2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı de kan hapı verecektı
bulantılarımı söyledım. o zaman 1 ay sonra başla sen dedı :=)

Ya kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkk etten tiksindim bende

Sagolun kizlar tesekkur ederim. Neyse ki bebegin kalbi atiyor ve hareket ediyordu gorunce rahatladim biraz. Simdi dinleniyorum. Kaybetme korkusunu yasayinca sukredecek ne cok seyim oldugunu anladim:)
enfeksiyona ve yorulmamaya dikkat edin siz de

çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın, idrar yolu diyip geçme, bende de çıkmıştı, doktorun antibiyotiğini bitirdim, ve bitirmek gerekiyor, çünkü iş yerinde idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bi abla 5 aylık çocuğunu kaybetti, yanlış anlama korkutmak için yazmıyorum önemi için yazıyorum, dediğin gibi bol bol su birde,aslında suyu güzel içsek sorun kalmıcak ama doktorun verdiği ilaçlara uy mutlaka, benim sanırım tekrar başladı tekrar gidicem enfeksiyon,suyu azaltınca sarı akıntımda artıyor baya,tabi kanamamda olmuştu malesef ona tahriş falan dedi gerçi

Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkk etten tiksindim bende
Aiiiiyyyy, usg fotolarını merak ediyorummm. Hayırlı uğurlu olsunnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

Iyi yapıyosun canım. Bakalım kaç kutu bitirecez. Bence çok kilo alma canım zor olur bak şekerinde yükselir.ben 12 haftadayım 7 kilo verdim

Allahıımm kıyamammm yaa :))) Kesin kız mıymış peki :) Usg istiyoruz :)
Dr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahaha

ayyy yeriz onu bizzz,foto istioruzzz :)
Tatlim dr amca vermedi.bende zaten o kdr karin agrisindan sonra bebegi dusunurken ustune cinsiyetini soyleyince istemek aklima gelmedi.en son goruntusuyle pek farkli degildi biraZ daha buyumus utanmaz

Saol canim yaaa ins kiz istiyorsan allah gonlune gore versin.bende sevindim kiz olmasina ne yalan soyliyimmm kiz bi degisik ya:)
Canım tebrik ederim. Miniş bir kızın olcak ha. Darısı başıma dicem de benim doktor hala göremiyom diyo başka doktora gittim oda ultrasonum bozuk bakamıcam dedi. Bu ne şanssızlıktır. Acaba küçük MÜ kaldı benim bebiş eyvahlar olsun

Aiiiiyyyy, usg fotolarını merak ediyorummm. Hayırlı uğurlu olsunnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Saol canim darisi basiniza:) vermedi goruntu dr benim iyi olup olmadigima bakti daha cok zaten bebege bundan bisi olmaz dedi.sirf cinsiyet icin bakti

Canimmm cok saol. Darisi basina
Bence hic kotu dusunme iki hafta once benim dr da soylememisti.14. Haftada yapis yakasina.birde her kiz bebek gostermiyormus erken.bizim utanmaz erken acti

Sagolun kizlar tesekkur ederim. Neyse ki bebegin kalbi atiyor ve hareket ediyordu gorunce rahatladim biraz. Simdi dinleniyorum. Kaybetme korkusunu yasayinca sukredecek ne cok seyim oldugunu anladim:)
enfeksiyona ve yorulmamaya dikkat edin siz de
Cok.gecmis olsun.canim ya((iki uc gun.girmedim burada neler olmus cokk uzuldum....

kızı sadece ısteyen o degıl
ben de çok ıstıyorum. benım net degıl ama kıza benzedıgını söyledı doktorum
evet tersı cıkar ama bu onun ruyası benım degıl. benım rüyalarımda hep renklı gözlü erkek görüyordum :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…