- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.201
Aman deme deme benim de canım çekiyo ama tutuyorum kendimiKızlar hamile kaldığımdan bu yana 2-3 defa midye yedim bişey olur mu
olabilir daha erken gerçi bence gidince kontrole sor, ne kaybedersin ki=)Sağol canım cevabın için.
Sanırım benim doktorum sadece 4lü test yaptıracak.
İlk gebeliğimde de aynı doktora gitmiştim, yine istememişti, ben de sormamıştım.
midye yasak olamaaazzzz pişmiş oluyor amaaa ühüüüüüüAman deme deme benim de canım çekiyo ama tutuyorum kendimiBi kaç kereden bişi olmaz sanırım ama yememeye çalış bence
midye yasak olamaaazzzz pişmiş oluyor amaaa ühüüüüüü
İnternetten baktım da midye, kalamar ve karide civa içerdiği için önerilmiyormuş, nasıl da kalamar karides yedim cocugum gerizekalı olmasın yaaa bol bol ceviz tüketeyim de dengelensinmidye yasak olamaaazzzz pişmiş oluyor amaaa ühüüüüüü
İnşallah bişey olmaz ben çok korktum yazılanları okuyunca. Sakatlığa sebep olur diyorlarHiç sıkma canını, bşy olmaz , millet bilmeden neler yiyor içiyor , bişey olmuyor.
kackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahvederNe saçma ya hadi yanlış geldi diyelim sen bağırıyosun arkadan noluyor diye onuda anlamaması zor bence polisi arasaydın keske
Bide midyeye başlayınca 1 tane kesse tamam ama bi oturuşta 20 tane kesinmidye yasak olamaaazzzz pişmiş oluyor amaaa ühüüüüüü
Bursa'dan İstanbul'a taşınan karderdaşım :) bide Anadolu yakasına geliyormuşsun,yakınıma gel bari beraber bebiş büyütelim :)Yok hayatım bursadayım dun istanbul donuşu yalovada gezdik biraz
İnternetten baktım da midye, kalamar ve karide civa içerdiği için önerilmiyormuş, nasıl da kalamar karides yedim cocugum gerizekalı olmasın yaaa bol bol ceviz tüketeyim de dengelensin
Geçmiş olsun .ne manyak insanlar var .adamın nöbet sonrası beyni uyumaya başlamış demekkikackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahveder
Bende zeynep kamile ilk gittigimde toxoplazma grubu testlerinde yapilmasini istedim ama o da yazmamisti digerlerini yaptirmis onlari yaptirmamisti ozeldeki doktorumda istiyordu o testleri bende ikili test icin tekrar gittigimnde tekrar soyledim o testleri bu sefer ki dojtir yazdi yaptirabildim yoksa disarda pahali o testler sanirim ozelde nereye gidiyorsun canimbende Göztepe eğitim araştırmaya gittim bir sürü test istemişti ordaki kadın doğumcuya bunları sevk yapın dedim salak kadın toksoplazma olan grubu yazmamış kağıda...bir daha kan aldırmakta istemiyorum yaaa bu iş beni çok bunalttıişte izin alıp gitmekte cabası....ikili testi yaptrmayı düşünmüyorum kızımdada yaptrmamıştm hiçbirini
Ilk yukledigin fotodaki daha hos canimHayırr kıyma saçlarını, sağdaki bildiğin koyu renk artıkLütfen yapma, soldaki gene sevimli, sarışın imajı çiziyor gene de. Bak ben bu kadar sarıdan, diğer fotoğraftaki sarı zor döndüm
Sakın koyultma saçını, doğumdan sonra boyatırsın diplerini...
Eki Görüntüle 1571060
Ayyy valla geliyorum kısmetse buyutelim beraber bebişleriBursa'dan İstanbul'a taşınan karderdaşım :) bide Anadolu yakasına geliyormuşsun,yakınıma gel bari beraber bebiş büyütelim :)
kackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahveder
Ilk yukledigin fotodaki daha hos canim
Süper olur,arkadaş olurlar :)) ev baktınız mı,hangi semte geliyorsun ?Ayyy valla geliyorum kısmetse buyutelim beraber bebişleri
Benim koca izin vermiyo vallaha boyatmaya zaten saclarim siyah gibi.siz yinede boyatirken maske falan takin en azindan kokusunu daha az cekersiniz.oriali de bayagi etkili bir kokusu oluyo.Teşekkür ederim bebeğim, şimdi ona döndereceğim saçlarımı üstü boyasız kahve gibi ama, doktorun boyatabilirsin demesini dört gözle bekliyorummm
kizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu
Eşinizin evde olmaması bi taraftan iyi olmuş aslında. Sizin korkunuz,onun öfkesiyle birleşince kötü şeyler yaşanmasına sebep olabilirdi.kackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahveder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?