- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.721
12. Haftada gecti.senin devam mi ediyorbulantıların ne zaman gectı?
Ay kız patlamadı yaşıcaz desene Ocak Ayında. Allah biliyo ya kız gibi hissediyom bende ama sadece bu uyuz doktorlar Yüzünden hislerde kalıyo. Benim arkadaşlar 10 haftalıkken öğrendiler ya. Hususi İstanbul'a gitcem ha.Aerobik ve dans karışımı birşey canım, çok yorucu ama :) doktor %80 kız dedi ama bakalım :)
iyi geçmiş senın12. Haftada gecti.senin devam mi ediyor
Ay kız patlamadı yaşıcaz desene Ocak Ayında. Allah biliyo ya kız gibi hissediyom bende ama sadece bu uyuz doktorlar Yüzünden hislerde kalıyo. Benim arkadaşlar 10 haftalıkken öğrendiler ya. Hususi İstanbul'a gitcem ha.
Ay kız patlamadı yaşıcaz desene Ocak Ayında. Allah biliyo ya kız gibi hissediyom bende ama sadece bu uyuz doktorlar Yüzünden hislerde kalıyo. Benim arkadaşlar 10 haftalıkken öğrendiler ya. Hususi İstanbul'a gitcem ha.
Su an icin iyi ama bundan 5-6 hafta oncesi icin korkunctu.ne hale gelicem dedm ben boyle gidersem...Az almışın kuzum ya böle devam et 12 ye kadar yolu varmış. O doktoruna söle korkutmuş bebeği niye takla attırıyo maharet bacakları kapalıyken görmek
Canım Öksürmek hapşurmak hiçbir şey yapmaz bunlar doğal Şeyler ben gebe kaldığım günden beri kanamam ve rahimde 3 ayrı bölgede kanama alanlarım vardı... Sabah akşam progestron ve 3 günde birde progestron Depot kullanıyordum... Bende senin gb hasta olmuştum sürekli öksürüp hapşuruyordum korkumdan doktoru Aradım korkma bişey olmaz Öksürmek hapşurmaktanda. Aksine sakın kendini tutma dedi... Canım önemli olan kendini katiyen yormamam ben neredeyse 12 haftaya yaklaştım biraz azalır gb oldu ama hala aynı nerdeyse 12 haftadır yatıyorum... Bol bol su içip dinlen iğnelerini ihmal etme ve sakın korkmaMerhaba bayanlar bayadir yazamiyordum ama ara ara okudum. Rabbim @Yellu 'ya sabir versin oncelikle. İnsan ozellikle bu ruh halindeyken nasil teselli eder ne der hic bilemedim simdi...
Bu ruh hali derken;
Burda kahverengi lekelenmesi peceteye gelen pembemsi lekesi olanlari okuduk. Sizden de aldigim bilgilerle boyle bir sey olursa paniklememem gerektigini beynime kodlamistim. Zaten oyle cok panik biride degilimdir. Ama dun oyle bir kanamam oldu ki... Bacagimdan akiyordu o derece. Adet kanamasi gibi.ki benim hic lekelenmem bile yoktu ve ultrasonda da gkrulmuyordu kanama alani. O yizden bastan beri progestan vs tedbirler de alinmadi. 3 ay dolu riski atlattim diye dusunurken birden oyle bir kanamayla karsilastim.
Gece saat 2 civariydi. Hemen acile gittik. Ultrasonda kanama alani goruldu rahimde. İgne vuruldu (kan sulandirici sanirim) ve 200 mg progestan verdi acildeki doktor.
Kanama halen dun geceki kadar olmasa da devam ediyor.
