- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.101
Canım bak burada satılıyornereden aldın canım?
cok gecmiş olsun, toksoplazma bulaşmış olabilir mi sizce? pişmemiş çiğ et tükettiniz mi ya da hayvan dışkısı ile temasınız olmuş olabilir mi? Benim test sonuçlarım tokso 0.59, ıgm 0.19 yazıyor sizin değer nedir anlayamadım amakizIar merhaba uzun zamandir uzuntuden yazamadim.ben suan azerbaycandayim ve burda ozeI denen bir Iabaratuarda testIerimi yaptirmistim.toksopIazma igG degerim 1.1 cikmisti normaIi icinse kucuktur 1.1 yaziodu.burdaki doktor hersey normai dedi ama abim de turkiyede doktor ve o avidite testi yaptirmami soyIedi.yaptirdim sonucta sifir yaziodu koca bir sifir.avidite testinin de normaIinde 30dan kucuk oIursa bu infeksiyonu yeni gecirdigim sonucu cikiyormus ama abim ve sordugu arkadasIari hic sifir cikan gormedik dedi.Iabaratuari aradim sordum tahIiIi yapan dotora sorduIar o basta enfeksiyonu cok yeni gecirdiginiz icin dedi.sonra 15 dk sonra beni tekrar arayip sizde boyIe bi enfeksiyon hic oImadigi icin sifir yaziImis dediIer.eminmisiniz bisey yok mu dedim evet sizde bisey yo dediIer.ama oImadi ki bu ben uzuntuden oIdum agIadim haIa beynmde bir kusku yeniden yaptiricam testIeri baska biyerde ama 14. haftadayim ve moraIim cok bozuIdu bu ne sacmaIik bu ne dengesizIik ben anIam veremedim.kizIar biIginiz var mi sifir cikar mi bu nedir boyIe biseyIer yazi Iutfen.bebegimi aIdirmak istemem cok uzucu heIe 20. haftadan sonra kordosentez fiIan sonrada AIIah korusun gebeIigi sonIandirmaIari ve kucagima aIamiyacagim guzeI bebisim icin sanciIar cekmek.AIIahim sen koru bebisimi cok korkuyorum cok uzuntuIuyum
Valla şimdi benide heyecanlandırdığı acaba alsak mı bir zararı olur mu bilemedim ben alırsam sürekli sürekli bakarım ... Babasını düşünemiyorum ben uyurken kesin merakından açıp açıp bakarnereden aldın canım?
Kam günde geldi cnm sen sipariş verince?Canım bak burada satılıyor
http://www.adamedikalmarket.com/index.php?route=product/category&path=25
Geçmiş olsun canım Bencede testlerini tekrar yaptır en azından içinde bir Kuşku kalmasınkizIar merhaba uzun zamandir uzuntuden yazamadim.ben suan azerbaycandayim ve burda ozeI denen bir Iabaratuarda testIerimi yaptirmistim.toksopIazma igG degerim 1.1 cikmisti normaIi icinse kucuktur 1.1 yaziodu.burdaki doktor hersey normai dedi ama abim de turkiyede doktor ve o avidite testi yaptirmami soyIedi.yaptirdim sonucta sifir yaziodu koca bir sifir.avidite testinin de normaIinde 30dan kucuk oIursa bu infeksiyonu yeni gecirdigim sonucu cikiyormus ama abim ve sordugu arkadasIari hic sifir cikan gormedik dedi.Iabaratuari aradim sordum tahIiIi yapan dotora sorduIar o basta enfeksiyonu cok yeni gecirdiginiz icin dedi.sonra 15 dk sonra beni tekrar arayip sizde boyIe bi enfeksiyon hic oImadigi icin sifir yaziImis dediIer.eminmisiniz bisey yok mu dedim evet sizde bisey yo dediIer.ama oImadi ki bu ben uzuntuden oIdum agIadim haIa beynmde bir kusku yeniden yaptiricam testIeri baska biyerde ama 14. haftadayim ve moraIim cok bozuIdu bu ne sacmaIik bu ne dengesizIik ben anIam veremedim.kizIar biIginiz var mi sifir cikar mi bu nedir boyIe biseyIer yazi Iutfen.bebegimi aIdirmak istemem cok uzucu heIe 20. haftadan sonra kordosentez fiIan sonrada AIIah korusun gebeIigi sonIandirmaIari ve kucagima aIamiyacagim guzeI bebisim icin sanciIar cekmek.AIIahim sen koru bebisimi cok korkuyorum cok uzuntuIuyum
Anammmm naptınnn bebeğimmm sennn..sporu ihmal etme amann çatlakların oluşmasınnn..doğurunca zaten verceksn bence onları merak etmeee bol bol peşinden koşturcaz haylazlarınn :))
Canım bende gece eşime sahur hazırlamaya kalktığımda haberlerde diyordu gece 01.14 gb olmuş sanırsamAAA Hiç haberim yok kız. alla alla.
