- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.761
Hadi gözün aydın inşallah çok erken gelmez annesi hayırlısı olsun seni ve miyomları hatırladım rabbim korusun siziDün doktora gittim.Bebişim iyi çok şükür.Miyomlarımda büyümemiş. ama keseye baskı yapıyor bir tanesi inşallah bir sorun çıkarmaz.Yatışa devam ediyorum. Doktorum birde dalga geçiyor çok yatmıcan 5- 5.5 ay daha yatıcan diyorama yatmanın çok kötü tarafı ye yat kısmı 15 günde 700 gr farketmiş şok oldum doktor hareketsiz olduğun için normal dedi. ilerde sorunlar ortadan kalkarsa yürüyüş yaparsın dedi.ama zaten tombik olan ben için kabus gibi böyle kilo lmaya devam edersem 100 kiloyla doğururum.Doktorumun tek derdi 34 35 haftayı görelim diyor.Kasım sonu bile olabilirmiş benim doğum.Sağlıkla doğsunda ne zaman doğarsa doğsun.2 kiloyu bulursa süper olur hiç korkmamıza gerek kalmaz dedi :) Kilo konusuna geri dönecek olursak sadece suyla beslensem ancak normal kiloyla doğururum herhalde .Yapacak birşey yok pıt pıtım sağlıklı olsun da doğumdan sonra güzel bir diyetle veririm alışkınım diyetlere .Cinsiyet hala belli değil bacakları kapalıymış birde doktorum üzerinde durmuyor doğarken öğreniriz diyor Bende geç gösterenler kız oluyormuş dedim.Böyle birşey doğru değil dedi erkek bebekte bacağını açmazsa göremezsin diyor.Bakalım bir dahaki gidişimizde pıt pıtım ne kadar büyümüş olacak benden haberler böyle işte kızlar
geriye de bişi kalmadı zatenCanim ben genelde sut iciyorum azcik kahve katip.beyaz peynir cok tuketirim.birkac zeytin yanina.salatalik domates.ekmekte tam bugday aliyorum.ayrica en onemlisi dogal uzum pekmezi yiyorum birazcikta.birde duzenli olmamakla birlikte arada yagda yumurta yada haşliyorum.
çok az oluyorSenin adına sevindim ne çektin bee şu bulantılardan bi ara hep bulantılar devam ediyor siz nasılsınız yaziyodun
sağol canım hayal ettiğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum malesef ama bebişimin iyi olduğunu duydukça olsun bu günlerde geçecek pıt pıtımı atar arabasınna gezerim diyorumHadi gözün aydın inşallah çok erken gelmez annesi hayırlısı olsun seni ve miyomları hatırladım rabbim korusun sizi
İnşallah canımsağol canım hayal ettiğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum malesef ama bebişimin iyi olduğunu duydukça olsun bu günlerde geçecek pıt pıtımı atar arabasınna gezerim diyorum
benim 20,3 çıktı ama daha belli değil bende merak ediyorum.Evet ya cinsiyeti belli olanlar bir baksınlar bakalım free bhcg değerlerineKızlar bişey sorcam
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar
Ikili testi yaptiranlar free betahcg degeriniz kaç çıktı 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız diyorlardı benim Kızımda tutmuştu 60 çıkmıştı ve kızım olmuştu
Bunda da 103 çıktı bakalım ne olacak
benım 120 falan çıkmış :=) bu konuda kk da konular var tutmayanlar da varKızlar bişey sorcam
Ikili testi yaptiranlar free betahcg degeriniz kaç çıktı 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız diyorlardı benim Kızımda tutmuştu 60 çıkmıştı ve kızım olmuştu
14 haftada belli olmuyorsa biz yandıkMrhabayın annisler biz dün doktara teyzemize gittik 3gun ileriden gidiyumusuz teyzemiz bize cinsiyetimizi söylemedi nyms bu zamanda belli olmams.Ama bn erkk gibi gordum resimde sanki pipi var kordonmu bilmiyorm ama sizinlede paylasmak istiyorm bi bakın bakalm
kahvaltı konusunda bende zorlanıyorum hazır olsa yerimde uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlamak zor geliyo şükür bulantilarim azaldı darısı tüm hamileler in basinaçok az oluyor
buna da şükür :=)
en zayıf kahvaltıyı yapan benım galıba
ben hala yaptırmadim kocamin yüzünden pazartesi yaptiracagim bana göre gereksiz ama anlatamıyorum ; (((Kızlar bişey sorcam
cinsiyeti belli olmuştu sanırım senin değilmibenım 120 falan çıkmış :=) bu konuda kk da konular var tutmayanlar da var
evet, kız dedi yinecinsiyeti belli olmuştu sanırım senin değilmi
benim doktor kendisi yaptı bir de açıkçası bebeği daha ayrıntılı görüyorsun parmaklarının eklem yerlerini bile gördüm çok güzeldi.Zaten hiç kötü düşüncemde olmadı herşey Allahtan sorun olsa bile evlat vazgeçilirmi kıyılırmı? zaten testler kesin sonuç değil ihtimali gösteriyor.14 haftada belli olmuyorsa biz yandık((
kahvaltı konusunda bende zorlanıyorum hazır olsa yerimde uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlamak zor geliyo şükür bulantilarim azaldı darısı tüm hamileler in basina
ben hala yaptırmadim kocamin yüzünden pazartesi yaptiracagim bana göre gereksiz ama anlatamıyorum ; (((
Bana vermedi doktorumKizlar d vitamini damlasini kac damla alıyorsunuz gunde
Hahaha aynen vallaha yiyomda yarim saat sonra midem bulaniyo.doger ogunlerde duzenli degilim malesefgeriye de bişi kalmadı zatenmaşallah
5 damla canim benKizlar d vitamini damlasini kac damla alıyorsunuz gunde
Merhaba benim free hcg 31 çıktı ve erkek bi kaç kişide daha tutmuş bu teori ama istisnalarda varKızlar bişey sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?