2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

V

canın ya Haklısın ama insanda Ufacık bişeyden acaba diyor.. Aslında ne eğlenceli bir süreç bu günlerin Keyfini çıkarmak Lazım
mesela ekşi meselesi, canımın cektıgınden degıl
mıdeye ıyı geldıgınden tuzlu ve ekşi tuketıyorum :=)

aman canım boşver her seye acaba demıyelım :=) tabii ki merak işte napalım

ben yıne bakarım tahmınlere ama artık emin olmuyorum
çok arastırmıstım
ee tabii tesı cıkan da cok fazla :=)

hanımlar bu tsh ye saglık ocagında bakıyorlar mı? bır kan ıcın 120 tl ıstıyorlar
her ay yaptırdıgını düşün.. :=)

Aile hekimin istediğin testi yaziyor. Orada elisa rubella testleri dışında genelde hepsi yapılıyor canım. Ben de tsh mi ölçturmek için gidecegim haftaya. bakalim ne alemde..

Benim limon sıkılmış soda ve tuzlu şeyler mideme iyi geliyo. Arada da çikolata yemek istiyorum. Ben kız diye hissediyorum ama ne olucak bakalım

Ayy canım Rabbim korusun seni de bebişini de.. aman dikkat et inşallah bir şey yoktur. Yaşayacağı varsa balkondan düşüncr bile yaşıyor (bir tanıdığımin basina geldiydi) korkma dua et elini karnina koyup ya Mubdi diye zikir cekebilirsin. Bebeğin muhafazasi icin çekilirmis bu zikir. Allahin isimlerinden biri..

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir
Rabbim korusun seni ve bebeğini

Bende bu aksam tiksindim tatlim...aksam yemegi tam bi eziyetti bana..benim canimda hep eksi cekiyor bakalim 3 hafta sonra ogrenicem bende insallah hayirlisi olsun

kızlar ben kahvaltıyı pek yapamıyorum
domates kızartıyorum
ve bayılıyorum ona :=) ekmegı banıp yıyorum. peynırmıs, yumurtaymıs zaten yıyemıyorum sabah oldugu için. gene yıyorum yumurtayı :=)

kızlar ben kahvaltıyı pek yapamıyorum
domates kızartıyorum
ve bayılıyorum ona :=) ekmegı banıp yıyorum. peynırmıs, yumurtaymıs zaten yıyemıyorum sabah oldugu için. gene yıyorum yumurtayı :=)
Bende en iyi kahvaltı yapıyorum biraz gecikince tansiyonum düşüyor fenalasiyorum bebis çok acikiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…