2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burdaki delide ben oluyorum heralde sagol şekerim ya☺☺

ayy kız benim adetimi iki hafta geçti 12.803 çıktı senin ki ikizse benimki 4 üz kız o zaman anaaammmm:)) kız gerçekmi diyorsun

Yok bebişimm yanlış anladın yıllardır sürüyor sol kasık kız sağ kasık erkek geleneği biz hala onun kargaşasını yaşıyoruz diyorum ya
Saka diyorum tatli anne evet bu ihtimal hep var makasa oturma vs neler neler bosveeer en iyisi ☺☺

Olur mu olur valla o zaman, hiç vakit kaybetme doktora git görün tamam mı, Beta'nın yüksek çıkması yüksek ihtimalle ikizdir. Ama doktorun gözetiminde olmaan lazım
haftaya salı canım doktorum boş değildi:))
yaaa arkadaşın iki haftada 2 bin çıkmış benimki 12 bin çıktı oyyy noluyorrrrrrrrr:)

Aaaa 12 sandim ilkten...ay benimki şüpheli ama bence seninki kesin ne sanslisin masallah bebislerine ☺☺
ayyy gerçekmiii diyorusn yaaa hep içimden ikiz geçti ama bebeklerimi sağlıkla meydana getir diye dua ederdim hep bilmiyorum Rabbim sağlıkla versinde:)) yani öylemi oluyormuş doktor tam olark ne dedi. iki hafta geçince değer nasıl olurmuş??? daha haftaya gidicem de doktora

ayyy hiç yok ama bazen tiiksiniorum kokulardan. zaten normaldede benim midem kolay kolay bulanmaz

Doktorumu arayip soyledim sonucumu dun 4 gunde 333ten 2386 olmasi cok iyi belki ikizdir ama bellide olmaz falan dedi.Klomen kullandigim icin o ihtimal daha yuksekmis.
Benimde iki gunde bir bulaniyo tiksinme bendede var helede sigaradan

Yok ki
Ayy koparttın beni Ben sezdim şimdii senin eli maşalı kaynana olacağını

Fotoğrafı yüklüyorum şimdi, pembe dairenin içine aldım bebişin konumunuEki Görüntüle 1517616
ahaha yok kiz kiyamam ben.ama oglusumu pek severm kiskanablrm ki masallah tiytiya.sennki de yuvarlak deil ama fasulye olmustur o simdi

Doktorumu arayip soyledim sonucumu dun 4 gunde 333ten 2386 olmasi cok iyi belki ikizdir ama bellide olmaz falan dedi.Klomen kullandigim icin o ihtimal daha yuksekmis.
Benimde iki gunde bir bulaniyo tiksinme bendede var helede sigaradan
ayy hadi inşallah diyelim:)) benimde 5 günde 12 kat arttı bakalım görcez:))
ben görmeyince daha acaba dış gebelikmi kimyasalmı derken kkafayı yerim diyorum ya hayırlısı:))
sigara içmiyorum yanımda da kimse içemez döverim vallahi:))

Aynen gormeden inanmam diye geziyorum evde :))
Bende kullaniyodum günde 2. 3 tane ama tabi ogrenince biraktim disardayken kokusu geliyo bazen o zaman fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…