2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim içim gidiyo sen midem bulanıyo diyince kız mafoollllduuunnn. Değişik şeyler denemek lazım sende. Ne geçirir acaba bulantını
benım denemedıgım şey kalmadı ki..
iç gıcıklayan bulantı var işte. e o da sinir bozucu
hele ki eğilip kalktıgım zaman öğürme gelıyor
işte onu hıc anlamıyorum :=)

ben verdim sipariş ay inşallahhh bıraktırır yaa
Videosu da var youtube da ben de bununla.biraktim 2 3 yil once... daha onceki ilacli birakma girisimim basarisiz olmustu,ama.bunu dinleyince izleyince aslinda sadece beynimi bagladigimi.... bagimliliginda zihin.oyunundan.ote bir sey olmadini anladim. Biraktim cok sukur ilk iki uc gun.zor oluyor, ama basariyorsun.... esimde ben de ablam da bu. Sekde biraktik.mantigina uymayan.seye artik istek de duymuyorsun

canım teşekkürederim :) yusuf suresı var bide cocuk iyi huylu olması için birde ibrahım suresı bu 2 sini okıcam ınsallah

canım Allah razı olsun. ne yazık ki tahmin ettiğin şey. herşey yolunda giderken hemde. Kısmet değilmiş canım Rabbim sizinkileri korusun sağlık versin. Bugün daha iyiyim 1 hafta sonra işe başladım kafam dağıldı biraz.Çok zor Canan'cım çok hemde. Bir de eşimin doğum gününde kaybettik en çok üzeni de bu ona berbat bir hatıra olacak

canım teşekkürederim :) yusuf suresı var bide cocuk iyi huylu olması için birde ibrahım suresı bu 2 sini okıcam ınsallah
Rica ederim kuzum Rabbim hepimize ve tum isteyenlere hayirli ahlakli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet canim Yusuf suresi ve Lokman suresi okunmasida iyiymis.Yazdim saniyodum atlamisim pardon

amin canım aminnn. boş gebelik değildi 10.haftamıza girmiştik kalbi durdu bebeğimin Rabbim sizinkileri korusun inşallah.

Bebeğimm ne olur kendini üzme yıpratma, imkanın var ise bir süre uzaklaş olduğun yerden eminim iyi gelecek sana. Dualarım seninle rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin sana

canımbenım valla içim yandı ya Allah sizlere saglıklı uzun ömürler versin , sen kafanı psıkolojıı topla öncelikli o , ondan sonra yıne hamıle kalırsın ınsallah canım . 1 hafta olmus ben nasıl gormedım yazdıgını ettıgını ya

Rabbim sabrinizi artirsin bu cektiginiz uzuntuler sıkıntılar gunahlariniza kefaret olsun,cennetinde bulusursun insallah yavrunla....
2016 bahar annesi olursun kuzum sende Allah in izniyle saglikli gebeligin olur

Evet galiba benim kizimda kofte pisiremedim tavuk yiyemedim ablamda kizinda ayni gicik oldugum biri hamile onunkini merak ediyorum onunda oglum olucak diye havalardalar onunda migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokulara grlemiyo inanin merak icindeyim

canim kitabin resmini koyabilirmisin bende alayim

Bebeğimm ne olur kendini üzme yıpratma, imkanın var ise bir süre uzaklaş olduğun yerden eminim iyi gelecek sana. Dualarım seninle rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin sana
eşim ve ailem saolsun anında uzaklaştırdılar beni ertesi sabahında 4 gün şehir dışına çıktık çok iyi geldi Allah razı olsun canım benim. aminn inşallah

bende seni hiç burada göremedim canım, üzülmeyin sizler de kızlar bugün son girişim buraya zaten sizleri de olumsuz etkileyip üzmek istemiyorum. Allah büyük canım nasipse olur tekrar, dualarını eksik etmeyesin

Rabbim sabrinizi artirsin bu cektiginiz uzuntuler sıkıntılar gunahlariniza kefaret olsun,cennetinde bulusursun insallah yavrunla....
2016 bahar annesi olursun kuzum sende Allah in izniyle saglikli gebeligin olur
amin inşallah canım benim. Rabbim büyük herkes diyor 3 ay sonra hamile kalan çok varmış ve bunu çevremde yaşayan okadar çok varmışki. bebişlerinize kardeş olur benimkide Rabbim kısmet ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…