2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gözün aydın inşallah çok erken gelmez annesi hayırlısı olsun seni ve miyomları hatırladım rabbim korusun sizi

geriye de bişi kalmadı zaten maşallah

Hadi gözün aydın inşallah çok erken gelmez annesi hayırlısı olsun seni ve miyomları hatırladım rabbim korusun sizi
sağol canım hayal ettiğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum malesef ama bebişimin iyi olduğunu duydukça olsun bu günlerde geçecek pıt pıtımı atar arabasınna gezerim diyorum

Kızlar bişey sorcam
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar
Ikili testi yaptiranlar free betahcg degeriniz kaç çıktı 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız diyorlardı benim Kızımda tutmuştu 60 çıkmıştı ve kızım olmuştu
Bunda da 103 çıktı bakalım ne olacak

benim 20,3 çıktı ama daha belli değil bende merak ediyorum.Evet ya cinsiyeti belli olanlar bir baksınlar bakalım free bhcg değerlerinebizde eğlence olur kimlerin tutacak bakalım

benım 120 falan çıkmış :=) bu konuda kk da konular var tutmayanlar da var

14 haftada belli olmuyorsa biz yandık ((

çok az oluyor
buna da şükür :=)
en zayıf kahvaltıyı yapan benım galıba
kahvaltı konusunda bende zorlanıyorum hazır olsa yerimde uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlamak zor geliyo şükür bulantilarim azaldı darısı tüm hamileler in basina

ben hala yaptırmadim kocamin yüzünden pazartesi yaptiracagim bana göre gereksiz ama anlatamıyorum ; (((

benim doktor kendisi yaptı bir de açıkçası bebeği daha ayrıntılı görüyorsun parmaklarının eklem yerlerini bile gördüm çok güzeldi.Zaten hiç kötü düşüncemde olmadı herşey Allahtan sorun olsa bile evlat vazgeçilirmi kıyılırmı? zaten testler kesin sonuç değil ihtimali gösteriyor.

Arkadaşlar en önemli öğün kahvaltı tabi diğer öğünlerde geçiştirilmemeli.bebeğinizi doğum zamanına ne kadar yakın ve toplu doğurursanız bebiş o kadar çabuk toparlar.ılk kızım 2.800 doğdu ılk hafta yarım kiloya yakın kaybediyor lar Yenidoğan sarılığı oldu 10 gun kaldı hastanede kuvede hiç görmedim 10 gun boyunca.ikinci 3.5 kilo dogdu gizle tek çizgiydı yombıklıkten hiç bişey olmadı ona çar çabuk ta toparladı

Merhaba benim free hcg 31 çıktı ve erkek bi kaç kişide daha tutmuş bu teori ama istisnalarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…