- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.741
Uyuz olmayanını bulmak Lazım o zaman.benımkı sormadan söyledı
emın olsaydı eminim derdi. bazıları cok uyuz oluyor
ama bazıları da uyuz olmuyorlar :=)
Benimkide gecer insallah persembe ikili test var zaten, cuma da gitmistik.gene doktora ..,, gene gitsem beni kovacak artikCanimcim benimki cesme suyundan bulasan mikroptan olmus.bagirsaklarimda bozulmustu.daha onceden de olurdu bana.hayatta icemem cesme suyu.ama biyerlerde vermislerdir belki disarda kahve icince falan kaptirdilar belki de..senn dedklerinde oldu bende dun geceden beri
Sanki spor yapmisim da karin kaslarim aciyor gibi geriliyor.dr su an vucudun kirgin ondan aciyordur dedi bana.
Tabii canımm, 4.ayda söylenen cinsiyet tahminleri bile sonradan değişebiliyor, çok hevesleniyorum ama tutuyorum kendimi o yüzden, en azından 5 ayı doldurana kadar dayanmaya çalışıcam :)Ayy evet ya bisey almamak lazim hemen :) bilmiyorum benm dr kesin dedi ama yine de belli olmaz bu isler
Hicmi yiyemiyorsun canim cikolataBanada çukulata ye hareketli olur dediler. Oldu dedim şeker komasına gireyim çocuğumu hareket ettirecem diye. Allahımm ne güzel duygular bunlar.
Benim de öyle ağrılarım oluyo canım bazen içerde kesik ağrısı gibi enteresan biağrı bazen de çekilme gerilme gibi bi ağrı oluyo saniyelik ama bellî aralıklarla geliyoBir sey soracagim neden oluyormus karin.agrisi???doktor.bir sey yok.mu dedi... karnin.boyle.cok gergin.davul gibi,arada da bolee agriyorr sonra geciyor sonra gene boyle minik bisiyler isirir gibi agriyor.... ne yapsam acaba((
Burdur'da yaşıyorum doktorum ıspartada. Buralar küçük yerler. 1 senedir iş için burdayım memleketim Eskişehir antalyada oturuyodum 5 senedir. Burda para kazanıp Antalya'ya kaçacamMerak etme, küçük fln kalmamıştır, doktor emin olmadan söylemek istememiştir belki de, kesin emin olunca söylemesi daha iyidir belki, bak bize söyledi şartladık şimdi kendimizi ister istemez, en azından sen emin olursun ona göre hazırlıklara başlarsın, biz de daha hiç birşey alamıyoruz ki.. Bu arada sen nerede yaşıyordun canım?
Çaktırma arada kaçamak yapıyom tabi. Üstüne hemen limonlu yoğurt yiyom yükselmioHicmi yiyemiyorsun canim cikolata
Muz ye dicem ama o da mi yasak.evet cok guzel bir his allah her isteyene yasatsin insallah.ozellikle uzun suredir bekleyenlere
Sağol canım teşekkür ederimHayir canim karindan bakiyor bende bugun gittm
Cok agriyorsa git canim ya nolcak ama cokta biktirmamak lazm.akisina birak biraz da..hayatin keyfine bak oda orda buyusun:)Benimkide gecer insallah persembe ikili test var zaten, cuma da gitmistik.gene doktora ..,, gene gitsem beni kovacak artik
Burdur'da yaşıyorum doktorum ıspartada. Buralar küçük yerler. 1 senedir iş için burdayım memleketim Eskişehir antalyada oturuyodum 5 senedir. Burda para kazanıp Antalya'ya kaçacam
O kacamaklari randevu gunune saklaÇaktırma arada kaçamak yapıyom tabi. Üstüne hemen limonlu yoğurt yiyom yükselmio
14. haftaya gırdımselam kızlar ne zamandır takip edemiyorum mide bulantıları geçtimi benim hala geçmedi
Hamilelikte çıktı canım. Normalde çok yerdim tatlıyı normaldi. Irsi sanırım babada var. Cuma 2 li testim var o zaman yiyim baride doktor görebilsin :)O kacamaklari randevu gunune saklakacki sekerin.seker hastasi miydin.hamile. kalinca mi cikti
Dr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahaha
Sıcağı seviyosan gel antalyaya. Antalya cennet ya. Ben ordayken hiç sıkılmazdım. Burdurdan 1.5 saat. Sıkıldımmı arada basıp gidiyom Akşama kadar gezip dönüyom sonra. Burdur'da bırak alışveriş merkezini sinema bile yok düşünebiliyonmu köy gibi yer. Ege'de çok güzel. İstanbul'da yaşıyo abimler benim başım dönüyo orda kalabalıktanOoo sen baya dolaşmışsın :) ben İstanbul'dan bir yere kıpırdayamadım maalesef, buradan bıktım ben de, hayalim Antalya'ya ya da Ege'de küçük bir yere yerleşmek :)
2 isim buldum ben mira lara ay sen düşündünmü kız ismiO kacamaklari randevu gunune saklakacki sekerin.seker hastasi miydin.hamile. kalinca mi cikti
Sıcağı seviyosan gel antalyaya. Antalya cennet ya. Ben ordayken hiç sıkılmazdım. Burdurdan 1.5 saat. Sıkıldımmı arada basıp gidiyom Akşama kadar gezip dönüyom sonra. Burdur'da bırak alışveriş merkezini sinema bile yok düşünebiliyonmu köy gibi yer. Ege'de çok güzel. İstanbul'da yaşıyo abimler benim başım dönüyo orda kalabalıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?