2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmiş olsun, toksoplazma bulaşmış olabilir mi sizce? pişmemiş çiğ et tükettiniz mi ya da hayvan dışkısı ile temasınız olmuş olabilir mi? Benim test sonuçlarım tokso 0.59, ıgm 0.19 yazıyor sizin değer nedir anlayamadım ama

nereden aldın canım?
Valla şimdi benide heyecanlandırdığı acaba alsak mı bir zararı olur mu bilemedim ben alırsam sürekli sürekli bakarım ... Babasını düşünemiyorum ben uyurken kesin merakından açıp açıp bakar bende kesin ona uyanırız çünkü sürekli bana ne şanslısın sen hissediyorsun deyip duruyor aslında çokta Pahalı değilmiş

Geçmiş olsun canım Bencede testlerini tekrar yaptır en azından içinde bir Kuşku kalmasın

AAA Hiç haberim yok kız. alla alla.
Canım bende gece eşime sahur hazırlamaya kalktığımda haberlerde diyordu gece 01.14 gb olmuş sanırsam aman hissetmemeniz daha iyi olmuş aklıma şey geldi deprem olacağı gün hayvanlar çok huzursuz olurmuş senin köpeklerde huzursuzmuydu ben hep nasıl hissettiklerini merak etmişimdir

benim test sonucum toksopIazma igG 1.1 mis.buna gore avidite yaptirdim guya 0 mis aviditem.senin tahIiIIerin toksopIazma igG sinde normaI deger araIigi kac acaba bakabiIirmisin

Geçmiş olsun canım Bencede testlerini tekrar yaptır en azından içinde bir Kuşku kalmasın
evet canim mutIaka bidaha baska biyerde yaptiricam ama ya o da yanIis oIcerse of dua edin bana noIur

değerleri tam anlayamadım ama geçmiş olsun.. kötü şeyler düşünme, testi tekrar yaptıran?

bizim senle tahmını dogum tarıhımız aynı ,sat 26 nisan mı senınde ? ben bu cumartesı kontrole gidicem ınsallah ozaman 2 li test için tarih de ayarlarız .
cinsiyet için biraz erken bizim. oyuzden doktor söylemesede beklentı ıcıne gırmek ıctemıorum 2 3 hafta daha .zaten 2 li test genelde baska doktor tarafından yapılıyo ve o doktor %70 yanılma ıhtımalıyle cınsıyet soyluyor genelde.o yuzden garantı olması ıcın 3 hafta sonraya al derım tam 15. haftada yanı. bızım burdakı 14. hafta olupta hala doktoru cinsiyet söylemeyen cok arkadar var :)

enim test sonucu

Günaydın herkese ben de dün ilk kez kustum ay çok kötü bir şey..sürekli bu durumu yaşayanlara sabır diliyorum ......genellikle midem bulanıyor ama cikarmiyordum......güzel bir gün olsun herkese..
14. Hafta kusmak mı?
Valla korktum şimdi. Hiç kusmadım. Artık kusma olmaz diyolar. Demek olabiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…