- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.181
Hayırr kıyma saçlarını, sağdaki bildiğin koyu renk artıkLütfen yapma, soldaki gene sevimli, sarışın imajı çiziyor gene de. Bak ben bu kadar sarıdan, diğer fotoğraftaki sarı zor döndüm
Sakın koyultma saçını, doğumdan sonra boyatırsın diplerini...
Eki Görüntüle 1571060
rica ederimmm. niye öyle oldu ki.pek zayıfmışssın.hatırlıyorum dr un yanındaki foton baya farklı bundan ama umarım tekrar zayıflarsın şimdi kaç kilo aldın?O bacımm teşekker ederim eski kilomdan eser kalmadı, kocam manda sütüyle beslemiş gibiyim
Hayatım siz hemen buluşuyorsanız buluşun benin daha ev bulmam lazım olmazsa sonraki buluşmaya katılırım bekletmim sizi göbüşlülerOyy kuzum o zaman buluşma için senide bekleyelim mi :))
rica ederimmm. niye öyle oldu ki.pek zayıfmışssın.hatırlıyorum dr un yanındaki foton baya farklı bundan ama umarım tekrar zayıflarsın şimdi kaç kilo aldın?
Ahh bebişim ah, bebek istediğim zaman kuaför uyarmıştı dipleri koyult diye, şimdi diplerim kahverengi gibi 3-4parmak var, doğum olana kadar o fotoğrafa dönmem hayal, saçlarım koyu olduğu için oriel ile açılıyorNe tatlısın yahuu,hiç bozma hiççç
aaa biz stres koşuşturmadan daha çok vermiştik.bence diyetisyen ve sporla veririz ya.sorun etme o kadar.hepsini bi arada verirsin sende(( Tombalak gibi oldum kuzum ne yazık ki ( Evlendiğimde 65-67 o civardaydım. Düğün stresi derken evlenince 72-75 oldum şimdi 80 kiloyum ne yazık ki. Kiloyu çabuk alıp çabuk veren tiplerdenim, ayda 5 kilo alıp verebiliyorum İnşallah doğumdan sonra da öyle olurum çok korkuyorum veremezsem diye... Bu pembeli fotoğraf kına gecesi düşün işte :/
heee aman öyleyse ben bulurum ya o sorun değilkocama bırakıp kuaföre giderim bakımsız anne ve eş olmak istemem
Ben de aynı durumdayım. Bir türlü tokluk hissi oluşmuyo. Aynı zaman da midem de bulanıyo. Ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Dolap tıkabasa dolu "yiyecek bi şey yok" diyorumCinsiyetle bir ilgisi var mı bilmiyorum canım.
Benim ara ara değil, yemekten 1-1.5 saat sonra midemin çığlıkları dışarıdan duyuluyor :)
Boyuna birşeyler yiyorum sussun diye :)
10+1 haftada şimdiden 3.5 kg aldım bile :)
Kan şekeri ile alakalı olabilir mi diye merak ediyorum.
Sağlıkla gelsinler de evlat evlattır.
Hayırr kıyma saçlarını, sağdaki bildiğin koyu renk artıkLütfen yapma, soldaki gene sevimli, sarışın imajı çiziyor gene de. Bak ben bu kadar sarıdan, diğer fotoğraftaki sarı zor döndüm
Sakın koyultma saçını, doğumdan sonra boyatırsın diplerini...
Eki Görüntüle 1571060
aaa biz stres koşuşturmadan daha çok vermiştik.bence diyetisyen ve sporla veririz ya.sorun etme o kadar.hepsini bi arada verirsin sendesonra yine hamiş kalır yine alırız
Senin baya sarıymış cidden.. ben de karalar bağladım zaten ne zamandır, nasıl vazgeçicem bu saçlardan diye, insan sarıya alıştı mı bir daha koyu renge dönmesi çok zor oluyo, bir kere sıkılıp boyatmıştım sonra çoook pişman oldum zar zor dönebildim sonra sarıya.. bir yandan diyorum benim psikolojim, kendimi iyi hissetmem de çok önemli.. ama bir yandan da bencillik mi ediyorum acaba diyorum.. off kafam çok karışık
Sarı saçı bir kere koyultursan kendini çirkin gibi hissedeceksin, ben şu an o moddayım. Paris Hilton'dan - Kibariye sınırlarında dolaşıyorum
Evet canım haklısın yaa,benim de platin gibi röflem vardı, son 1,5 yıldır filan orta kumral kullanıyorum uçlarında ombre.Ahh bebişim ah, bebek istediğim zaman kuaför uyarmıştı dipleri koyult diye, şimdi diplerim kahverengi gibi 3-4parmak var, doğum olana kadar o fotoğrafa dönmem hayal, saçlarım koyu olduğu için oriel ile açılıyor
canim sen bursada hangi hastaneye hangi doktora gidiosunHadi hayırlı haberlerle dönün
Hehehe alemsin canım yaadoğru söylüyorsun, ben iyisi kuaföre gidip sarı ombre yaptırayım, dipler koyu kalsın, uçlara doğru açılsın açılabildiği kadar
Ne saçma ya hadi yanlış geldi diyelim sen bağırıyosun arkadan noluyor diye onuda anlamaması zor bence polisi arasaydın keskekizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu
Hiç sıkma canını, bşy olmaz , millet bilmeden neler yiyor içiyor , bişey olmuyor.Kızlar hamile kaldığımdan bu yana 2-3 defa midye yedim bişey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?