- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.081
Canım kimse birbirini çok tanimiyor.yani ben kendi adıma bunu söyliyim verbildigim kadar cevap veriyorum.İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
Teşekkür ederim. İnternette düşük ihtimali yazması korkuttu beniCanım kimse birbirini çok tanimiyor.yani ben kendi adıma bunu söyliyim verbildigim kadar cevap veriyorum.
Ağrılar çok normal hepimizde oluyor.kafana takma hele 10-11. Haftalarda olması normal.
Aşırı şiddetli ağrın ve kanaman yoksa korkma. Rahim büyüdükçe oluyor ağrılar. Bendede oluyor hergün batma gibi acı gibi bişeyler hiç sallamıyorum.. Rahatsızlık verici bi durum hissetmiyorum. Seninde öyleyse eğer korkma,bebişin büyüyor ondan oluyor :)İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
Bunu duymak çok güzel :) teşekkürlerAşırı şiddetli ağrın ve kanaman yoksa korkma. Rahim büyüdükçe oluyor ağrılar. Bendede oluyor hergün batma gibi acı gibi bişeyler hiç sallamıyorum.. Rahatsızlık verici bi durum hissetmiyorum. Seninde öyleyse eğer korkma,bebişin büyüyor ondan oluyor :)
Deli sıcaklar geliyo özellikle perşembe ve cuma dikkat edin canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsunayyy vogozo napicaz canim valla bilmiyorum gece degilde bugun oda oda gezdim ne sicakti yarabbimmmm en son esim gelince yatak odasinn camini sonuna kadr acip kafami esen yere koydum ole uyumusum ama uyandigmda ter icindeydim bide insallah cereyan carpmamistir beni.iftardan snra bi dus alicam esimde oruc tutuo ayy cani kizartma turu istedi yaniom mutfakta kiyamiomda ona bi yanmda vantilator acik ama banamisin demio klima sart bu eve gecen yaz calisirken anlamadim bu kadr sicak oldgnu.
Canım Burdur da deprem olmuş merak ettim seni inşallah iyisinizdirben bebeği zor görüyom kuyruk sokumunu nerden anlıyonuz yaw
amin canim valla allahtan daha gobuslu degiliz yoksa hepten sicak gelicek bu acidanda sansliyiz.sen ne yaptin tamammi yerlestinmi eve :)Deli sıcaklar geliyo özellikle perşembe ve cuma dikkat edin canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsun
gunaydin canim mide bulantisini yasayip cikaramamk daha kotu bende 3 kere cikardim hepside 12.haftada oldu ama 2 gndr afedersin vcye cikamiyorum yedigim mideme oturuo ogur ogur mahvoluom aksam ne nefes alabiliyorm ne yatabiliyorum en son esime dedim sokucam parmagimi cikarcam ama cok sukur az once ciktim vcyede kendime geldim vucut düzeni bozuldumu ne zormus Rabbim herseyi ne guzel yaratmisGünaydın herkese ben de dün ilk kez kustum ay çok kötü bir şey..sürekli bu durumu yaşayanlara sabır diliyorum ......genellikle midem bulanıyor ama cikarmiyordum......güzel bir gün olsun herkese..
Bulanti icinde yatakta cubuklu kraker yiyerek yeni bir güne basliyorken günaydın, günün devamı güzel olur umarim, bulantisiz bir sabahla uyanmak yakındır inş.Günaydın herkese.
Bulantısız,ağrısız bir gün olur umarım hepimiz için ☺
nereden aldın canım?Bende var canım Yenice kalp atışını almaya başladım
Günaydın canım, ben bugün çok şükür iyiyim, hatta acaba geçti mi diye kendi kendimi yokluyorum, gerçi ben ilaçta içiyorum ama onunda faydası olmuyordu... Sanırım bulantısız günlere yaklaştık:))Bulanti icinde yatakta cubuklu kraker yiyerek yeni bir güne basliyorken günaydın, günün devamı güzel olur umarim, bulantisiz bir sabahla uyanmak yakındır inş.
AAA Hiç haberim yok kız. alla alla.Canım Burdur da deprem olmuş merak ettim seni inşallah iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?