırdıgını düşün.. :=)
Tabi gerek görmez masaallah folikten çok fayda gördünaynen ne oldu kineyse 2 hafta boyunca kullanayım bari
benımkı çok söylenıyor kullanmadıgımı söyledıgım zaman.
hayır yazmadı. kan ılacı yazacaktı mıde bulantımdan dolayı 1 ay sonra yazayım o zaman dedi. gerek görmedı sanırım
Bende ozellere gidiyorumda senin ozellerr kendini aşmış30-40 mıözellere gıdıyorum
kendı gıttıgım yerde testler daha pahalı
başka özele gıdıp yaptırıyoruz.
gecen sefer yaptırdım işte, bu seferde o kadar vermek ıstemedıgım ıcın saglık ocagını sordum
yaa işte saglık ocagının da derdi sabahın köründe gıtmek :=) biz geç uyanıyoruz
Ayakkabıyı yine xray den geçirdik ben geçmedi ancak bayan memur dıdık dıdık didik benıAv
avusturya bu konuda nasıldır acaba pufff
Bende ozellere gidiyorumda senin ozellerr kendini aşmışcnm ben 10.30 da gittim çokta erken sayilmaz
Tabi gerek görmez masaallah folikten çok fayda gördünbizede folik biraktirdi dakikasında vitamine başladı kader işte netcen sen gibi yapcam protesto ediyom icmeycem
Canım çokkk iyi yaaa çok beğendim ben bu siteyi şimdi bir yanda siteyi okuyup bir yandan usg ye bakıyorumKızlar bakın ne buldum. http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
canım iş değişikliği yaptım ben evdede giremedim yoğun bir tempodayım o yüzden ilgilenemedim hiçCinsiyetleri öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun hepinize
Nurbebekistiyor nerelerde topik başkanı? ?? Cinsiyetleri yazmaya başlarsın yakinda :)
canım iş değişikliği yaptım ben evde de giremedim yoğun bir tempodayım o yüzden ilgilenemedim hiçNurbebekistiyor nerdesin kıııııııız
İnşallah canım kalırsın..dediğim gibi o tahlilleri ihmal etme..yanlış anlamışım canım kusura bakma. Aminnnn önce siz kavuşun siz doğum yapmadan bende tekrar hamile kalırım inşallah.
saol canim bende bebegim icin turkce hatim okuyorum Allahim kabul eder insallah bu kitabida alayim zarari olmaz yarari olurT the angellll buyur canim
saol canim hic olr bakmak aklıma gelmediT the angellll decavitin kagidini cektim ama okumasi zor olur su siteye girip bakabilirsin canim.
http://kt.ilacprospektusu.com/ilac/13137-decavit-pronatal-film-tablet-kt
canim yaa cok cok gecmis olsun dualarm seninleKızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
Geçmiş olsun inş bişey olmaz .cidden nazar mı var sizde nedirKızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
Hayırlı olsun canım.bende iki kız annesiyim .mutlu yuvalar 2 kızın oldugu yuvalardır derdi hocamBenim kuzum net olmamakla beraber kız :) çok sukur bi kızım vardı bi kızım daha oluyo ablasına arkadaş :)))
Bende ilk defa bu kadar detaylı cinsiyeti anlatan bi site gördüm.mucize gibi bu cinsiyetCanım çokkk iyi yaaa çok beğendim ben bu siteyi şimdi bir yanda siteyi okuyup bir yandan usg ye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?