2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bu kadar erken kalknazdim normalde ama bu sabah öyle bir kaşıntı var ki göğüs ucunda uyutmadi vazelin surdum hafifledi biraz var mı benim gibi kaşınma olan

Yaptırdım canım, sonuçları bugün çıkacak, bakalım İnşallah iyi haberler alırız.. Sen yaptırdın mı?

Yaptırdım bebeğim çok şükür iyi çıktı sonuçlarımız, rabbim senin sonuçlarını güzel çıkartsın...
Öne alındığı için sat tarihin yaptırmadıysan diye uyarıyım demiştim şükür yaptırmışsın :)

3'lü tarama testini de yaptırmak istiyorum sen düşünüyor musun?

Çok şükür canım, İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar..

Evet düşünüyorum canım, mümkün mertebe doktorun istediği bütün testlerin yapılmasından yanayım ben.. tabii şu karından su alma fln onu isterse asla yaptırmam da..

Bir de şeker yüklemesi yapılacakmış ileriki zamanlarda, onun için de çok tehlikeli diyorlar ama iyice araştırmak lazım, kararsızım

ben yaptırmıcam 3lü tarama testini falan çünkü yanlışlıklar çıkabiliyor ve en yakınımdan bile 3 tane örnek var canım, özürlü deniliyor ama çocuk sapasağlam, o yüzden yaptırmıcam, siz bilirsiniz gerçi ama genelde olumsuz konuşabiliyor doktorlar 3lü taramadan sonra, ikiliyi bende yaptırdım cuma günü nasipse sonuç

2'li test ile 3'lü test arasında pek bir fark yok ki, aksine 3'lü testte bebek daha da büyüdüğü için doğruluk oranı daha yüksekmiş.. ama en yüksek doğruluk oranı 4'lü testte oluyormuş.. tabii ki tercihe bağlı.. ben de Allah korusun bir problem varsa bebeğimi aldırmayı asla düşünmüyorum ama belki dünyaya gelmeden yapılabilecek bir şeyler varsa erken teşhisin önemli olduğunu düşünüyorum..

şimdi seni de dinleyince sende haklısın düşüncende :)

Bencede gerekli testler yapılmalı allahtan bir şey çıkmazsa yaptırmak istiyorum
Karından su alma beni de geriyor, allah o günleri göstermesin hiçbirimize...

Şeker yüklemesi çok gerekliymiş ama, doktorum da bu konu da uyarmıştı. Yüksek ihtimalle zaman ne gösterir bilemem ama yaptırmaya sıcak bakıyorum bu aralar

Be
kızlar ya bebeğini hisseden var mı :)) ben elimi karnıma koyunca sanki atıyor gibi ama hafif, acaba ondan mı :)
Benimde pıt pıt atıyor hissedemiyorum ama ince birşey giydiğimde sırtustu uzandığım zamanı gorunuyor atışlar ben bebek diyorum eşim mümkün değil daha çok küçük diyor :-(

Bu arada hepimizin ilk bebek mi ? Kuzenim ilk bebeğini 17.haftada hissetmiş şimdi 2.ye hamile onu 13.haftada hissetmiş çok erken değil mi?

Bende şeker yuklemesini yaptırmayı düşünüyorum bir sorun varsa tedavi ediliyormuş anne karnında

şeker yüklemesi yaptırın kızlar. ben 2. ayda yaptırdım iyiki yaptırmışım yoksa şu an öküz gibi yiyo olurdum. 7 kilo verdim diyetisyene gidiyorum. dahiliyede takibim devam ediyor. seviyeyi düşürdük nihayet. diyetle herşey oluyo. allah korusun öğrenmeseydim belkide tatlı yicem diye bebeği kaybedebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…