2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. ....oku oku bitiremedim.....tatildeyiz yarın son günümüz...cuma yola cikicaz.....Ankaraya gidicez bayramda biz de anneannemize gidicez......benim saçlarım da çok beyazladi ama ben yaz tatilinde biraz daha beklemeyi düşünüyorum. ....dr um ilk 3 ay onermiyorum demişti. ....3 ayı atlattim artık ama biraz daha bekleyip boyaticam......

İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?

İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
Canım kimse birbirini çok tanimiyor.yani ben kendi adıma bunu söyliyim verbildigim kadar cevap veriyorum.
Ağrılar çok normal hepimizde oluyor.kafana takma hele 10-11. Haftalarda olması normal.

Canım kimse birbirini çok tanimiyor.yani ben kendi adıma bunu söyliyim verbildigim kadar cevap veriyorum.
Ağrılar çok normal hepimizde oluyor.kafana takma hele 10-11. Haftalarda olması normal.
Teşekkür ederim. İnternette düşük ihtimali yazması korkuttu beni o yüzden merakla sordumm

Aşırı şiddetli ağrın ve kanaman yoksa korkma. Rahim büyüdükçe oluyor ağrılar. Bendede oluyor hergün batma gibi acı gibi bişeyler hiç sallamıyorum.. Rahatsızlık verici bi durum hissetmiyorum. Seninde öyleyse eğer korkma,bebişin büyüyor ondan oluyor :)

Bunu duymak çok güzel :) teşekkürler

Deli sıcaklar geliyo özellikle perşembe ve cuma dikkat edin canım benim..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın herkese ben de dün ilk kez kustum ay çok kötü bir şey..sürekli bu durumu yaşayanlara sabır diliyorum ......genellikle midem bulanıyor ama cikarmiyordum......güzel bir gün olsun herkese..

Günaydın herkese ben de dün ilk kez kustum ay çok kötü bir şey..sürekli bu durumu yaşayanlara sabır diliyorum ......genellikle midem bulanıyor ama cikarmiyordum......güzel bir gün olsun herkese..
gunaydin canim mide bulantisini yasayip cikaramamk daha kotu bende 3 kere cikardim hepside 12.haftada oldu ama 2 gndr afedersin vcye cikamiyorum yedigim mideme oturuo ogur ogur mahvoluom aksam ne nefes alabiliyorm ne yatabiliyorum en son esime dedim sokucam parmagimi cikarcam ama cok sukur az once ciktim vcyede kendime geldim vucut düzeni bozuldumu ne zormus Rabbim herseyi ne guzel yaratmis

Bulanti icinde yatakta cubuklu kraker yiyerek yeni bir güne basliyorken günaydın, günün devamı güzel olur umarim, bulantisiz bir sabahla uyanmak yakındır inş.
Günaydın canım, ben bugün çok şükür iyiyim, hatta acaba geçti mi diye kendi kendimi yokluyorum, gerçi ben ilaçta içiyorum ama onunda faydası olmuyordu... Sanırım bulantısız günlere yaklaştık:))

kizIar merhaba uzun zamandir uzuntuden yazamadim.ben suan azerbaycandayim ve burda ozeI denen bir Iabaratuarda testIerimi yaptirmistim.toksopIazma igG degerim 1.1 cikmisti normaIi icinse kucuktur 1.1 yaziodu.burdaki doktor hersey normai dedi ama abim de turkiyede doktor ve o avidite testi yaptirmami soyIedi.yaptirdim sonucta sifir yaziodu koca bir sifir.avidite testinin de normaIinde 30dan kucuk oIursa bu infeksiyonu yeni gecirdigim sonucu cikiyormus ama abim ve sordugu arkadasIari hic sifir cikan gormedik dedi.Iabaratuari aradim sordum tahIiIi yapan dotora sorduIar o basta enfeksiyonu cok yeni gecirdiginiz icin dedi.sonra 15 dk sonra beni tekrar arayip sizde boyIe bi enfeksiyon hic oImadigi icin sifir yaziImis dediIer.eminmisiniz bisey yok mu dedim evet sizde bisey yo dediIer.ama oImadi ki bu ben uzuntuden oIdum agIadim haIa beynmde bir kusku yeniden yaptiricam testIeri baska biyerde ama 14. haftadayim ve moraIim cok bozuIdu bu ne sacmaIik bu ne dengesizIik ben anIam veremedim.kizIar biIginiz var mi sifir cikar mi bu nedir boyIe biseyIer yazi Iutfen.bebegimi aIdirmak istemem cok uzucu heIe 20. haftadan sonra kordosentez fiIan sonrada AIIah korusun gebeIigi sonIandirmaIari ve kucagima aIamiyacagim guzeI bebisim icin sanciIar cekmek.AIIahim sen koru bebisimi cok korkuyorum cok uzuntuIuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…