- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.481
bende seni hiç burada göremedim canım, üzülmeyin sizler de kızlar bugün son girişim buraya zaten sizleri de olumsuz etkileyip üzmek istemiyorum. Allah büyük canım nasipse olur tekrar, dualarını eksik etmeyesin
Aynen benim arkadaşım da kurtajdan 2 ay sonra hamile kalmisti simdi dogdu yasina gircek hatta kuzum Rabbim yeterki nasip etsinamin inşallah canım benim. Rabbim büyük herkes diyor 3 ay sonra hamile kalan çok varmış ve bunu çevremde yaşayan okadar çok varmışki. bebişlerinize kardeş olur benimkide Rabbim kısmet ederse.
benımde önden gıdıyormus velet :=)
adet tarıhını nasıl öne cektı? ben burada duzenlerken dogumu öne cektım
bana mantıksız gelıyorUltrason cihazı zaten bebeğin boyuna ve kafa ölçüsüne bakınca otomatik olarak hesapladı 13 hafta diye canım, benim de daha önce belirlenmiş olan son adet tarihim 01 Nisan'dı, 27 Mart olarak değiştirdi doktor.. Zaten esas son adet tarihim 06 Mart, yanii benim hesaplar iyice şaştı, bakalım bir dahaki kontrolde ne çıkacak
Diyet verdi canım doktor. İnsülinlik kadar değilmiş.Seker icin ilac kullaniyomusun? Bildigim kadariyla seker hastalarina sigara kesinlikle yasak belki birakinca oda normale doner...
avusturya bu konuda nasıldır acaba pufffben hollandada
Hamile oldugumu belirtip geçmedi m ancak çok kuralcılar bi kaç defa söyleyince bile zor ikna oldular.gruptaki herkes hamile oldugumu öprendi
aa cidden mi bak bu da moral oldu bana ne mutlu arkadaşına. Rabbim bize de nasip etsin. Haberdar ederim merak etme canım. Sizler de Allaha emanet olun.Aynen benim arkadaşım da kurtajdan 2 ay sonra hamile kalmisti simdi dogdu yasina gircek hatta kuzum Rabbim yeterki nasip etsin
Sen icini ferah tut hayirlisi buymus.Kendini uzmemeye calis.Allah a emanet ol guzel haberlerini bizlere haber ver canim
kısa sürmüş ne guzel :=) bebeklere bulantı yok diye bişi olmaz. bişi olması ıcın aşırı şiddetli ( dayanılmayack sekılde ) karın agrısı. ya da parcalı sekılde kan gelmesı
bunun dısında sanmıyorum :=) belırtısız bişi olmaz
Ay ne kadar güzel ya. Kesinlikle bırakamaz dediğim tiryaki Arkadaşlarım Bıraktı bi ben kaldım. Allah'ım yardımcı olsun.Videosu da var youtube da ben de bununla.biraktim 2 3 yil once... daha onceki ilacli birakma girisimim basarisiz olmustu,ama.bunu dinleyince izleyince aslinda sadece beynimi bagladigimi.... bagimliliginda zihin.oyunundan.ote bir sey olmadini anladim. Biraktim cok sukur ilk iki uc gun.zor oluyor, ama basariyorsun.... esimde ben de ablam da bu. Sekde biraktik.mantigina uymayan.seye artik istek de duymuyorsun
ne şanslısın canımValla tedaviyle de olunca insan herşeyden korkuyo, ille bi belirti arıyosun:) Cvp için çok teşekkür ederim, bulantının bitiyo olmasına sevinmeye başladım:)
benımkıde net olmamakla aynı sekıldeBenim kuzum net olmamakla beraber kız :) çok sukur bi kızım vardı bi kızım daha oluyo ablasına arkadaş :)))
Çok sevindim canım.darısı başıma :):)Benim kuzum net olmamakla beraber kız :) çok sukur bi kızım vardı bi kızım daha oluyo ablasına arkadaş :)))
Canım geçmiş olsun.dualarım seninle.devaö ederse git doktoruna mutlakaKızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
Canim yapma yaa.ben icmiyorum bana kolay belki ama bukadar vazgecilmez olmamasi gerek.ne gunahi var yawrucugun.onuda zehirleme lutfen.sunun surasinda 6 ay kalmis lutfen bebegini dusunup icme yaaa.ben okuyunca bile cok uzuldummKocam yanımda 3 paket içiyor her gün bende kendimi bu kadar kısabildim inşaalh dahada kısarım. Yemek sonrası 1 tane bide 2 yemek arası 1 tane içiyorum oluyor 6 tane.
Cnm doktorun tık larına bakican değerlerin solunda ok işaretiyle yukarı aşağı durumlarına bakıcan doktorlar anlatırken karalamayi sever normal olanlarİda konuşurken işaretleri neyse artıkmesela hgb değerin aslında referans değerlerinden düşük değil ama doktor tik atmış yine de çünkü referans değerlerine baktığında 11.5-15.5 arası hgb nin referans aralığı..senin ise 11.8 di dimi 11.7 de olabilir
Kiyamammmm daha başlayalı ne oldukibak foliğe başladım ama midem bulanıyor dıye kafama göre almaya basladım
doktor kullandıgım ılacları sordu
troıt ve folık dedım. folıgı 2 hafta sonra bırakabılırsın dedı
sankı duzenlı kullandım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?