- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.461
benım denemedıgım şey kalmadı ki..Valla benim içim gidiyo sen midem bulanıyo diyincekız mafoollllduuunnn. Değişik şeyler denemek lazım sende. Ne geçirir acaba bulantını
Ev yapımı turşu keser bence :)kana kana su içmeyi özledim. 1 bardak su içtim
bulantı basladı yıne.
Videosu da var youtube da ben de bununla.biraktim 2 3 yil once... daha onceki ilacli birakma girisimim basarisiz olmustu,ama.bunu dinleyince izleyince aslinda sadece beynimi bagladigimi.... bagimliliginda zihin.oyunundan.ote bir sey olmadini anladim. Biraktim cok sukur ilk iki uc gun.zor oluyor, ama basariyorsun.... esimde ben de ablam da bu. Sekde biraktik.mantigina uymayan.seye artik istek de duymuyorsunben verdim sipariş ay inşallahhh bıraktırır yaa
Tatlim kitaptan notlarim.Canan_Ela
Hamile kadin hatim yaparsa bebegin beynine yerlesir ve dunyaya gelince Kurani Kerimi cabuk ogrenir.
Cocugun hayirli olmasi niyetiyle 9 ay boyunca hergun 1 tane Yasin suresi okunur.Eger sayi 500e tamamlanirsa dogacak olan cocuk biiznillah alim olur.
Ahlakının guzel olmasi icin 70 tane İnsan suresi okunur.
İbrahim suresi cok okunursa cocuk yumusak huylu olur.
Cocugu şeytanın zararindan korumak icin Ali İmran suresi okunur.
70 bin tane kelime-i tevhid ve Subhanallahi ve Bihamdihi tesbihi okunur.
Dogumun kolay olmasi icin hergun 316 tane Ya Rakib celle celalühü esmasi okunur.
Ev yapımı turşu keser bence :)[/QUOTE
bu her dakıka olan bişi degıl. ama gün içinde sık yaşanıyor
ara sıra lımon yıyorum o da ıyı gelıyor :=)
canım Allah razı olsun. ne yazık ki tahmin ettiğin şey. herşey yolunda giderken hemde. Kısmet değilmiş canım Rabbim sizinkileri korusun sağlık versin. Bugün daha iyiyim 1 hafta sonra işe başladım kafam dağıldı biraz.Çok zor Canan'cım çok hemde. Bir de eşimin doğum gününde kaybettik en çok üzeni de buyeliz , canım sana yazıcaktım bugun , geriye döndüm ama okadar cok sayfa varki kacırdımtahmın ettıgım şey galiba canın sagolsun kuzum , sen sağlıklı ol , herşey Allahtan öyle düşün sen iyisin dimi?
çok iyi valla canım darısı bizim gibi pimpiriklerin başına:=) yapım bu şekilde
fazla kasıntıya gelemıyorum
amin :=) çünkü ötekı sekılde ınsan kendı yoruyor ve stres olup bebek etkılenıyor :=)çok iyi valla canım darısı bizim gibi pimpiriklerin başına
Rica ederim kuzum Rabbim hepimize ve tum isteyenlere hayirli ahlakli sağlıklı evlatlar nasip etsincanım teşekkürederim :) yusuf suresı var bide cocuk iyi huylu olması için birde ibrahım suresı bu 2 sini okıcam ınsallah
amin canım aminnn. boş gebelik değildi 10.haftamıza girmiştik kalbi durdu bebeğiminRabbim sizinkileri korusun inşallah.
