2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım
Kızlar Nurbebekistiyor nerede acaba hiç sesi de çıkmıyor bir şey mi oldu acaba
merak edip sorduğun için çook teşekkür ederim iş değiştirdim şuan eğitimdeyim evde de bilgisayarım çalındığı için giremiyorum. Telefondan hiç bir şey yapılmıyor malesef. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok bebekte sağlıklı en kısa zamanda randevu alıp gitmem lazım belki cinsiyetini de öğreniriz :) Sen nasılsın canım her şey yolundadır inşallah.

Kızlarr Nurbebekistiyor yok ortalıklarda , @CRAZYBEL yok nerdekiler acaba
merak edip sorduğun için çook teşekkür ederim iş değiştirdim şuan eğitimdeyim evde de bilgisayarım çalındığı için giremiyorum. Telefondan hiç bir şey yapılmıyor malesef. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok bebekte sağlıklı en kısa zamanda randevu alıp gitmem lazım belki cinsiyetini de öğreniriz bakalım babasının dediği gibi kız mı yoksa içime doğduğu gibi erkek mi Sen nasılsın canım her şey yolundadır inşallah.

Canım bankacı olmuştun yanılmıyorsam nasıl gidiyo memnunmusun

Canim ben 7 haftalikken gittim bes hafta sonra gel dedi 12 haftalikken gittim 1 bucuk ay sonra gel dedi cinsiyet belli olmadi durabilirmiyim okadar bilmiyorum :)

Benim cinsiyet belli oldu canım ben tüp bebekle hamile kaldım şükürler olsun 12.hafta geçtiğinde doktorum artık normal bir gebeden farkın yok dedi.Bebek tekmelerine kadar 15 günde bir gel senin de için rahat etsin dedi ilk defa bayram sonrasina gideceğiz 19 gün sonunda ben yine 15 günde bir gideyim ya konuşayım doktorumla 3 hafta çok uzun:)

Canim ben genelde sut iciyorum azcik kahve katip.beyaz peynir cok tuketirim.birkac zeytin yanina.salatalik domates.ekmekte tam bugday aliyorum.ayrica en onemlisi dogal uzum pekmezi yiyorum birazcikta.birde duzenli olmamakla birlikte arada yagda yumurta yada haşliyorum.

Dün doktora gittim.Bebişim iyi çok şükür.Miyomlarımda büyümemiş. ama keseye baskı yapıyor bir tanesi inşallah bir sorun çıkarmaz.Yatışa devam ediyorum. Doktorum birde dalga geçiyor çok yatmıcan 5- 5.5 ay daha yatıcan diyor ama yatmanın çok kötü tarafı ye yat kısmı 15 günde 700 gr farketmiş şok oldum doktor hareketsiz olduğun için normal dedi. ilerde sorunlar ortadan kalkarsa yürüyüş yaparsın dedi.ama zaten tombik olan ben için kabus gibi böyle kilo lmaya devam edersem 100 kiloyla doğururum.Doktorumun tek derdi 34 35 haftayı görelim diyor.Kasım sonu bile olabilirmiş benim doğum.Sağlıkla doğsunda ne zaman doğarsa doğsun.2 kiloyu bulursa süper olur hiç korkmamıza gerek kalmaz dedi :) Kilo konusuna geri dönecek olursak sadece suyla beslensem ancak normal kiloyla doğururum herhalde.Yapacak birşey yok pıt pıtım sağlıklı olsun da doğumdan sonra güzel bir diyetle veririm alışkınım diyetlere .Cinsiyet hala belli değil bacakları kapalıymış birde doktorum üzerinde durmuyor doğarken öğreniriz diyor Bende geç gösterenler kız oluyormuş dedim.Böyle birşey doğru değil dedi erkek bebekte bacağını açmazsa göremezsin diyor.Bakalım bir dahaki gidişimizde pıt pıtım ne kadar büyümüş olacak benden haberler böyle işte kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…