- 24 Mart 2015
- 185
- 125
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.061
hahahah bizimki de tam tersi uyuyordu. sırtı dönük bidedr karnıma vurdu çalkaladı hoopp takla ayaklarda iki yanda.yoksa bu kadar erken kızlarda zor bizim kız fena olcak galiba
hayir canim ozel devlette yaptirsam bes kurus odemiosunki. hastanenin tahlil sonuclari uygun bi arkadasm baska hastanede muayeneyle 200 liraya cikiodu herayda kan veriodu benim ilk tam kan sayimi yapildignda 18 lira vermistim smdiide 4 tupe 65 lira verdim aksam 6 da cikti sonuc hastane tam tesekkullu lab hemen kan verdigmz yerin yaninda hemsire kan aldigi gbi lab a gidioOo çokmuş yaa.. Bizimkide özel hastane bide biraz pahalı bi hastane. Muhtemelen burda da öyledir..
devlette mi yaptırdın nasıl bu kadar uygun olmuş
14. haftanın basında olanlar
bulantılarınız nasıl?
ben de dün kustum2 gundur yok cok sukur ama 2 gun oncesine kadar gunde 2 3 kez kusuyordum.
iyiymiş valla sizin.. bakalım ben ne kadar ödicem cuma gününe aldım randevu, yazarım buraya :) 60 tl muayene ücreti zatenhayir canim ozel devlette yaptirsam bes kurus odemiosunki. hastanenin tahlil sonuclari uygun bi arkadasm baska hastanede muayeneyle 200 liraya cikiodu herayda kan veriodu benim ilk tam kan sayimi yapildignda 18 lira vermistim smdiide 4 tupe 65 lira verdim aksam 6 da cikti sonuc hastane tam tesekkullu lab hemen kan verdigmz yerin yaninda hemsire kan aldigi gbi lab a gidio
benim de midemle ilgili şikayetlerim var, bir dolgunluk hissi, bazı yemekleri düşünmeme isteği, sürekli acıkma, midemin kazınması, kokulara (hatta olmayan kokulara) karşı iğrenme...ben de dün kustum
ama bulantım yoktu anlamadım nıye oldugunu. zaten bişi yesem karnım davul gibi şişiyor ve hazımsızlık var.
hadi gözün aydın.
ben de;benim de midemle ilgili şikayetlerim var, bir dolgunluk hissi, bazı yemekleri düşünmeme isteği, sürekli acıkma, midemin kazınması, kokulara (hatta olmayan kokulara) karşı iğrenme...
Ama bulantı değil, kusma değil.
Anlayamadım, bu durum nedendir...
Sizinki de böyle birşey mi?
doktorum kıza benzetticinsiyet öğrenebildiniz mi bu arada :) eşim sormuştu, doktor 15 haftadan sonra belli olur dedi ama öğrenen arkadaşlar da çok fazla. bende merak etmeye başladım acaba cuma günü gözükür mü 11+6 olucam tahminime göreT the angellll
Biliyorum canım o durumu...ben de;
hormonlardan
kokulardan
bazen psıkolojık
kana kana su içince bulantılarım oluyor.
bazen egılınce bıle öğürüyorum :=)
1 meyve bıle yesem karnım davul gıbı şişiyor
hazımsızlık cok fazla
7. haftadan beri çok çekiyorum bulantılardan :=) kusmalarım ara sıra oluyor
kısacası, hayattan bezdım yahu
hormonlarının dengesızlıgı işteBiliyorum canım o durumu...
Çok zor.
Umarım çabuk atlatırsın.
Benim ilk hamileliğimde dediğin gibi su içsem kusuyordum.
Sabahları oluyordu, 11:00dan sonra rahatlıyordum. 5+6 da başlamıştı ve 8+3 de bitmişti.
Bunda çok farklı.
Bulantım var da diyemiyorum, yok da...
Geçen eşime dedim ki, közlenmiş patlıcan gibi kokuyorsun, lütfen uzaklaş :) Yazık o da şaşırdı.
Doğranmış soğan görmeye tahammülüm yok. Korkuyorum sanki görsem bulanacakmışım gibi...
Anlamadım bendeki nedir.
İnşallah canım.hormonlarının dengesızlıgı işte
ne dıyım ki, insallah 2 ay içinde bıter ( arayı gec tuttum, erkek tutunca bişi olmuyor )
İkili testi yaptıran arkadaşlar, bu testi doktorunuz mu istedi, yoksa siz mi talep ettiniz?
Ben de acı biber turşusu, acılı ezme yiyorum.kızlar aranızda acı biber yiyen var mı ya ??? hem turşusunu hem de yeşil küçük sivri biber yiyorum. doktor size bununla ilgili bişey söyledi mi, bebeğe zararı olur mu acaba??
bir de aranızda doktora saç boyatmayla ilgili soru yönelten oldu mu ? geçen gittiğimde sormayı unuttum.
cinsiyet öğrenebildiniz mi bu arada :) eşim sormuştu, doktor 15 haftadan sonra belli olur dedi ama öğrenen arkadaşlar da çok fazla. bende merak etmeye başladım acaba cuma günü gözükür mü 11+6 olucam tahminime göreT the angellll
Sağol canım.doktor söylüyor canım 12 haftada yapcaz diye..zorunlu değil tabi..isteyen yaptırıyor.
Ben de acı biber turşusu, acılı ezme yiyorum.
Doktoruma değilde anneme sordum:) birşey olmaz dedi, yine de çok canım istemedikçe yemiyorum.
Ben de bebeği rahatsız eder mi acaba diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?