2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yoo benim ve bir sürü arkadaşımın solda
bak bır konudan alıntı yaptım

'' kızlar erken hamilelikte bebek sağa yerleşirse kız sola yerleşirse erkekmiş gerçekten iki oğlum var ikiside önce sola yerleşti hangi kasığında ağrı çok ise önce oraya yerleşiyomuş bilginiz olsun:ecrin_bebek:''

kısacası, herkes bişiler soyluyor : p

Kız bende duydum onu :) Aslı yoktur bence ama bir umut işte

Benim valla solum ağrıyor geçmek bilmeden şu an bile ağrıyor

yoo benim ve bir sürü arkadaşımın solda

Bak gormus oldun tatlim Surrender

suan soktayim benim bitek solum agriyo hemde cok kotu ustune bile yatamiyorum demekki kizim mi olcak ilk cocuk saglikli olsun. farketmez hatta agrim yayilsa rahatlarm diyodum hadi herkes yazsin ne kadarlik evlisiniz kacinci cocugunuz

bakalım görcezzz:)) sağlıklı olsun nasılsa ilk bebeğim sorun yok:))

suan soktayim benim bitek solum agriyo hemde cok kotu ustune bile yatamiyorum demekki kizim mi olcak ilk cocuk saglikli olsun. farketmez hatta agrim yayilsa rahatlarm diyodum hadi herkes yazsin ne kadarlik evlisiniz kacinci cocugunuz
vallahi benim hep solum ağrıdı :))
ben 1.5 yıllık evliyim tam ilk bebeğim olcak inşallah yeni istemiştik iki defa adet oldum istedikten sonra 3. de bebişim geldi:)

Canim saglikli olsunlarda onemli olan o... oyle okudum bi kac kiside dedi ama pek itibar edilcek bisey degil ☺
Ben 1.5yildir evliyim canim ilk bebek tabi sen ne kadarlik evlisin

Kızlar sağ sol ayrımını şöyle açıklayım kafanıza yatsın :))
Şimdi spermler yumurtalar hücum ederken x lerrr sizzz sağa y lerr sola demesi kadar komik bir durum bu :)

Sağ veya sol ağrısı şudur: Sağlıklı bir kadın her ay bir yumurtlama yapar, sağ da yada soldadır :) Dolayısıyla bir yerde döllenir bu :) Ağrıyan kısımda yumurtlama olmuştur.

hay ağzına sağlık evet doğrusu bu zaten:)

Eee
benimm tek tüpüm var sol açık sola yerleştiyse benim sadece oğlummu olabilir kozım olmaz mı :)))

Ay geyik olsun diye yazmistim zaten inandigimdan degil ☺☺
1 yildir istiyorum olmus simdi erkek kiz ayrimi yapmam ki saglikli hayirli evlat olsunlarda canim...Doktorumda zaten betaya gore ikiz olabilir dedi insallah ☺

Ay geyik olsun diye yazmistim zaten inandigimdan degil ☺☺
1 yildir istiyorum olmus simdi erkek kiz ayrimi yapmam ki saglikli hayirli evlat olsunlarda canim...Doktorumda zaten betaya gore ikiz olabilir dedi insallah ☺
ayyy kaçıncı gününde kaç çıktı benimde şüphelerim varda ikiz mi diye 5 günde 12 13 kat arttı da beta

Eee benimm tek tüpüm var sol açık sola yerleştiyse benim sadece oğlummu olabilir kozım olmaz mı :)))

Senin bu kafayla kedin bile olabilir Kızz daha şimdi yazdım ya, x veya y kromozomu sol veya sağ yumurtalığa göre değişmez :) %50 şansı var işte kız ya da erkek olması için. Delinin birisi bir taş atmış kuyuya 40 akıllı çıkartamamış olayı bu işte

ayyy kaçıncı gününde kaç çıktı benimde şüphelerim varda ikiz mi diye 5 günde 12 13 kat arttı da beta
Canim adetim 1 hafta gecince 137
2gun sonrasi 333
4 gun sonrasi 2386 bu degerde adetim 2 hafta gecince cikti yani dun.

Cuma gidiyorum kese icin bakalim artik birde klomen kullandim ben klomenle cogul gebelik sansi daha yuksek belki duymussundur. ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…