- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.701
Kac kiloydun canim sen 7 kilo verdin.cokmu kustun nasil olduIyi yapıyosun canım. Bakalım kaç kutu bitirecez. Bence çok kilo alma canım zor olur bak şekerinde yükselir.ben 12 haftadayım 7 kilo verdim
Iyi yapıyosun canım. Bakalım kaç kutu bitirecez. Bence çok kilo alma canım zor olur bak şekerinde yükselir.ben 12 haftadayım 7 kilo verdim
kızı sadece ısteyen o degıl
ben de çok ıstıyorum. benım net degıl ama kıza benzedıgını söyledı doktorum
evet tersı cıkar ama bu onun ruyası benım degıl. benım rüyalarımda hep renklı gözlü erkek görüyordum :=)
Bir sey soracagim neden oluyormus karin.agrisi???doktor.bir sey yok.mu dedi... karnin.boyle.cok gergin.davul gibi,arada da bolee agriyorr sonra geciyor sonra gene boyle minik bisiyler isirir gibi agriyor.... ne yapsam acabaTatlim dr amca vermedi.bende zaten o kdr karin agrisindan sonra bebegi dusunurken ustune cinsiyetini soyleyince istemek aklima gelmedi.en son goruntusuyle pek farkli degildibiraZ daha buyumus utanmaz
Kız içerde sıkıntı başmıştır yavrunu ondan açmıştır bacaklarını. Bebişim şeker olunca sadece sebze yediriyo benim diyetisyen. Hiç kusmadım bulantılarımda geçti. Tatlı meyve ekmek makarna et tavuk mantı hamur işi yasak olunca veriliyor kilo acıyorum kendimeKac kiloydun canim sen 7 kilo verdin.cokmu kustun nasil oldu
Bende aynen mide bulantisinda hep biseyler yemek gerekti.daha cok ekmek tarzi seyler bastiriyordu.ama su an kilo almiyorum mide bulantim gectikten sonraNe mutlu sana.. :) ben zaten kilo vermeye çalışıyordum hamile kaldığımda, 4-5 kilo fazlam vardı, hatta zumba yapıyordum, Allahtan o kadar hoplayıp zıplamaya bebeğe birşey olmadı
Ben de 3 kilo almışım 3 ayda, mide bulantıları beni ters etkiledi, karnım açken daha çok midem bulanıyodu, o yüzden sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyodum, ama şimdi mide bulantılarım iyice azaldı çok şükür, artık dikkat ediyorum yediklerime..
Bu kremler çatlak oluşmasın diye mi?Bende lierac surmeye basladim aksamlari 1 kere karnima ve gogus bolgeme
ben etten normalde tıksınmedım
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkketten tiksindim bende
Sen niyey et, allah zaten yardim eder....Ay ne kadar güzel ya. Kesinlikle bırakamaz dediğim tiryaki Arkadaşlarım Bıraktı bi ben kaldım. Allah'ım yardımcı olsun.
Zumba ne kızNe mutlu sana.. :) ben zaten kilo vermeye çalışıyordum hamile kaldığımda, 4-5 kilo fazlam vardı, hatta zumba yapıyordum, Allahtan o kadar hoplayıp zıplamaya bebeğe birşey olmadı
Ben de 3 kilo almışım 3 ayda, mide bulantıları beni ters etkiledi, karnım açken daha çok midem bulanıyodu, o yüzden sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyodum, ama şimdi mide bulantılarım iyice azaldı çok şükür, artık dikkat ediyorum yediklerime..
Hergün ediyorum valla arkadaşım.Sen niyey et, allah zaten yardim eder....
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkketten tiksindim bende
önce saglıklı ve hayırlı olan, sonra kız olsun dıyorumHadi bakalım İnşallah :) laf aramızda ben de kız istiyorum, böyle söyleyince suçlu hissediyorum kendimi ama napiim
Yok cnm sirtini donmus yatiyordu.uyuyordu galiba.dr gorebilmek icin karnima vurdu o da takla attiKız içerde sıkıntı başmıştır yavrunu ondan açmıştır bacaklarını. Bebişim şeker olunca sadece sebze yediriyo benim diyetisyen. Hiç kusmadım bulantılarımda geçti. Tatlı meyve ekmek makarna et tavuk mantı hamur işi yasak olunca veriliyor kilo acıyorum kendime
Saol canimmm amin hayirlisi ile dunyaya gelirler ins.senin belli miGeçmiş olsun canımm, bu arada hayırlı olsun kızçen :)
Canimcim benimki cesme suyundan bulasan mikroptan olmus.bagirsaklarimda bozulmustu.daha onceden de olurdu bana.hayatta icemem cesme suyu.ama biyerlerde vermislerdir belki disarda kahve icince falan kaptirdilar belki de..senn dedklerinde oldu bende dun geceden beriBir sey soracagim neden oluyormus karin.agrisi???doktor.bir sey yok.mu dedi... karnin.boyle.cok gergin.davul gibi,arada da bolee agriyorr sonra geciyor sonra gene boyle minik bisiyler isirir gibi agriyor.... ne yapsam acaba((
Zumba ne kızmecbur dikkat edicez. Seninde 14 haftalık cinsiyet belli olmadımı?
Saol canimmm amin hayirlisi ile dunyaya gelirler ins.senin belli mi
Az almışın kuzum ya böle devam et 12 ye kadar yolu varmış. O doktoruna söle korkutmuş bebeği niye takla attırıyo maharet bacakları kapalıyken görmekYok cnm sirtini donmus yatiyordu.uyuyordu galiba.dr gorebilmek icin karnima vurdu o da takla attiatarkende bacaklarini ikiye ayirdi hahahaha. aa bence cok iyi olsun sekerinde duser hem zayif kalirsin.zaten normal beslenme sekli o ama ben bi ara sebzeden tiksindim.pilav makarna ekmek lebleli ve meyve ile yasadim et kilo yapmaz ekmeksiz olunca ama ondan da tiksindim.dort kilo aldim.ama bir aydir ayniyim
bulantıların ne zaman gectı?Bende aynen mide bulantisinda hep biseyler yemek gerekti.daha cok ekmek tarzi seyler bastiriyordu.ama su an kilo almiyorum mide bulantim gectikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?