2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zayıflıkla alakalı da olabilir. Ben hala 47 kiloyum galiba :)

Kızlar ilk bebeği olanlar .haberlerde görmüşsünüzdür.temmuzda ithal bebek eşyaları yüzde 50-80 arası zamlanıcakmış.bebek arabsı ... vb şeyleri almayı düşünen var mı şimdiden

Zayıflıkla alakalı da olabilir. Ben hala 47 kiloyum galiba :)

ayyy ne güzel yaa ,bitek top gibi karnın cıkar eger erkekse :) kızsa biraz genişlersin okadar :)
ben 65 kıloyum bıraz fazla kıloyla basladım ya ama kontrollü yıyorum ,beyaz ekmek hıc yemıorum , tatlı fln yada hamurısı cok nadir canım isterse . 3. aydan sonra dıyetısyene baslıcam bide inşallah

Günaydın canım ,benim de bugün saat 18:00 de ense kalınlıgı ,ikili test vs ölçümüm var..
12+2 de ,heyecanlı mısınsende...inşallah iyi sonuçlar alalımmm
Çok heyecanlıyım hemdeee. İnşallah çok rahatlamış ve guzel haberler almış olarak dönelim evlerimizee

Rüyalarım ve ben yine karşınızdayız efenim. Bugün de doğurdum. Kumral bir oğluşum oldu. Hemen 3 yaşına geldi ve uykuya artık tek başına bensiz dalabilmeyi öğretiyordum. Aman Allahım nasıl bir sahiplenme duygusu nası bi sevgi anlatamam. Rüyada böyleyse gerçeği nasıl bir aşktır normal doğum yaptım değişik bi rüyaydı. Ve rüyamda deli gibiiiii et yedim. Şuan tokum desem yeridir yani.

Kızlar ilk bebeği olanlar .haberlerde görmüşsünüzdür.temmuzda ithal bebek eşyaları yüzde 50-80 arası zamlanıcakmış.bebek arabsı ... vb şeyleri almayı düşünen var mı şimdiden
Zam gelicek diye bir sürü stok yapar firmalar madur olmayız gibi geliyo bana. Bişeyler almak için çok erken bence

ben hergün çekiyorum Allahümme ya Mubdi içim ferahlıyor .Rabbimin koruması altında olduğuna inanıyorum.Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Yok ya bence onun etle alakası yok:)))) ama tatlı seyler çekiyordu cnm tuzladan ziyade kakaolu kekler falan değil ama erik yerine kavun Çilek muz çekiyordu mesela:)
Benimde öleydi hep tatlı meyveler falan yiyodum :)) sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez :) hep erkek duyuyorum ama kız olan yok mu yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…