2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 li taraman yapıldı mı? 11. 14 hafta arası yapılıyormus
gec gıtmen sorun olmaz
ikili yaptıracaksan geç olmadan yaptır 14. ten sonra yapılmıyor

hadi hayırlısı

kızlar kahvaltılarınızı nasıl yapıyorsunuz?
neler yıyorsunuz. ya da yıyebılıyor musunuz? benım zaten kahvaltı alıskanlıgım yok
o yuzden hafif atıstırıyorum
adam gibi kahvaltı yapmıyorum.
ama sonrası meyve ıle gecıyor

Benim diyet listemde 2 dilim diyet ekmek 5 zeytin bi kutu büyüklüğünde peynir bitti bu kadar. Midem küçüldü resmen.

Çılgınca kahvaltı yapan bi insandım. Hem hazırlamayı hem de yemeyi çok severdim ama gel gör şuan tam bi içler acısı kahvaltı vakitlerim Kahvaltılıkları ayrı ayrı yiyemiyorum nedense. İğrenç gibi görünsede bi ekmeğin 1/4üne peynir salatalık zeytin ve yumurtayı tıkıştırıyorum ve çarçabuk o şekilde yiyorum başka türlü olmuyo

ben de tek çeşitle yapıyorum :=) sonrasında meyve yuklemem var ama onu mıdeme ıyı gelsın dıye yıyorum

Sanırım rahim içi kanamalar bundan oluyo. Dünkontrolümde doktor kanama var git yat dedi. Muzurlar nasılda metabolizmamızı altüst ediyolar ya.

evet, bişiler yemeyınce mide bulanıyor
fazla yıyınce de bulanıyor :=)
6. aylara gecsek bı yaa
Deneyimliler o aylarda çok enerjik oluyosun diyolar ama giç inanasım gelmiyo Hatta bi arkadasım 6-7. Aylarda öyle bi dinç oluyosun ki halı yokasan yıkarsın yani o derece demişti Dört gözle bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…