Sabah kendi doktorumu aradim. Progestanj kullanip p.tesi kontrole gidicem. Wc haric kalkma yataktan dusuk riski geciriyosun dedi. (aksi gibi surekli hapsuruktutuyo
önce saglıklı ve hayırlı olan, sonra kız olsun dıyorum
sen de oyle de :=)
Erkek olanlar öğreniyo csnım belli oluyomuş kimininkide önden gidiyo o Yüzden evham yapıyorum benimki küçükmü kaldı diye. Merakkkkk ediyom napimmm. Kendimi alışverişe vericem. İstanbul mobilya açısından çok ucuzmuş masko dediler. Biran önce Odası'nı hazırlamam Lazım.nereye gıdersen gıt bebişe baglı bır durum bıraz da .. 10. haftada nasıl ögrenmısler? 12. hafta da bıle cınsıyetler net tamamlanmamıs oluyor
canım kemik yapısına bakıpta söylemek her doktorun harcı degıl. benımkı kıza benzettı amaBaşka bir doktora daha gitsene canım, çoğunluk öğrendi gibi şu ana kadar, kemik yapısından bile anlıyorlarmış zaten doktorlar ama bazıları söylemiyormuş işte, ne gıcık bir durum
Niye sölemiyolarki? Aslında benim baştan belli ama söletemedim doktora. Embriyo gelişimlerinden biliyo onlarda and mı içtiler nedir? Gittim başkasınada göremiyom dediBaşka bir doktora daha gitsene canım, çoğunluk öğrendi gibi şu ana kadar, kemik yapısından bile anlıyorlarmış zaten doktorlar ama bazıları söylemiyormuş işte, ne gıcık bir durum
canım cinsiyetler bırbırıne çok benzıyor o dönemlerdeErkek olanlar öğreniyo csnım belli oluyomuş kimininkide önden gidiyo o Yüzden evham yapıyorum benimki küçükmü kaldı diye. Merakkkkk ediyom napimmm. Kendimi alışverişe vericem. İstanbul mobilya açısından çok ucuzmuş masko dediler. Biran önce Odası'nı hazırlamam Lazım.
Erkek olanlar öğreniyo csnım belli oluyomuş kimininkide önden gidiyo o Yüzden evham yapıyorum benimki küçükmü kaldı diye. Merakkkkk ediyom napimmm. Kendimi alışverişe vericem. İstanbul mobilya açısından çok ucuzmuş masko dediler. Biran önce Odası'nı hazırlamam Lazım.
Banada çukulata ye hareketli olur dediler. Oldu dedim şeker komasına gireyim çocuğumu hareket ettirecem diye. Allahımm ne güzel duygular bunlar.Su an icin iyi ama bundan 5-6 hafta oncesi icin korkunctu.ne hale gelicem dedm ben boyle gidersem...iste sirti donuk olmasa yine olabilirdi ama harekette etmiyordu.sanirim hicbisey yemedigim icin uyanmamisti.gecen gittgmzde cok iyi hareket ediyordu.yok yok korkmamistir melegim dr amcasi ne yapcagni bilir
Ayy evet ya bisey almamak lazim hemen :) bilmiyorum benm dr kesin dedi ama yine de belli olmaz bu islerAminn canımm.. evet benim de kız görünüyor şimdilik, sonradan bize sürpriz yapmazsa
ayyyyy yerim onuuuuu annesi hadi gozunaydinDr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahaha
benımkı sormadan söyledıNiye sölemiyolarki? Aslında benim baştan belli ama söletemedim doktora. Embriyo gelişimlerinden biliyo onlarda and mı içtiler nedir? Gittim başkasınada göremiyom dedi
Bizim doktorlarda mı iş yok nedircanım cinsiyetler bırbırıne çok benzıyor o dönemlerde
o yuzden yanılma payı yuksek oluyor.benımkı önden gıdıyor da ne oldu? doktor net bişi diyemedı ki..
odası için acele etme :=) dur bı 5. aya gel sonra başla keyıfle yap :=)
doktoruna göre degıısiyor benceBizim doktorlarda mı iş yok nedir
Bizde seni operiz canimmm cok sagol allah hayirli evlat verssin insayyyyy yerim onuuuuu annesi hadi gozunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?