2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok şiddetli değil kasıklardaki o bıçak sancısı gibi arada bir aniden oluyordu çok şükür şimdilik yok yarın da sık sık olursa ararım doktorumu.
Bence hormonlardan yani genislemeden dolayi canim.Ama icin rahat etsin diye doktorunu ara sor yarin.Zaten agrilar gece oluyo genelde insanin eli kolu bagli oluyo

Kızlar siz de kalbinizin ara ara hızlı çarptığını hissediyor musunuz ? Nabzım 88-94 arası değişiyor . Sizin kalp atışınız nasıl ? Bu çarpıntı normal ve hamilelikle mi ilgili ? Bazen kalbim bebeğin olduğu yerde atıyor gibi . Bu psikolojik bi durum mu yoksa bebeğin atışını mı hissediyorum . Bu kadar erken hissedilir mi ki ??? Yoksa ben öyle mi sanıyorum?

cimcim16 tutmuyoruzzz senii oyna zipla :) Zeyneb21 canım nane yagi sur o rahatlatio bas agrisini dun bnmde vardi yasadiklrmdan snra sakinleynce agri girmeye basladi 10du uyumusum. gece hep gelio diye sayiklamisim . bugun devletteki doktrdan randevu aldim göbüş indi bebegim sagliklimi gormem lazim. hicbisi hissetmiyorum sanki dua edin bana kizlar.

allah korur canım merak etme.o kadar küçük şeylerde acı hissetsekte bişey olmaz.yerim o sıpayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…