canım Allah razı olsun. ne yazık ki tahmin ettiğin şey. herşey yolunda giderken hemde. Kısmet değilmiş canım Rabbim sizinkileri korusun sağlık versin. Bugün daha iyiyim 1 hafta sonra işe başladım kafam dağıldı biraz.Çok zor Canan'cım çok hemde. Bir de eşimin doğum gününde kaybettik en çok üzeni de buona berbat bir hatıra olacak
Rabbim sabrinizi artirsin bu cektiginiz uzuntuler sıkıntılar gunahlariniza kefaret olsun,cennetinde bulusursun insallah yavrunla....canım Allah razı olsun. ne yazık ki tahmin ettiğin şey. herşey yolunda giderken hemde. Kısmet değilmiş canım Rabbim sizinkileri korusun sağlık versin. Bugün daha iyiyim 1 hafta sonra işe başladım kafam dağıldı biraz.Çok zor Canan'cım çok hemde. Bir de eşimin doğum gününde kaybettik en çok üzeni de buona berbat bir hatıra olacak
Evet galiba benim kizimda kofte pisiremedim tavuk yiyemedim ablamda kizinda ayni gicik oldugum biri hamile onunkini merak ediyorum onunda oglum olucak diye havalardalar onunda migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokulara grlemiyo inanin merak icindeyim11 yıl önce tavuktan tiksindim oğlum oldu.
Şuan et va tavuk yiyemiyorum cumartesi günü oğlum olacağını öğrendim :)
Not : Ben daha söylemeden doktor tavuk ve et yiyemiyor olabilirsin, hamilelerin çoğunda bu ay bunlardan tiksinme olur dedi. Yani cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Rica ederim kuzum Rabbim hepimize ve tum isteyenlere hayirli ahlakli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet canim Yusuf suresi ve Lokman suresi okunmasida iyiymis.Yazdim saniyodum atlamisim pardon
Aynen canim onemli olan niyet etmek devami gelir nasilsa :)olsun canım sorun degıl , sımdılık bu 2 sureyle başlasam iyi bana :)
canim kitabin resmini koyabilirmisin bende alayimTatlim kitaptan notlarim.Canan_Ela
Hamile kadin hatim yaparsa bebegin beynine yerlesir ve dunyaya gelince Kurani Kerimi cabuk ogrenir.
Cocugun hayirli olmasi niyetiyle 9 ay boyunca hergun 1 tane Yasin suresi okunur.Eger sayi 500e tamamlanirsa dogacak olan cocuk biiznillah alim olur.
Ahlakının guzel olmasi icin 70 tane İnsan suresi okunur.
İbrahim suresi cok okunursa cocuk yumusak huylu olur.
Cocugu şeytanın zararindan korumak icin Ali İmran suresi okunur.
70 bin tane kelime-i tevhid ve Subhanallahi ve Bihamdihi tesbihi okunur.
Dogumun kolay olmasi icin hergun 316 tane Ya Rakib celle celalühü esmasi okunur.
eşim ve ailem saolsun anında uzaklaştırdılar beni ertesi sabahında 4 gün şehir dışına çıktık çok iyi geldiBebeğimm ne olur kendini üzme yıpratma, imkanın var ise bir süre uzaklaş olduğun yerden eminim iyi gelecek sana. Dualarım seninle rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin sana
bende seni hiç burada göremedim canım, üzülmeyin sizler de kızlar bugün son girişim buraya zaten sizleri de olumsuz etkileyip üzmek istemiyorum. Allah büyük canım nasipse olur tekrar, dualarını eksik etmeyesincanımbenım valla içim yandı ya Allah sizlere saglıklı uzun ömürler versin , sen kafanı psıkolojıı topla öncelikli o , ondan sonra yıne hamıle kalırsın ınsallah canım . 1 hafta olmus ben nasıl gormedım yazdıgını ettıgını ya
amin inşallah canım benim. Rabbim büyük herkes diyor 3 ay sonra hamile kalan çok varmış ve bunu çevremde yaşayan okadar çok varmışki. bebişlerinize kardeş olur benimkide Rabbim kısmet ederse.Rabbim sabrinizi artirsin bu cektiginiz uzuntuler sıkıntılar gunahlariniza kefaret olsun,cennetinde bulusursun insallah yavrunla....
2016 bahar annesi olursun kuzum sende Allah in izniyle saglikli gebeligin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?