- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.741
Aynen öyle bebiş için alışveriş fln derken günler geçer çabucak6. aydan sonrası zaten yağ gibi kayar dimi
5 ya da 6. ayda baslarım alısverıseAynen öyle bebiş için alışveriş fln derken günler geçer çabucak
Bende o zamanlar başlıcam bakalım şu cinsiyet bi netleşsin de almasak da artık neye bakcağımı bilmek istiyorum5 ya da 6. ayda baslarım alısverıseen keyıflı kısmı
erkek olsa bıle pembe dısında her rengı gıyrırım benBende o zamanlar başlıcam bakalım şu cinsiyet bi netleşsin de almasak da artık neye bakcağımı bilmek istiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Bilgisayarımız çalınmıştı yenisini alamadık o yüzden uzak kaldım sizlerden malesefTamam canım iyi olmana sevindim
Yeni işin hayırlı olsun
merak edip sorduğun için çook teşekkür ederim iş değiştirdim şuan eğitimdeyim evde de bilgisayarım çalındığı için giremiyorum. Telefondan hiç bir şey yapılmıyor malesef. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok bebekte sağlıklı en kısa zamanda randevu alıp gitmem lazım belki cinsiyetini de öğreniriz :) Sen nasılsın canım her şey yolundadır inşallah.
merak edip sorduğun için çook teşekkür ederim iş değiştirdim şuan eğitimdeyim evde de bilgisayarım çalındığı için giremiyorum. Telefondan hiç bir şey yapılmıyor malesef. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok bebekte sağlıklı en kısa zamanda randevu alıp gitmem lazım belki cinsiyetini de öğreniriz bakalım babasının dediği gibi kız mı yoksa içime doğduğu gibi erkek mi
Ona bende katılıyorum hatta kız olsa da öyle çok fazla pembe giydirmek istemiyorum zaten pek de sevmem pembeyierkek olsa bıle pembe dısında her rengı gıyrırım ben
o yuzden sorun olmaz
Canım bankacı olmuştun yanılmıyorsam nasıl gidiyo memnunmusunmerak edip sorduğun için çook teşekkür ederim iş değiştirdim şuan eğitimdeyim evde de bilgisayarım çalındığı için giremiyorum. Telefondan hiç bir şey yapılmıyor malesef. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok bebekte sağlıklı en kısa zamanda randevu alıp gitmem lazım belki cinsiyetini de öğreniriz bakalım babasının dediği gibi kız mı yoksa içime doğduğu gibi erkek miSen nasılsın canım her şey yolundadır inşallah.
Canim ben 7 haftalikken gittim bes hafta sonra gel dedi 12 haftalikken gittim 1 bucuk ay sonra gel dedi cinsiyet belli olmadi durabilirmiyim okadar bilmiyorum :)
soru soruyorz suratimiza bos bos bakio esimde bida ole yaparsa terslicem para verioruzz dio bnde bosver diyorum selim beyemi gtsem die düşünüyorumYanii, hakkaten biraz tuhaf gibi çözemedim tam
Canım deniyorum ama foto atamiyorum hata veriyo yaTeşekkürler canım, zahmet olmazsa foto atabilir misin yanlış almayalim
İnşallah çabucak geçer sen baya kötüymüşsünseninle tahmini doğum tarihimiz aynı ama benim bulantılar hala çok kötü, günde 3-4 kere çıkarmaktan halim kalmadı artık ya, senin gibi bulantıların biteceği günü iple çekiyorum artkk
Senin adına sevindim ne çektin bee şu bulantılardan bi ara hep bulantılar devam ediyor siz nasılsınız yaziyodun2 gündür bende ara sıra çok az oluyor :=)
ama bıçak gibi kesildi diyemem tabii
Peynir zeytin domates bi de sütkızlar kahvaltılarınızı nasıl yapıyorsunuz?
neler yıyorsunuz. ya da yıyebılıyor musunuz?benım zaten kahvaltı alıskanlıgım yok
o yuzden hafif atıstırıyorum
adam gibi kahvaltı yapmıyorum.
ama sonrası meyve ıle gecıyor
Canim ben genelde sut iciyorum azcik kahve katip.beyaz peynir cok tuketirim.birkac zeytin yanina.salatalik domates.ekmekte tam bugday aliyorum.ayrica en onemlisi dogal uzum pekmezi yiyorum birazcikta.birde duzenli olmamakla birlikte arada yagda yumurta yada haşliyorum.kızlar kahvaltılarınızı nasıl yapıyorsunuz?
neler yıyorsunuz. ya da yıyebılıyor musunuz?benım zaten kahvaltı alıskanlıgım yok
o yuzden hafif atıstırıyorum
adam gibi kahvaltı yapmıyorum.
ama sonrası meyve ıle gecıyor
Aaa geçmiş olsun diyeyim yaa neyse canınız sağ olsun sen iyi ol daÇok teşekkür ederim canım. Bilgisayarımız çalınmıştı yenisini alamadık o yüzden uzak kaldım sizlerden malesef
tatlım ya senin şu listeye ihtiyacım olacak yattıkça şişiyorumYaptırıyolar canım. Hele bi ye bakalım şeker Alıp başını gidiyo. Yaşlıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?