2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende doktoruma hiç sormadım ilk hamileliğimde tutmadım sonradan tutmak çok zor oluyor hala borcum war
benim gebeliğim biraz riskli kızımda pleeklemsi geçirdim bundada olma riski yüzde 55 duanızı eksik etmeyin 5.ayda belli olucak olup olmadığı...oruç konusundada haklsınız kızlar ama işte çewremde herkes tututnca iştede yemek çıkmıyor rahat yiyip doyamıyorum da en iyis tutmak diyorum ama hata ediyorum galibaa

selam canım bende hergün olmasada sık sık tutuyorum korka korka...senindemi 2. bebeğin resim warda profilide?*

selam canım bende hergün olmasada sık sık tutuyorum korka korka...senindemi 2. bebeğin resim warda profilide?*
ben yarın tutmayıp diğer günler tutacagım inşallah.cünkü vaginal usg ile bakıyor dr um oyuzden içimde süphe olur abdest falan alırım.birde oruc tuttugumu anlamasın diye
evet ikinciye hamileyim 26 mart 2013 doğumlu bir kızım var canım seninde ikinci sanırım

Günaydın kızlar,
Malum ramazan iş yerinde yemek çıkmıyo evden getiriyorum bende. Dün etli bir yemek getirdim işe öğlen yiyeyim diye tabi dolaplarında fişi çekik çantamda kaldı öğlen yedim tadı kokusunda bir şey yoktu ki olsa yiyemem zaten. Akşam kaşınmaya başladım vücudum minik minik bişiler döktü sabah midem bozulmuştu ayrıca uzun süredir bulanmayan midem bulanıyodu ve çıkardım. Sizce zehirlenmiş olabilir miyim ?

Atma değil ama ben göbek deliğimin heöen altında portakal gibi bi kitle hissediyorum. Bazen yer değiştiriyo. Genelde solda yalnız.

10. haftada rahim tam bir portakal büyüklüğüne erişiyor .rahmin içinde plasenta ,onun ıcınde bebek oluyor. bende bazen eğildiğim zaman yada bıseye uzandıgım zaman bi kitle hıssedıorum karnımda ama doktorlarda kesin şekilde hissetmeniz mümkün degıl bu haftalarda dıyolar

Kızlar ikili test için doktora gidicez bugün. Stresliyim dua edin bize. İnşallah her şey normaldir
İnşallah hepimizin bebişleri çok saglikli olur canim. Bu arada bana doktorum ikili tarama icin 23 temmuza gün verdi. Sanki burda herkes 11 ve 12. Haftalarda yaptiriyor. Bana neden o kadar gec söyledi ki?

Bende 55 tim 56 olmuşum ama her yerim şişti göbeğimde bi iniyo bi çıkıyo. Bu arada mide bulantısı ve kusmalarim geçti ama benim hala iştahım yok kendimi sürekli tok hissediyorum

Ense kalinligina vajinadanmi bakiyor canim

Lütfen tutma, allah korusun bebeğe bir şey olsa, bu vebali nasıl taşıyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…