- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.581
Be
Benimde pıt pıt atıyor hissedemiyorum ama ince birşey giydiğimde sırtustu uzandığım zamanı gorunuyor atışlar ben bebek diyorum eşim mümkün değil daha çok küçük diyor :-(
Canım benimde kalp atıomuş gibi oluo ama sanırım o damarların genişlemesiyle falan alakalı bişi :)
Benim göbeğim ve kenarları kaşınıo bazen :)
Bende de var o bebeğim ya nefes alıp verdikçe tık tık ediyor karnım :)
kızlar ya bebeğini hisseden var mı :)) ben elimi karnıma koyunca sanki atıyor gibi ama hafif, acaba ondan mı :)
Ben geçen gün uyku sersemi yüzüstü yatmıştım, birden karnım pıt pıt atmaya başladı kalp gibi ona uyandım, biraz bekledim geçicekmi diye ama geçmedi, çok acayipti, eşim de bebek olamaz diyor ama ben hep yüzüstü uyurdum hiç böyle birşey olmamıştı daha önce.. sanki bebişin kalp atışlarını duyuyor gibiydim içimde, çok tuhaftı yaa mümkün değil biliyorum ama.. :)
Bencede gerekli testler yapılmalı allahtan bir şey çıkmazsa yaptırmak istiyorum
Karından su alma beni de geriyor, allah o günleri göstermesin hiçbirimize...
Şeker yüklemesi çok gerekliymiş ama, doktorum da bu konu da uyarmıştı. Yüksek ihtimalle zaman ne gösterir bilemem ama yaptırmaya sıcak bakıyorum bu aralar
Atma değil ama ben göbek deliğimin heöen altında portakal gibi bi kitle hissediyorum. Bazen yer değiştiriyo. Genelde solda yalnız.aynen işte bende de oluyor canım ve bizden bağımsız oluyor pıt pıtlar o yüzden acaba mı diyorum hep, hatta eşime karnımı dinletiyorum garibim de dinliyor :) kuyudan ses gelir ses geliyormuş :)
Kızlar öğlen ofiste merdivenden çıkarken karnımın üstüne düştüm, hiçbirşey yoktu 4 gibi tuvalete gittim kahverengi kanamam olmuş kahve pıhtılar geliyor hemen doktora gittim bebiş iyi dedi klomen yaptı hala kahverengi kanamam var cok korkuyorum dua edin lütfen oğluşuma birşey olmasın(
Atma değil ama ben göbek deliğimin heöen altında portakal gibi bi kitle hissediyorum. Bazen yer değiştiriyo. Genelde solda yalnız.
Bu arada hepimizin ilk bebek mi ? Kuzenim ilk bebeğini 17.haftada hissetmiş şimdi 2.ye hamile onu 13.haftada hissetmiş çok erken değil mi?
Bilmem ki :)alla alla acaba bebek mi o canım ya
iykii doğdun canım minik kuzunla nice güzel yaşlara inşalllahteyzoşlarrr bugün benim doğumgünüm :)
İyi ki doğmuşsun annesi, iyi ki doğuracaksın :)teyzoşlarrr bugün benim doğumgünüm :)
günaydın kızlar erkencisin tebrik ediyorumben iş olmasa akşama kadar yatarım heralde.... bu arada oruç tutan warmı aranızda ben daimi olmasada tutmaya çalışıyorum 4-5 günde bir ara weriyorum inşallah bebeğim iyidir...doktorun werdiği haftalar önce werdiği toksoplazma rubella filan gibi tahlilleri halaa yaptıramadım özelde çok pahalı dewletede gidemedim bir türlü...kansızlık çıktı 9 muş kanım yaa kan ilacı başladım....ALLAH dermansız dert vermesin hiçbirimize... miniklerimizin büyüsün cinsiyetlerini öğrenelim artık yaa benim 2. bebeğişim kızımın arkadaşı be olucak merak ediyorum kiiiiiii hepinize keyifli günlerr öpücüklerr
Günler çok uzun. Ben de her zaman tutarım oruçlarımı ama 18 saat anormal bir süre. Sormadım bile doktora.Oruç tutma annesi lütfen bebeğine çok zararlı birisi daha vardı tutan o da bıraktı doktoru çok kızmış. Bebeğini aç susuz bırakıyorsun demişYapma lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?