- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.641
Iyiyim cnm yatıyorum evde izinliyim
iyi ki doğdun canım nice yaşların olsun inşallah bir dahaki doğum gününde bebişinle kutlarsın artık :)teyzoşlarrr bugün benim doğumgünüm :)
Amin hayatımmmm,hepimiz için inşallah , sende nasıl haberler,keyfiniz nasıl minikçikleAmanda amannn annesi sen gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak :)
Rüyalarım ve ben yine karşınızdayız efenim. Bugün de doğurdum. Kumral bir oğluşum oldu. Hemen 3 yaşına geldi ve uykuya artık tek başına bensiz dalabilmeyi öğretiyordum. Aman Allahım nasıl bir sahiplenme duygusu nası bi sevgi anlatamam. Rüyada böyleyse gerçeği nasıl bir aşktırnormal doğum yaptım değişik bi rüyaydı. Ve rüyamda deli gibiiiii et yedim. Şuan tokum desem yeridir yani.
Ben bayağı iştahlandım. Ama yediklerim nereye gidiyo anlamadım :)ayyy ne güzel yaa ,bitek top gibi karnın cıkar eger erkekse :) kızsa biraz genişlersin okadar :)
ben 65 kıloyum bıraz fazla kıloyla basladım ya ama kontrollü yıyorum ,beyaz ekmek hıc yemıorum , tatlı fln yada hamurısı cok nadir canım isterse . 3. aydan sonra dıyetısyene baslıcam bide inşallah
Ben bayağı iştahlandım. Ama yediklerim nereye gidiyo anlamadım :)
Valla cidden öyleyse şuan bayağı tombul olmuştur.bebişe gidiyodur :)
Ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Evde bekliyodum. Bebeği kayınvalidem ve kayınpederim bi çantanın içinde getirdiler.Ben de geçen akşam rüyamda kız bebek emziriyordum, ama kocaman bir kızdı 2-3 yaşlarındane kadar muhteşem bir duyguydu anlatamam, resmen uyandığımda gözlerim dolmuştu.. rüyada bile böyle hissediyorsak doğduklarında neler hissedeceğiz kim bilir..
Valla cidden öyleyse şuan bayağı tombul olmuştur.
Hoş benden de tombiş bebek çıkmaz gerçi
Dun aksam da cok bulantim mide agrisi ve akabinde okrusuk krizim tutmusu. Artik kasiklarim agriyordu. Ondan mi oldu bilemiyorum.
...
Neyse aetik ilk halimi atlattim daha iyiyim simdilik. Ama internetten okudugum kaariyla idrar yolu enfeksiyonu da dusugu tetikliyomus. O da aklima geliyo. Cunku benim cok yogun enfeksiyon vardi hatta kum cikti tahlilde. İlac kullandim ama gecmedi. Bebek icin antibiyotik almakta tereddut etim cok da kullanmadim. Ama idrar yaptigim yerin kasintisindan gece uyuyamiyo kalkip soguk suyla uikiyodum. Tek ben cekiyorum sanmistim. Enfeksiyona dikkat edin bol bol su icin. Sebep bu ya da baska bi sey artik bilmiyorum ama arastirdiklarimi paylasmak istedim. Hepinize saglik mutluluk dilerim.
Yok belli değil henüz çok erken.hahah valla hiç belli olmaz biliyomusun :) elim yazarken tombiş oğlana gıttı he cinsiyetı bellı oldumu senınkının?
Geçmiş olsun. Allah yardıcınız olsun. Dilerim atlatırsınız.Dun aksam da cok bulantim mide agrisi ve akabinde okrusuk krizim tutmusu. Artik kasiklarim agriyordu. Ondan mi oldu bilemiyorum.
...
Neyse aetik ilk halimi atlattim daha iyiyim simdilik. Ama internetten okudugum kaariyla idrar yolu enfeksiyonu da dusugu tetikliyomus. O da aklima geliyo. Cunku benim cok yogun enfeksiyon vardi hatta kum cikti tahlilde. İlac kullandim ama gecmedi. Bebek icin antibiyotik almakta tereddut etim cok da kullanmadim. Ama idrar yaptigim yerin kasintisindan gece uyuyamiyo kalkip soguk suyla uikiyodum. Tek ben cekiyorum sanmistim. Enfeksiyona dikkat edin bol bol su icin. Sebep bu ya da baska bi sey artik bilmiyorum ama arastirdiklarimi paylasmak istedim. Hepinize saglik mutluluk dilerim.
bende 9 gün önce yaşadım kanamayı çok kötü bir his.seni çok iyi anlıyorum.2 3 güne geçer inşallah bende hep yattım hala yatıyorum herşey yasak.Benim rahimde kanama görülmedi miyomlardan kaynaklı olabiliyormuş.Allahümme ya mubdiu 99 kere oku elini karnına koyup.Allahın izniyle geçecek inşallahMerhaba bayanlar bayadir yazamiyordum ama ara ara okudum. Rabbim Y Yellu 'ya sabir versin oncelikle. İnsan ozellikle bu ruh halindeyken nasil teselli eder ne der hic bilemedim simdi...
Bu ruh hali derken;
Burda kahverengi lekelenmesi peceteye gelen pembemsi lekesi olanlari okuduk. Sizden de aldigim bilgilerle boyle bir sey olursa paniklememem gerektigini beynime kodlamistim. Zaten oyle cok panik biride degilimdir. Ama dun oyle bir kanamam oldu ki... Bacagimdan akiyordu o derece. Adet kanamasi gibi.ki benim hic lekelenmem bile yoktu ve ultrasonda da gkrulmuyordu kanama alani. O yizden bastan beri progestan vs tedbirler de alinmadi. 3 ay dolu riski atlattim diye dusunurken birden oyle bir kanamayla karsilastim.
Gece saat 2 civariydi. Hemen acile gittik. Ultrasonda kanama alani goruldu rahimde. İgne vuruldu (kan sulandirici sanirim) ve 200 mg progestan verdi acildeki doktor.
Kanama halen dun geceki kadar olmasa da devam ediyor.
Sabah kendi doktorumu aradim. Progestanj kullanip p.tesi kontrole gidicem. Wc haric kalkma yataktan dusuk riski geciriyosun dedi. (aksi gibi surekli hapsuruktutuyo
ben yarın tutmayıp diğer günler tutacagım inşallah.cünkü vaginal usg ile bakıyor dr um oyuzden içimde süphe olur abdest falan alırım.birde oruc tuttugumu anlamasın diye
evet ikinciye hamileyim 26 mart 2013 doğumlu bir kızım var canım seninde ikinci sanırım
erken uykum gelmıyorya siz o saatlere kadar nasıl oturuosunuz . ben aksam 10 dedınmı koltukta sızıyorum
benım de kalça 90 ken 96 olmus :=)Bende 55 tim 56 olmuşum ama her yerim şişti göbeğimde bi iniyo bi çıkıyo. Bu arada mide bulantısı ve kusmalarim geçti ama benim hala iştahım yok kendimi sürekli tok hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?