- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.221
Canım çok geçmiş olsun.ben olsam ben de çpk korkardım.benim de eşim nöbetli çalışıyo.yalnızken aklıma geliyo böyle şeyler.allah beterinden korusun.geçmiş olsın tekrarkizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu
Kuçukyalı maltepe oralarda bakıcam cnm burda az bir işim kaldı 3 4 gün sonra biter malum çok yorucu oluyor bebişleSüper olur,arkadaş olurlar :)) ev baktınız mı,hangi semte geliyorsun ?
valla ya çok üzüldüm tatile gidince yiyecektim midyeleri kalamalarlarıCanım hamile olduğunu aylar sonra öğrenip neler neler yiyor insanlar, Allah korur bebişini İnşallah, sen içini ferah tut, bundan sonra dikkat edersin..
Canım ben de yemiyorum hamile kaldığımdan berivalla ya çok üzüldüm tatile gidince yiyecektim midyeleri kalamalarları
Sakın yorma kendini,sadece özel eşyalarını topla. Diğerlerini yapacak kimse yok mu? Annen kardeşin vs.. Çok uzak değil bana oralar :) hergün iş için kartala geliyorum zatenKuçukyalı maltepe oralarda bakıcam cnm burda az bir işim kaldı 3 4 gün sonra biter malum çok yorucu oluyor bebişleyavaş yapmam lazım
Benim koca izin vermiyo vallaha boyatmaya zaten saclarim siyah gibi.siz yinede boyatirken maske falan takin en azindan kokusunu daha az cekersiniz.oriali de bayagi etkili bir kokusu oluyo.
Nedemek şekerim yani 3 aydan sonra bitkisel deniyor.orialde bitkisel degil.iyi arastirin derim.benim koca boyatmasan ölürmüsün dedi bende ölmem dedimValla ben boyatacağım diyorumda dediğin gibi bakalım eşim ne diyecekMaske fikri iyi ama teşekkür ederim teyzesi
Masallah minnosa saglikla buyusunnKızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
Biz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu veletvogozo doktora gidecektin canımm naptınn
görümcem oturuyor üçevlerde gidip geliyoruz o taraflarayakiniz aslinda bnde ucevlerdeyim niluferde
Maşşallah annesiii, maşşallahhhhBiz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu velet
platin daha olgun gösterir bence bu ren gayet güzel.Ben napayım beyazlarım çıktı siz kendi saç rnginiz çıktı diye dert yanıyorunuz. :)Çok zor bebeğim bizim sarıdan dönmemiz, ben platin saçları hangileştirirken bile acaba yanlış mı yapıyorum dedim.
Eskiden böyleydi şimdi gene bu modelin uzununa döneceğim inşallah. Platinden bu saçım daha iyi dimi?
Kızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu
kızlar hep beraber veririz ben alışkınım diyetlere bende korkuyorum çok kilo alcam diye zaten kilolu hamile kaldım.sonrada diyorum ki koy ....Aynen bebişim hep zateen allah biliyor içimi dedim ki bu kadar kilo almışken bebeği de çıkartayım aradan, sonra top yekün veririm kiloyu. İnşallah hesap çarşıyla uyar... Allahtan kocam kalbimi kırmıyor, hamilesin kiloyu dert etme, istediğinde verebiliyorsun diyor. Dua ette bebeğim 100 kiloyla doğuma gitmeyimDD
geçmiş olsun canım insan korkar tabi şükür ki yinede komşuymuş.Allah korusun kötüsünden.Bebişinin birşeyi yoktur Allahın izniyle sakinlemeye bak bebişte etkilenmesin.kizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?