2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geçen akşam rüyamda kız bebek emziriyordum, ama kocaman bir kızdı 2-3 yaşlarında ne kadar muhteşem bir duyguydu anlatamam, resmen uyandığımda gözlerim dolmuştu.. rüyada bile böyle hissediyorsak doğduklarında neler hissedeceğiz kim bilir..

Ben bayağı iştahlandım. Ama yediklerim nereye gidiyo anlamadım :)

Merhaba bayanlar bayadir yazamiyordum ama ara ara okudum. Rabbim Y Yellu 'ya sabir versin oncelikle. İnsan ozellikle bu ruh halindeyken nasil teselli eder ne der hic bilemedim simdi...
Bu ruh hali derken;
Burda kahverengi lekelenmesi peceteye gelen pembemsi lekesi olanlari okuduk. Sizden de aldigim bilgilerle boyle bir sey olursa paniklememem gerektigini beynime kodlamistim. Zaten oyle cok panik biride degilimdir. Ama dun oyle bir kanamam oldu ki... Bacagimdan akiyordu o derece. Adet kanamasi gibi.ki benim hic lekelenmem bile yoktu ve ultrasonda da gkrulmuyordu kanama alani. O yizden bastan beri progestan vs tedbirler de alinmadi. 3 ay dolu riski atlattim diye dusunurken birden oyle bir kanamayla karsilastim.
Gece saat 2 civariydi. Hemen acile gittik. Ultrasonda kanama alani goruldu rahimde. İgne vuruldu (kan sulandirici sanirim) ve 200 mg progestan verdi acildeki doktor.
Kanama halen dun geceki kadar olmasa da devam ediyor.
Sabah kendi doktorumu aradim. Progestanj kullanip p.tesi kontrole gidicem. Wc haric kalkma yataktan dusuk riski geciriyosun dedi. (aksi gibi surekli hapsuruktutuyo

Dun aksam da cok bulantim mide agrisi ve akabinde okrusuk krizim tutmusu. Artik kasiklarim agriyordu. Ondan mi oldu bilemiyorum.
...
Neyse aetik ilk halimi atlattim daha iyiyim simdilik. Ama internetten okudugum kaariyla idrar yolu enfeksiyonu da dusugu tetikliyomus. O da aklima geliyo. Cunku benim cok yogun enfeksiyon vardi hatta kum cikti tahlilde. İlac kullandim ama gecmedi. Bebek icin antibiyotik almakta tereddut etim cok da kullanmadim. Ama idrar yaptigim yerin kasintisindan gece uyuyamiyo kalkip soguk suyla uikiyodum. Tek ben cekiyorum sanmistim. Enfeksiyona dikkat edin bol bol su icin. Sebep bu ya da baska bi sey artik bilmiyorum ama arastirdiklarimi paylasmak istedim. Hepinize saglik mutluluk dilerim.

Ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Evde bekliyodum. Bebeği kayınvalidem ve kayınpederim bi çantanın içinde getirdiler.
Kayınvalidem "erkek oldu erkek" dedi.
Açtım çantayı kırmızı suratlı,tombul,azıcık kaşı olan bi bebekti :)
Uyanınca kaşkarını çok garipsedim "niye azdı ki acaba" :))
Benim kızın kaşı gözü böyle diye alıştım galiba

çok geçmiş olsun inşallah bisorun cıkmaz , bencede hiç kımıldamadan yat dınlen ,

Geçmiş olsun. Allah yardıcınız olsun. Dilerim atlatırsınız.

bende 9 gün önce yaşadım kanamayı çok kötü bir his.seni çok iyi anlıyorum.2 3 güne geçer inşallah bende hep yattım hala yatıyorum herşey yasak.Benim rahimde kanama görülmedi miyomlardan kaynaklı olabiliyormuş.Allahümme ya mubdiu 99 kere oku elini karnına koyup.Allahın izniyle geçecek inşallah

ewt canım benimde ikinci 31 ağustos 2012 doğumlu bir kızım war we ikinci ne olacak merak eiyorum : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…