2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aerobik ve dans karışımı birşey canım, çok yorucu ama :) doktor %80 kız dedi ama bakalım :)
Ay kız patlamadı yaşıcaz desene Ocak Ayında. Allah biliyo ya kız gibi hissediyom bende ama sadece bu uyuz doktorlar Yüzünden hislerde kalıyo. Benim arkadaşlar 10 haftalıkken öğrendiler ya. Hususi İstanbul'a gitcem ha.

nereye gıdersen gıt bebişe baglı bır durum bıraz da .. 10. haftada nasıl ögrenmısler? 12. hafta da bıle cınsıyetler net tamamlanmamıs oluyor

Başka bir doktora daha gitsene canım, çoğunluk öğrendi gibi şu ana kadar, kemik yapısından bile anlıyorlarmış zaten doktorlar ama bazıları söylemiyormuş işte, ne gıcık bir durum

Az almışın kuzum ya böle devam et 12 ye kadar yolu varmış. O doktoruna söle korkutmuş bebeği niye takla attırıyo maharet bacakları kapalıyken görmek
Su an icin iyi ama bundan 5-6 hafta oncesi icin korkunctu.ne hale gelicem dedm ben boyle gidersem...iste sirti donuk olmasa yine olabilirdi ama harekette etmiyordu.sanirim hicbisey yemedigim icin uyanmamisti.gecen gittgmzde cok iyi hareket ediyordu.yok yok korkmamistir melegim dr amcasi ne yapcagni bilir

Canım Öksürmek hapşurmak hiçbir şey yapmaz bunlar doğal Şeyler ben gebe kaldığım günden beri kanamam ve rahimde 3 ayrı bölgede kanama alanlarım vardı... Sabah akşam progestron ve 3 günde birde progestron Depot kullanıyordum... Bende senin gb hasta olmuştum sürekli öksürüp hapşuruyordum korkumdan doktoru Aradım korkma bişey olmaz Öksürmek hapşurmaktanda. Aksine sakın kendini tutma dedi... Canım önemli olan kendini katiyen yormamam ben neredeyse 12 haftaya yaklaştım biraz azalır gb oldu ama hala aynı nerdeyse 12 haftadır yatıyorum... Bol bol su içip dinlen iğnelerini ihmal etme ve sakın korkma

nereye gıdersen gıt bebişe baglı bır durum bıraz da .. 10. haftada nasıl ögrenmısler? 12. hafta da bıle cınsıyetler net tamamlanmamıs oluyor
Erkek olanlar öğreniyo csnım belli oluyomuş kimininkide önden gidiyo o Yüzden evham yapıyorum benimki küçükmü kaldı diye. Merakkkkk ediyom napimmm. Kendimi alışverişe vericem. İstanbul mobilya açısından çok ucuzmuş masko dediler. Biran önce Odası'nı hazırlamam Lazım.

Başka bir doktora daha gitsene canım, çoğunluk öğrendi gibi şu ana kadar, kemik yapısından bile anlıyorlarmış zaten doktorlar ama bazıları söylemiyormuş işte, ne gıcık bir durum
canım kemik yapısına bakıpta söylemek her doktorun harcı degıl. benımkı kıza benzettı ama
yok kordonsa, yok çük çok küçük degılse kız dedı :=) düşün yani bebiş 1 hafta önden gıtmesıne ragmen net bişi diyemedı.
cınsıyet tamamlandı artık
bakalım cuma gıttıgımde ne dıyecek

Niye sölemiyolarki? Aslında benim baştan belli ama söletemedim doktora. Embriyo gelişimlerinden biliyo onlarda and mı içtiler nedir? Gittim başkasınada göremiyom dedi

canım cinsiyetler bırbırıne çok benzıyor o dönemlerde
o yuzden yanılma payı yuksek oluyor.benımkı önden gıdıyor da ne oldu? doktor net bişi diyemedı ki..
odası için acele etme :=) dur bı 5. aya gel sonra başla keyıfle yap :=)

Merak etme, küçük fln kalmamıştır, doktor emin olmadan söylemek istememiştir belki de, kesin emin olunca söylemesi daha iyidir belki, bak bize söyledi şartladık şimdi kendimizi ister istemez, en azından sen emin olursun ona göre hazırlıklara başlarsın, biz de daha hiç birşey alamıyoruz ki.. Bu arada sen nerede yaşıyordun canım?

Banada çukulata ye hareketli olur dediler. Oldu dedim şeker komasına gireyim çocuğumu hareket ettirecem diye. Allahımm ne güzel duygular bunlar.

Dr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahaha
ayyyyy yerim onuuuuu annesi hadi gozunaydin

Niye sölemiyolarki? Aslında benim baştan belli ama söletemedim doktora. Embriyo gelişimlerinden biliyo onlarda and mı içtiler nedir? Gittim başkasınada göremiyom dedi
benımkı sormadan söyledı
emın olsaydı eminim derdi. bazıları cok uyuz oluyor
ama bazıları da uyuz olmuyorlar :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…