- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.681
Bende lierac surmeye basladim aksamlari 1 kere karnima ve gogus bolgemeKızlar bende yavastan lierac kullanmaya başladım. .günde 1 defa sürüyorum
benımkı de kan hapı verecektı
bulantılarımı söyledım. o zaman 1 ay sonra başla sen dedı :=)
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkkYa kizlar burda konusuluyodu ama aklimda kalmamis etten tiksinince cinsiyet tahmini neydi
Gecmis olsun canim uzuldum yaa iyice dinlenEvet ya progestan cnm duaların için teşekkür ederim su an daha iyiyim yarın da izinliyim gitmiyorum işe dinleneceğim evde
Dun aksam da cok bulantim mide agrisi ve akabinde okrusuk krizim tutmusu. Artik kasiklarim agriyordu. Ondan mi oldu bilemiyorum.
...
Neyse aetik ilk halimi atlattim daha iyiyim simdilik. Ama internetten okudugum kaariyla idrar yolu enfeksiyonu da dusugu tetikliyomus. O da aklima geliyo. Cunku benim cok yogun enfeksiyon vardi hatta kum cikti tahlilde. İlac kullandim ama gecmedi. Bebek icin antibiyotik almakta tereddut etim cok da kullanmadim. Ama idrar yaptigim yerin kasintisindan gece uyuyamiyo kalkip soguk suyla uikiyodum. Tek ben cekiyorum sanmistim. Enfeksiyona dikkat edin bol bol su icin. Sebep bu ya da baska bi sey artik bilmiyorum ama arastirdiklarimi paylasmak istedim. Hepinize saglik mutluluk dilerim.
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkketten tiksindim bende
Aiiiiyyyy, usg fotolarını merak ediyorummm. Hayırlı uğurlu olsunnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkketten tiksindim bende
Bende hissetmiodum ama bgn oldu öle bişi :)evet çok erken
ama rivayetlere göre hısseden varmıs
ben hiçbir şey hissetmıyorum
Iyi yapıyosun canım. Bakalım kaç kutu bitirecez. Bence çok kilo alma canım zor olur bak şekerinde yükselir.ben 12 haftadayım 7 kilo verdimBitirdik canım 3 ayı, 13.hafta bitmek üzere.. koltuk altına sürmüyorum, onu hiç duymamıştım.. baldırlarıma ve kalçalarıma sürüyorum ama oralar da genişliyo sonuçta kilo aldıkça.. bir de ben biraz erken kilo almaya başladım, o yüzden ne kadar erken o kadar iyi
Dr kesin dedi canimmmm.operiz seni teyzosu.usg goruntusu vermedi dr.karin agrisi yuzunden gitmistim bebege bakalm bi dedi.sirti donuktu.karnima vurdu dr.bebek takla atti utanmaz bide bacaklarini acti.dr aha kiz bu dedi hahahahahahaAllahıımm kıyamammm yaa :))) Kesin kız mıymış peki :) Usg istiyoruz :)
ayyy yeriz onu bizzz,foto istioruzzz :)
Geçmiş olsun canım.çok srvindim kız olmasına.darısı başıma :)
Saol canim yaaa ins kiz istiyorsan allah gonlune gore versin.bende sevindim kiz olmasina ne yalan soyliyimmm kiz bi degisik ya:)Geçmiş olsun canım.çok srvindim kız olmasına.darısı başıma :)
Tatlim dr amca vermedi.bende zaten o kdr karin agrisindan sonra bebegi dusunurken ustune cinsiyetini soyleyince istemek aklima gelmedi.en son goruntusuyle pek farkli degildiayyy yeriz onu bizzz,foto istioruzzz :)
Canım tebrik ederim. Miniş bir kızın olcak ha. Darısı başıma dicem de benim doktor hala göremiyom diyoSaol canim yaaa ins kiz istiyorsan allah gonlune gore versin.bende sevindim kiz olmasina ne yalan soyliyimmm kiz bi degisik ya:)
Saol canim darisi basiniza:) vermedi goruntu dr benim iyi olup olmadigima bakti daha cok zaten bebege bundan bisi olmaz dedi.sirf cinsiyet icin baktiAiiiiyyyy, usg fotolarını merak ediyorummm. Hayırlı uğurlu olsunnn. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Canimmm cok saol. Darisi basinaCanım tebrik ederim. Miniş bir kızın olcak ha. Darısı başıma dicem de benim doktor hala göremiyom diyobaşka doktora gittim oda ultrasonum bozuk bakamıcam dedi. Bu ne şanssızlıktır. Acaba küçük MÜ kaldı benim bebiş eyvahlar olsun
Cok.gecmis olsun.canim yaSagolun kizlar tesekkur ederim. Neyse ki bebegin kalbi atiyor ve hareket ediyordu gorunce rahatladim biraz. Simdi dinleniyorum. Kaybetme korkusunu yasayinca sukredecek ne cok seyim oldugunu anladim:)
enfeksiyona ve yorulmamaya dikkat edin siz de
kızı sadece ısteyen o degılBenim eşim de hamile kaldığımdan beri kız hissediyor, belki de onun etkisinde kaldım bilmiyorum.. rüyalar tersine çıkar derler ama belli de olmaz, doktor da %80 kız diyince iyice kız moduna girdik, eğer erkek çıkarsa biraz tuhaf olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?