2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cınsıyete cok takıldın galıba
rüyalarında ya doguruyorsun, ya da bebiş göruyorsun
hayrolsun

benımkı de rüyasında kız görmüş 2 gün önce
çok güzel bir kızdı ve aynı sana benzıyordu dedı.
heralde bana benzeyecek, kıme benzeyecektı dedım

geçmiş olsun canım
inşallah hayırlısıyla bişi olmaz bebişine

kızlar sebamedin çatlak kremi varmış baya kişi kullanmış 3 aydan sonra kullanılıyormuş. daha önceden kullananan yada duyan varmı? fiyatıda uygun ama daha almadım araştırıyorum.

Canim o tahlilleri banDa vermisti doktor bugun ikili test icin devlet hastanesine gittim oradaki doktora soyledim onlari da yaptirdim bugun disarida pahali sanirim o testler sende bu sekilde yaptirabilirsin istersen

benımkı de rüyasında kız görmüş 2 gün önce
çok güzel bir kızdı ve aynı sana benzıyordu dedı.
heralde bana benzeyecek, kıme benzeyecektı dedım

Benim eşim de hamile kaldığımdan beri kız hissediyor, belki de onun etkisinde kaldım bilmiyorum.. rüyalar tersine çıkar derler ama belli de olmaz, doktor da %80 kız diyince iyice kız moduna girdik, eğer erkek çıkarsa biraz tuhaf olucak

kızlar sebamedin çatlak kremi varmış baya kişi kullanmış 3 aydan sonra kullanılıyormuş. daha önceden kullananan yada duyan varmı? fiyatıda uygun ama daha almadım araştırıyorum.

Ben Mustela kullanıyorum, daha önce kullanan arkadaşlarım var hiç çatlak problemleri olmamış, bakalım bende işe yarayacak mı.. Günde 2 defa sürün diyor üzerinde ama ben anca 2 günde bir sürebiliyorum

Canımm çoook geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebişini korusun...

3 ayı bitirde öyle sür bari. bide bacaklara kalçalara ve koltuk altına sürülcekmiş duymuşmuydun bunu?

3 ayı bitirde öyle sür bari. bide bacaklara kalçalara ve koltuk altına sürülcekmiş duymuşmuydun bunu?

Bitirdik canım 3 ayı, 13.hafta bitmek üzere.. koltuk altına sürmüyorum, onu hiç duymamıştım.. baldırlarıma ve kalçalarıma sürüyorum ama oralar da genişliyo sonuçta kilo aldıkça.. bir de ben biraz erken kilo almaya başladım, o yüzden ne kadar erken o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…