2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

milletin 12.haftada bulantisi biter benim buzamana kadr sayilidir mide bulantim ama son zamanlarda ozellikle iftardan sonra ne yediysem çıkarıyorum. aslnda azda yiorum ama masayi toplarken gelenler geliyor isin garibi. evde boyleyim ne annemde ne kayinvalidemde bisi olmuo pskolojikmi ne anlmadm ama bu aksam biara nefesim kesildi ogurmeye devam ettim o an ölüyorum sandim varmi 12.haftada benim gbi olan basta bulantisi olmayan

saol canim bende bebegim icin turkce hatim okuyorum Allahim kabul eder insallah bu kitabida alayim zarari olmaz yarari olur
Evet tatlim tabiki duanin ne zarari olur.Cok yararli bilgiler var.Dogum esnasindaki dualar dogumdan sonra okunacaklar yapılacaklar yani sunnetler...

Gecmis olsun canim Rabbim korumus...Iyiymis bak bebeginde cok şükür icini ferah tut dualarim seninle klomen demissin progestanmi demk istedin canim

Ya kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi

Ya kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi
Ben ne tavuk ne et ne balık ne de köfte yiyebiliyorum çok fenada tiksindim ama hiç gebeliğim boyunca midem bulanmadı çıkarmadım fakat başımı her yasladığım yerde 10 dk olsa uyuyuyorum ama cinsiyetini bilmiyorum tek canımın çektiği Şeyler tatlı Türleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…