2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun.ben olsam ben de çpk korkardım.benim de eşim nöbetli çalışıyo.yalnızken aklıma geliyo böyle şeyler.allah beterinden korusun.geçmiş olsın tekrar

Kuçukyalı maltepe oralarda bakıcam cnm burda az bir işim kaldı 3 4 gün sonra biter malum çok yorucu oluyor bebişle yavaş yapmam lazım
Sakın yorma kendini,sadece özel eşyalarını topla. Diğerlerini yapacak kimse yok mu? Annen kardeşin vs.. Çok uzak değil bana oralar :) hergün iş için kartala geliyorum zaten

Benim koca izin vermiyo vallaha boyatmaya zaten saclarim siyah gibi.siz yinede boyatirken maske falan takin en azindan kokusunu daha az cekersiniz.oriali de bayagi etkili bir kokusu oluyo.

Valla ben boyatacağım diyorumda dediğin gibi bakalım eşim ne diyecek Maske fikri iyi ama teşekkür ederim teyzesi

Annişler merhaba bayadır gıremıyorum cunku cok kotuydum 3 gunde bır serum yıyordum 6 kılo verdım en son 71 dım su an 65 e dustum hıcbırsey yıyıp ıcemıyordum son ıkı gundur daha ıyım yavas yavas ınsalah kendımı toparlarım cok zor gunler gecırdım bu arada Y Yellu tatlım ne oldu herkes gecmıs olsun yazmıs onemlı bırseyın yoktur ınsallah

kızlar bende sarı saçtan muzdaribim. Hayatımda ilk defa saçımı boyattım. normalde açık kumraldı sarıya yakın herkes bayılırdı saçıma gittim salak gibi sapsarı yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. şimdi dibi çıktı nefret ettim saçımdan. 3 ay geçsin diye bekliyorum kendi rengime boyatıcam. haftaya gidicem valla dayanamıyorum artık bitkisel boyayla boyasın.

Valla ben boyatacağım diyorumda dediğin gibi bakalım eşim ne diyecek Maske fikri iyi ama teşekkür ederim teyzesi
Nedemek şekerim yani 3 aydan sonra bitkisel deniyor.orialde bitkisel degil.iyi arastirin derim.benim koca boyatmasan ölürmüsün dedi bende ölmem dedimbeyazlarla gezecem artik.olsun minnaklarimiz icin deger

Kızlar dün gece acile gittim. Kasıklarım ağrıdı bayaa enfeksiyondan suphelenmiştim, haklıymışım. Toz ilaç verdi içtim. Bi sıkıntı kalmaz inş. Gününden 1 gün ikeri çıktı benim yavrucak. Tam 13+ oldu bugün. Cinsiyeti sordum daha çok erken dedi bişi sölemedi, ilgilenesi de yoktu zaten. 1 hafta sonra kendi doktoruma gidicem. O söyler inşallah. Bebeğimi çok özlemişimmmmm, nasıl büyümüş sıpaaa. En son 2 cmken gördüm. Simdi 6,4 cm olmuş. Sağlıklıymış çok şükür. Eşim tarak kemiklerini bile gördüm dedi. Ah yerim onuuuuuuu

Masallah minnosa saglikla buyusunn

vogozo doktora gidecektin canımm naptınn
Biz geldik :) 2li test icin kanimizi verdik..ense boyumuz 0.9 çıktı, doktorum hiçbi sorun olmadığını söyledi şimdi sonuclarin çıkmasını beklicez..Bu arada benim bıcırık babaya çekti galiba 4 gün önden gidiyoruz boyumuz da 6.1 mm :) tahmini doğum tarihimi değiştirecek bu velet

Maşşallah annesiii, maşşallahhhh

platin daha olgun gösterir bence bu ren gayet güzel.Ben napayım beyazlarım çıktı siz kendi saç rnginiz çıktı diye dert yanıyorunuz. :)

Geçmiş olsun canımm, şimdi nasılsınn?

Valla insan büyüdüğünü, hareket ettiğini görünce çok tuhaf oluyor, 1 ayda nasıl bu kadar geliştiğine inanamıyosun.. Maşallah bebişine, İnşallah bir an evvel cinsiyetini de öğrenebilirsin

kızlar hep beraber veririz ben alışkınım diyetlere bende korkuyorum çok kilo alcam diye zaten kilolu hamile kaldım.sonrada diyorum ki koy .... sıkıntılar yaşayınca kilo sorunu önemsiz geliyo

geçmiş olsun canım insan korkar tabi şükür ki yinede komşuymuş.Allah korusun kötüsünden.Bebişinin birşeyi yoktur Allahın izniyle sakinlemeye bak bebişte etkilenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…