2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecen hafta gıtmıstım en son
doktorum 1 ay sonra gel dedı.
ee tabii ikiliyi başka yerde yaptırdıgım için, 1 hafta sonra gelırım dedım :=) cuma gıdıcem işte
git git cinsiyeti öğrenirsinnnn.bizimki de epey erken oldu.ben rahatsızlandım.yoksa daha 15 günü vardı

Bende tayt aldım lcw den çok rahat :) pantolon almıcam henüz şort etek falan alabilirim yazın pantolon giyeniorum sıcaktan zaten hep sıcak bize :)

şanslıymıssın sen yaa
bızımkı dansöz gıbıydı ama açmadı bacaklarını
hahahah bizimki de tam tersi uyuyordu. sırtı dönük bide dr karnıma vurdu çalkaladı hoopp takla ayaklarda iki yanda.yoksa bu kadar erken kızlarda zor bizim kız fena olcak galiba

Canım daha dün ikili test yaptırdım , özel bi lab.da , normal ücreti 210 TL miş ama sigortamla anlaşmalıydı sordm 170 TL miş. Duyduguma göre 100-150 TL olan yerler de var,İstanbul için konuşuyorum
Oo çokmuş yaa.. Bizimkide özel hastane bide biraz pahalı bi hastane. Muhtemelen burda da öyledir..

zipircik canim ben 40lira verdim ikiliye 25 te normal kan degerlerim icin olana verdim
devlette mi yaptırdın nasıl bu kadar uygun olmuş

Merhabalar,
Bugün nwtten ikili sonuçalrına baktım sadece iki değer var, kalanı yarın çıkacakmış.

Doktoru yarın arayacağım ve tabi ki yarına kadar kimseye sormaman beklenemz :))

Hemen yazıyorum değerleri, karşılaştırmaları yapalım

Serbest B hcg 42
PAPP- A 1,88

Merhaba canımm :) Evet onu yazdığım zaman hamile değildim :) Havuzluhan'a bence bir defaya mahsus gidilmeli, internet sitelerinin toptancısı o han komple. Her esnaf bir değil tabii ki kimi ucuz kimisi pahalı ama çok katlı olduğu için sırf gezmek için bile gidilir yani :)

hazel21 canım ikisi farklı ilaçlar birisi vitamin kompleksi, diğeri demir için, sorun yok doktor bana decavit ve omega 3 verdi, demire de 4. ay da başlıyoruz, 3 kutu ilacım olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…