2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Be
Benimde pıt pıt atıyor hissedemiyorum ama ince birşey giydiğimde sırtustu uzandığım zamanı gorunuyor atışlar ben bebek diyorum eşim mümkün değil daha çok küçük diyor :-(

canım sanki bebek ya bende uzanırken daha da hissediyorum hatta karnıma dikkatli bakınca kendi kendine hafif atıyor, ben eşime karnımı dinlettiriyorum hatta bazen :)))

kızlar ya bebeğini hisseden var mı :)) ben elimi karnıma koyunca sanki atıyor gibi ama hafif, acaba ondan mı :)

Ben geçen gün uyku sersemi yüzüstü yatmıştım, birden karnım pıt pıt atmaya başladı kalp gibi ona uyandım, biraz bekledim geçicekmi diye ama geçmedi, çok acayipti, eşim de bebek olamaz diyor ama ben hep yüzüstü uyurdum hiç böyle birşey olmamıştı daha önce.. sanki bebişin kalp atışlarını duyuyor gibiydim içimde, çok tuhaftı yaa mümkün değil biliyorum ama.. :)

Günaydınn Ben de hissediyorum gibi sanki ama doktorlar hissedilemeyeceği konusunda netler..
Amaaan bizden daha mı iyi bilecekler

aynen işte bende de oluyor canım ve bizden bağımsız oluyor pıt pıtlar o yüzden acaba mı diyorum hep, hatta eşime karnımı dinletiyorum garibim de dinliyor :) kuyudan ses gelir ses geliyormuş :)

Evet ben de yaptırıcam büyük bir ihtimalle, çünkü babam şeker hastasıydı, bana da geçme olasılığı yüksek o yüzden riske atamam gibime geliyor.. ama işte bir anda aşırı şeker yüklemesi yapıyorlarmış ve bu da bebeğe zarar verebilir diyorlar, en iyisi doktora sormak, gerçi her doktor da farklı konuşabiliyor bazen.. :)

aynen işte bende de oluyor canım ve bizden bağımsız oluyor pıt pıtlar o yüzden acaba mı diyorum hep, hatta eşime karnımı dinletiyorum garibim de dinliyor :) kuyudan ses gelir ses geliyormuş :)
Atma değil ama ben göbek deliğimin heöen altında portakal gibi bi kitle hissediyorum. Bazen yer değiştiriyo. Genelde solda yalnız.

canım gecmıs olsun, bugun nasılsın?

Bu arada hepimizin ilk bebek mi ? Kuzenim ilk bebeğini 17.haftada hissetmiş şimdi 2.ye hamile onu 13.haftada hissetmiş çok erken değil mi?

İkinci bebekte daha erken hissedilebiliyormuş canım, normalde 16. haftadan önce hissetmek imkansızmış ama 2.gebelikte ne hissedeceğini bildiğin için daha erken hissedebilirsin dedi doktor..

günaydın kızlar erkencisin tebrik ediyorum ben iş olmasa akşama kadar yatarım heralde.... bu arada oruç tutan warmı aranızda ben daimi olmasada tutmaya çalışıyorum 4-5 günde bir ara weriyorum inşallah bebeğim iyidir...doktorun werdiği haftalar önce werdiği toksoplazma rubella filan gibi tahlilleri halaa yaptıramadım özelde çok pahalı dewletede gidemedim bir türlü...kansızlık çıktı 9 muş kanım yaa kan ilacı başladım....ALLAH dermansız dert vermesin hiçbirimize...miniklerimizin büyüsün cinsiyetlerini öğrenelim artık yaa benim 2. bebeğişim kızımın arkadaşı be olucak merak ediyorum kiiiiiii hepinize keyifli günlerr öpücüklerr

Oruç tutma annesi lütfen bebeğine çok zararlı birisi daha vardı tutan o da bıraktı doktoru çok kızmış. Bebeğini aç susuz bırakıyorsun demiş Yapma lütfennnn

Oruç tutma annesi lütfen bebeğine çok zararlı birisi daha vardı tutan o da bıraktı doktoru çok kızmış. Bebeğini aç susuz bırakıyorsun demiş Yapma lütfennnn
Günler çok uzun. Ben de her zaman tutarım oruçlarımı ama 18 saat anormal bir süre. Sormadım bile doktora.

slm kızlar..12 haftamın içindeyim.yarın dr kontrolümüz ve 2li taramamız var.normalde oruc tutuyorum başından beri fakat yarın tutmayacagım.dr kesinlikle tutmayacaksın dedi fakat kendimi yeterince beslediğimi düşünüyorum.normalde olsa bu kadar rahat gecirebilir miydim diye düşünüyorum.iftar ile sahur arasında ortalama 3 lt suyumu içiyorum.ne acıkıp ne de susamıyorum.ilk gebeliğimdede tutmuştum yine aynı haftalardı hemen hemen.kızım cok şükür sağlıklı.
sizlerde bulantı vs durumları ne alemde? arada bulantım oluyor ama geciyor cok şükür.az kaldı son iki hafta sonrasında olmaz zaten.
göbüşü kaşınanlar artık nemlendirici kullanma vaktiniz gelmiş.kaşımamaya calışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…