2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda etten tavuktan tiskinenin kizi olurmus diye biliyodum ben kizimda etten tiskindim kofte kokusinda duramiyodum ablamda kizinda ayni seyi yasadi

Aslinda etten tavuktan tiskinenin kizi olurmus diye biliyodum ben kizimda etten tiskindim kofte kokusinda duramiyodum ablamda kizinda ayni seyi yasadi
Ayyy inşallah canım ya inan 2 defa et yedim.minicik bir parça içim dışıma çıktı. 2 oğlan da hiç böyle bişey yasamamistim. Kendime hep değişik gibi geliyordu. Bir forumda okudum az önce 20 haftaya kadar erkek diyip sonra kıza donenler olmuş. Bakalım biraz daha umitlendim.

hanımlar merhaba. benim kasıklarımda arada bıçak batması gibi ağrılarım oluyodu bunlar normal biliyorum. ama bugün akşamdan beri göbek deliğimin içinden hani o yumuşak dokudan ince ince sızı duyuyorum. azıcık korktum aklıma siz geldiniz sorayım dedim

Kizlar iyi geceler, neredeyse hergun basim agriyor.Uykusuz kalmiyorum kahve kola vs icmiyorum hani kafein bas agrisi yapar derler cayda kahvaltida sadece.Niye boyleyim bilmiyorum bulantilar yavas yavas geciyo diye seviniodum bide bas agrisi cikti simdi
E hergun parol icmekte olmuyo...Napsam sizce vicks alsam dedim oda gebelik ve emzirme doneminde sakincaliymis sanirim.Napsam bana bi cozum soyleyin

Canım Allah şifalar versin. Hormonlarla alakali tamamen. Soğuk kompres uygula yada patates sarmayi dene.

Valla kizda gogus uclari kararir ben her kiz annesinde ve benim 2 kizinda oyle oldu ama diger cocuklarindada etten tiskindinmi

Bi arkadasta yazmisti gecen canim sanirim normalmis bu tarz agrilar.Benimde tam vajina ustunde igne batmasi oldu aksam baktimda rahim genisliyormus normalmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…