2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide gecer insallah persembe ikili test var zaten, cuma da gitmistik.gene doktora ..,, gene gitsem beni kovacak artik

Ayy evet ya bisey almamak lazim hemen :) bilmiyorum benm dr kesin dedi ama yine de belli olmaz bu isler
Tabii canımm, 4.ayda söylenen cinsiyet tahminleri bile sonradan değişebiliyor, çok hevesleniyorum ama tutuyorum kendimi o yüzden, en azından 5 ayı doldurana kadar dayanmaya çalışıcam :)

Banada çukulata ye hareketli olur dediler. Oldu dedim şeker komasına gireyim çocuğumu hareket ettirecem diye. Allahımm ne güzel duygular bunlar.
Hicmi yiyemiyorsun canim cikolata
Muz ye dicem ama o da mi yasak.evet cok guzel bir his allah her isteyene yasatsin insallah.ozellikle uzun suredir bekleyenlere

Bir sey soracagim neden oluyormus karin.agrisi???doktor.bir sey yok.mu dedi... karnin.boyle.cok gergin.davul gibi,arada da bolee agriyorr sonra geciyor sonra gene boyle minik bisiyler isirir gibi agriyor.... ne yapsam acaba((
Benim de öyle ağrılarım oluyo canım bazen içerde kesik ağrısı gibi enteresan biağrı bazen de çekilme gerilme gibi bi ağrı oluyo saniyelik ama bellî aralıklarla geliyo

Burdur'da yaşıyorum doktorum ıspartada. Buralar küçük yerler. 1 senedir iş için burdayım memleketim Eskişehir antalyada oturuyodum 5 senedir. Burda para kazanıp Antalya'ya kaçacam

Burdur'da yaşıyorum doktorum ıspartada. Buralar küçük yerler. 1 senedir iş için burdayım memleketim Eskişehir antalyada oturuyodum 5 senedir. Burda para kazanıp Antalya'ya kaçacam

Ooo sen baya dolaşmışsın :) ben İstanbul'dan bir yere kıpırdayamadım maalesef, buradan bıktım ben de, hayalim Antalya'ya ya da Ege'de küçük bir yere yerleşmek :)

gecen bır yerde cıkolata yıyeyım de dönsün dursun dedım
biri dedı ki; yazık bebegın kalbıne yeme cıkolata falan. ne bıleyım bazen ekmegın ustune hıc mı nutella sürüp yemıyor bazıları ya da hiç mi pasta yemıyor

ben bazılarının cok abartıgını düşünüyorum
tabıı kı şekeri olanları kast etmıyorum asla.

yanii, hamıleyız dıye de ota, ete sarcaz, kural dısı bişiler yemeyecegız dıye bır şey yok
bılmıyorum ben bıraz rahat bır tipim bu konularda :=)

Dr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahaha

:))) Ay kıyamamm yaaaa gözün aydın valla :) Utanmaz kızz anne karnında taklalar hee :)

Ooo sen baya dolaşmışsın :) ben İstanbul'dan bir yere kıpırdayamadım maalesef, buradan bıktım ben de, hayalim Antalya'ya ya da Ege'de küçük bir yere yerleşmek :)
Sıcağı seviyosan gel antalyaya. Antalya cennet ya. Ben ordayken hiç sıkılmazdım. Burdurdan 1.5 saat. Sıkıldımmı arada basıp gidiyom Akşama kadar gezip dönüyom sonra. Burdur'da bırak alışveriş merkezini sinema bile yok düşünebiliyonmu köy gibi yer. Ege'de çok güzel. İstanbul'da yaşıyo abimler benim başım dönüyo orda kalabalıktan

Ohh ne güzeel :) ben sıcağı çok seviyorum yaa, kardan kıştan nefret ediyorum, valla eşime de söylüyorum iş fln olursa oralarda hiç düşünme kabul et diye.. bakalım bu gidişle emekliliğe kalacak ama belli de olmaz, hayırlısı.. İstanbul sadece gezmek için güzel canım, yaşanıcak hali kalmadı artık, çocuklarımızı nasıl yetiştiricez burda hiç bilmiyorum, Alah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…