benim test sonucum toksopIazma igG 1.1 mis.buna gore avidite yaptirdim guya 0 mis aviditem.senin tahIiIIerin toksopIazma igG sinde normaI deger araIigi kac acaba bakabiIirmisincok gecmiş olsun, toksoplazma bulaşmış olabilir mi sizce? pişmemiş çiğ et tükettiniz mi ya da hayvan dışkısı ile temasınız olmuş olabilir mi? Benim test sonuçlarım tokso 0.59, ıgm 0.19 yazıyor sizin değer nedir anlayamadım ama
evet canim mutIaka bidaha baska biyerde yaptiricam ama ya o da yanIis oIcerse of dua edin bana noIurGeçmiş olsun canım Bencede testlerini tekrar yaptır en azından içinde bir Kuşku kalmasın
değerleri tam anlayamadım ama geçmiş olsun.. kötü şeyler düşünme, testi tekrar yaptıran?kizIar merhaba uzun zamandir uzuntuden yazamadim.ben suan azerbaycandayim ve burda ozeI denen bir Iabaratuarda testIerimi yaptirmistim.toksopIazma igG degerim 1.1 cikmisti normaIi icinse kucuktur 1.1 yaziodu.burdaki doktor hersey normai dedi ama abim de turkiyede doktor ve o avidite testi yaptirmami soyIedi.yaptirdim sonucta sifir yaziodu koca bir sifir.avidite testinin de normaIinde 30dan kucuk oIursa bu infeksiyonu yeni gecirdigim sonucu cikiyormus ama abim ve sordugu arkadasIari hic sifir cikan gormedik dedi.Iabaratuari aradim sordum tahIiIi yapan dotora sorduIar o basta enfeksiyonu cok yeni gecirdiginiz icin dedi.sonra 15 dk sonra beni tekrar arayip sizde boyIe bi enfeksiyon hic oImadigi icin sifir yaziImis dediIer.eminmisiniz bisey yok mu dedim evet sizde bisey yo dediIer.ama oImadi ki bu ben uzuntuden oIdum agIadim haIa beynmde bir kusku yeniden yaptiricam testIeri baska biyerde ama 14. haftadayim ve moraIim cok bozuIdu bu ne sacmaIik bu ne dengesizIik ben anIam veremedim.kizIar biIginiz var mi sifir cikar mi bu nedir boyIe biseyIer yazi Iutfen.bebegimi aIdirmak istemem cok uzucu heIe 20. haftadan sonra kordosentez fiIan sonrada AIIah korusun gebeIigi sonIandirmaIari ve kucagima aIamiyacagim guzeI bebisim icin sanciIar cekmek.AIIahim sen koru bebisimi cok korkuyorum cok uzuntuIuyum
Kızlar kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz. Ben şimdi haftaya ayın 15inde gidip ikili test yaptırıcam(12 haftalık oldugunda). Sonraki randevuyu ne zamana almalıyım.30 temmuz gibi alsam tam 14 haftalık oluyor cinsiyet söylerler mi. Yoksa yine kıllık mı yaparlar acaba.15 haftalık olsun da öylemi gitsem acep..
Bu arada doktor bulmam lazım işte evrim hanımı sevmedim hiççç... Sevil Pakeri düşünüyorum bakalım..
enim test sonucu
benim test sonucum toksopIazma igG 1.1 mis.buna gore avidite yaptirdim guya 0 mis aviditem.senin tahIiIIerin toksopIazma igG sinde normaI deger araIigi kac acaba bakabiIirmisin
ben de normal değerleri yazmıyor ama internete göre (0-10 IU/ml) arası yazıyor.
https://www.klimud.org/public/uploads/dosya/1352736629.pdf
Suradan baktım avidite sıfırda olabiliyormuş. Sen panik olma, emin olmak için hemen başka doktora git, tekrar yapsınlar testini
14. Hafta kusmak mı?Günaydın herkese ben de dün ilk kez kustum ay çok kötü bir şey..sürekli bu durumu yaşayanlara sabır diliyorum ......genellikle midem bulanıyor ama cikarmiyordum......güzel bir gün olsun herkese..
Haşlanmış yumurta yiyin ve hiç aksatmayın.İnşallah bebeğim ya krem banyosu , spor yapıyorum yeter ki çatlağım olmasın... <3
hepsini okudum ama tam sifir cikabiIecegi gibi bir yazi gormedim canim
Haşlanmış yumurta yiyin ve hiç aksatmayın.
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun minik annecikler
İş güçten öğlene kaldı bugün günaydn ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?