- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.661
Yok belli değil henüz çok erken.
Allah sağlık sıhhat versin inşallah.
cınsıyete cok takıldın galıbaRüyalarım ve ben yine karşınızdayız efenim. Bugün de doğurdum. Kumral bir oğluşum oldu. Hemen 3 yaşına geldi ve uykuya artık tek başına bensiz dalabilmeyi öğretiyordum. Aman Allahım nasıl bir sahiplenme duygusu nası bi sevgi anlatamam. Rüyada böyleyse gerçeği nasıl bir aşktırnormal doğum yaptım değişik bi rüyaydı. Ve rüyamda deli gibiiiii et yedim. Şuan tokum desem yeridir yani.
aynençünkü geç kalkıorum desene
evet çok erkenAyy kızlar yaa sağ tarafımda içimde bişiler kımıldıyo sanki gıdıklanmalar oluo çok tuhafff yaa
Çok erken değil miii?
benımkı de rüyasında kız görmüş 2 gün önceBen de geçen akşam rüyamda kız bebek emziriyordum, ama kocaman bir kızdı 2-3 yaşlarındane kadar muhteşem bir duyguydu anlatamam, resmen uyandığımda gözlerim dolmuştu.. rüyada bile böyle hissediyorsak doğduklarında neler hissedeceğiz kim bilir..
geçmiş olsun canımMerhaba bayanlar bayadir yazamiyordum ama ara ara okudum. Rabbim @Yellu 'ya sabir versin oncelikle. İnsan ozellikle bu ruh halindeyken nasil teselli eder ne der hic bilemedim simdi...
Bu ruh hali derken;
Burda kahverengi lekelenmesi peceteye gelen pembemsi lekesi olanlari okuduk. Sizden de aldigim bilgilerle boyle bir sey olursa paniklememem gerektigini beynime kodlamistim. Zaten oyle cok panik biride degilimdir. Ama dun oyle bir kanamam oldu ki... Bacagimdan akiyordu o derece. Adet kanamasi gibi.ki benim hic lekelenmem bile yoktu ve ultrasonda da gkrulmuyordu kanama alani. O yizden bastan beri progestan vs tedbirler de alinmadi. 3 ay dolu riski atlattim diye dusunurken birden oyle bir kanamayla karsilastim.
Gece saat 2 civariydi. Hemen acile gittik. Ultrasonda kanama alani goruldu rahimde. İgne vuruldu (kan sulandirici sanirim) ve 200 mg progestan verdi acildeki doktor.
Kanama halen dun geceki kadar olmasa da devam ediyor.
Sabah kendi doktorumu aradim. Progestanj kullanip p.tesi kontrole gidicem. Wc haric kalkma yataktan dusuk riski geciriyosun dedi. (aksi gibi surekli hapsuruktutuyo
Hayırlısı olsun :)amin, elım yazarken erkege gıttı ama sölimsenın sat nezaman?
Canim o tahlilleri banDa vermisti doktor bugun ikili test icin devlet hastanesine gittim oradaki doktora soyledim onlari da yaptirdim bugun disarida pahali sanirim o testler sende bu sekilde yaptirabilirsin istersengünaydın kızlar erkencisin tebrik ediyorumben iş olmasa akşama kadar yatarım heralde.... bu arada oruç tutan warmı aranızda ben daimi olmasada tutmaya çalışıyorum 4-5 günde bir ara weriyorum inşallah bebeğim iyidir...doktorun werdiği haftalar önce werdiği toksoplazma rubella filan gibi tahlilleri halaa yaptıramadım özelde çok pahalı dewletede gidemedim bir türlü...kansızlık çıktı 9 muş kanım yaa kan ilacı başladım....ALLAH dermansız dert vermesin hiçbirimize... miniklerimizin büyüsün cinsiyetlerini öğrenelim artık yaa benim 2. bebeğişim kızımın arkadaşı be olucak merak ediyorum kiiiiiii hepinize keyifli günlerr öpücüklerr
Aaa bizim muhtemel doğum tarihlerimiz aynıewt canım benimde ikinci 31 ağustos 2012 doğumlu bir kızım war we ikinci ne olacak merak eiyorum : )))
benımkı de rüyasında kız görmüş 2 gün önce
çok güzel bir kızdı ve aynı sana benzıyordu dedı.
heralde bana benzeyecek, kıme benzeyecektı dedım
Hayir canim karindan bakiyor bende bugun gittmKızlar ikili teste gittiğinizde alttan mı bakıyor doktor
kızlar sebamedin çatlak kremi varmış baya kişi kullanmış 3 aydan sonra kullanılıyormuş. daha önceden kullananan yada duyan varmı? fiyatıda uygun ama daha almadım araştırıyorum.
Günaydın cnm iyiyim yatıyorum evde lekelenme geçti gibi sen nasılsın
Merhaba bayanlar bayadir yazamiyordum ama ara ara okudum. Rabbim @Yellu 'ya sabir versin oncelikle. İnsan ozellikle bu ruh halindeyken nasil teselli eder ne der hic bilemedim simdi...
Bu ruh hali derken;
Burda kahverengi lekelenmesi peceteye gelen pembemsi lekesi olanlari okuduk. Sizden de aldigim bilgilerle boyle bir sey olursa paniklememem gerektigini beynime kodlamistim. Zaten oyle cok panik biride degilimdir. Ama dun oyle bir kanamam oldu ki... Bacagimdan akiyordu o derece. Adet kanamasi gibi.ki benim hic lekelenmem bile yoktu ve ultrasonda da gkrulmuyordu kanama alani. O yizden bastan beri progestan vs tedbirler de alinmadi. 3 ay dolu riski atlattim diye dusunurken birden oyle bir kanamayla karsilastim.
Gece saat 2 civariydi. Hemen acile gittik. Ultrasonda kanama alani goruldu rahimde. İgne vuruldu (kan sulandirici sanirim) ve 200 mg progestan verdi acildeki doktor.
Kanama halen dun geceki kadar olmasa da devam ediyor.
Sabah kendi doktorumu aradim. Progestanj kullanip p.tesi kontrole gidicem. Wc haric kalkma yataktan dusuk riski geciriyosun dedi. (aksi gibi surekli hapsuruktutuyo
3 ayı bitirde öyle sür bari. bide bacaklara kalçalara ve koltuk altına sürülcekmiş duymuşmuydun bunu?Ben Mustela kullanıyorum, daha önce kullanan arkadaşlarım var hiç çatlak problemleri olmamış, bakalım bende işe yarayacak mı.. Günde 2 defa sürün diyor üzerinde ama ben anca 2 günde bir sürebiliyorum
Hayırlısı olsun :)
22 Nisan.
3 ayı bitirde öyle sür bari. bide bacaklara kalçalara ve koltuk altına sürülcekmiş duymuşmuydun bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?