2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

etmem canım merak etme , seni özlicem ,Allah'a emanet ol

amin inşallah canım benim. Rabbim büyük herkes diyor 3 ay sonra hamile kalan çok varmış ve bunu çevremde yaşayan okadar çok varmışki. bebişlerinize kardeş olur benimkide Rabbim kısmet ederse.
Aynen benim arkadaşım da kurtajdan 2 ay sonra hamile kalmisti simdi dogdu yasina gircek hatta kuzum Rabbim yeterki nasip etsin
Sen icini ferah tut hayirlisi buymus.Kendini uzmemeye calis.Allah a emanet ol guzel haberlerini bizlere haber ver canim

benımde önden gıdıyormus velet :=)
adet tarıhını nasıl öne cektı? ben burada duzenlerken dogumu öne cektım

Ultrason cihazı zaten bebeğin boyuna ve kafa ölçüsüne bakınca otomatik olarak hesapladı 13 hafta diye canım, benim de daha önce belirlenmiş olan son adet tarihim 01 Nisan'dı, 27 Mart olarak değiştirdi doktor.. Zaten esas son adet tarihim 06 Mart, yanii benim hesaplar iyice şaştı, bakalım bir dahaki kontrolde ne çıkacak

bana mantıksız gelıyor
satı cekmek yerıne dogumu öne cekse daha mantıklı degıl mı?
sonucta sat bellı bişi yani

aa cidden mi bak bu da moral oldu bana ne mutlu arkadaşına. Rabbim bize de nasip etsin. Haberdar ederim merak etme canım. Sizler de Allaha emanet olun.

Valla tedaviyle de olunca insan herşeyden korkuyo, ille bi belirti arıyosun:) Cvp için çok teşekkür ederim, bulantının bitiyo olmasına sevinmeye başladım:)

Ay ne kadar güzel ya. Kesinlikle bırakamaz dediğim tiryaki Arkadaşlarım Bıraktı bi ben kaldım. Allah'ım yardımcı olsun.

Valla tedaviyle de olunca insan herşeyden korkuyo, ille bi belirti arıyosun:) Cvp için çok teşekkür ederim, bulantının bitiyo olmasına sevinmeye başladım:)
ne şanslısın canım
ben bulantıdan hiçbişi yapmıyorum
aman gelsın dıye sakın dileme :=) kısa süre cekmıssın ve bitmiş ne guzel :=)

Kızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(

Canım geçmiş olsun.dualarım seninle.devaö ederse git doktoruna mutlaka

Kocam yanımda 3 paket içiyor her gün bende kendimi bu kadar kısabildim inşaalh dahada kısarım. Yemek sonrası 1 tane bide 2 yemek arası 1 tane içiyorum oluyor 6 tane.
Canim yapma yaa.ben icmiyorum bana kolay belki ama bukadar vazgecilmez olmamasi gerek.ne gunahi var yawrucugun.onuda zehirleme lutfen.sunun surasinda 6 ay kalmis lutfen bebegini dusunup icme yaaa.ben okuyunca bile cok uzuldumm

Cnm doktorun tık larına bakican değerlerin solunda ok işaretiyle yukarı aşağı durumlarına bakıcan doktorlar anlatırken karalamayi sever normal olanlarİda konuşurken işaretleri neyse artık

Kiyamammmm daha başlayalı ne olduki yerine başka ilaç yazmadimi vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…