2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım hayal ettiğim gibi bir hamilelik geçiremiyorum malesef ama bebişimin iyi olduğunu duydukça olsun bu günlerde geçecek pıt pıtımı atar arabasınna gezerim diyorum
Cnm senin adina sevindim benimde umdugum gibi gitmedi idrar yoluenfeksiyonu kotulesti 7 gun sondayla kalmak zorunda kaldim mesaneyi dinlendirdi drum cok sukur simdi iyiyim 1 hafta yatinca sistim iyice baslangictan beri 4 kilo aldim ki yemiyorum yesem nolucak bilmiyrm yapicak bisey yok yapi diyorum artik neyseki hizli veriyrm@ametist80 bize diyet listesini gonderirse harika olur bu arada bende en son kontrolumde evrim hnma gittim kardesimin drydu cok sakin bir bayan memnun kaldim kendimle ugrasmaktan cocugun cinsiyetini sormayi unuttum senin cinsiyet belli oldumu

Kizlar nasilsiniz bakalim umarin herkescikler iyidir bebislerin cinsiyetler belli olmus masallah zor bir haftanin ardindan simdilik iyiyim cok sukur mumkun oldugu kadar bol su icmeye cal isin vucudu mikrop ve bakterilerden arindiriyormus ben gecen hafta antibiyotik kullanmak zorunda kaldim b grubu hic ilac icmeye alisik olmayan ben mecbur kaldim o yuzden mumkun oldugu kadar bol su tuketin uroloji drum gunde 4 lt icmemi istedi 1.5 ltrelik pet siseler aldim gun icersinde onlari tuketiyrm

Canım gecmis olsun ben bednardodan termos aldım Pembeli gün içinde sürekli onu dolduruyor 3 kez içiyorum yaklaşık 3.5 litre unutunca hemen farkediyorum idrardan su işi önemli Dediğin gibi

Ayyy kızlar ben yerimden zor kalktım yaa sağ kasik birden çok fena oldu kalkamadim 2 saat

soru soruyorz suratimiza bos bos bakio esimde bida ole yaparsa terslicem para verioruzz dio bnde bosver diyorum selim beyemi gtsem die düşünüyorum
Selam hanimlar ikinizde bursadaydiniz degilmi bende bursadayim.arkadasim rentiptaki selim beye gitti hamilelikte cok memnun kaldi.

Ya ben anlamadimki ikili test banada yapildi free beta hcg felan yok.kan sayimi lokasit idrar tahlili var

evet, kız dedi yine
1 ay sonra yıne bakalım dedi.
kız çocuğu özeldir büyüdükçe anneyle arkadaş gibi oluyor erkek çocuk
ben evrim hanıma gitmedim.Kanamam olunca yakınımızın önerdiği serhat tatlıkazana gittim.çok memnun kaldım gerçekten işini bilen bir doktor .yanında rahat hissediyorsun.benim birde riskli hamilelik olduğu için kendimi emanet edebileceğim birini arıyordum.Buldum çok şükür .Cinsiyet belli değil doktorum üstünde durmuyor konunun bacakları kapalı dedi sorunca ben. geç belli olunca kız oluyormuş dedim yok öyle birşey dedi .sağlıklı olsunda hayırlısıyla kucağıma alayım.

aynen
o yuzden kız ıstedık hep :=) tabii önce saglıklı ve hayırlı olanı..
ama yıne de belli olmaz neyın ne olacagı.

aynen
o yuzden kız ıstedık hep :=) tabii önce saglıklı ve hayırlı olanı..
ama yıne de belli olmaz neyın ne olacagı.
kız denip erkek doğan , erkek denip kız doğan çok Hayırlısı Allahtan önce sağlıklı sıhatli hayırlı evlat osunlar sonra Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…