2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne sorduğunu anlamadım canım
Şimdi ben 3.ye hamileyim minyon oldugum için kucuk gösteriyorum tanıyanlar 2 çocugu buyuttun bu 3.kazara mı oldu diyorlar. Tanımayan larda 3.için kazara mı oldu diger çocukların kaç yaşında deyip duruyorlar.millete isteyerek oldugunu anlatmaktan göbeği m çatladı . Ben çocukken başka ulkerde bile olmayan aile planlaması vardı hatırlıyormusunuz herkes 2 çocuk veya 1 çocukluydi. Annem 2 kardeşimi de aldırma ya yelten miş başına mukadderattan hadiseler vuku bulunca vazgeçmiş.şimdiki zihniyette malesef aynı şekilde dıye düşünüyorum .insanIn şartları uygunsa ve seviyorsa çocukları sabrı varsa neden çok çocuk olmayalım.amerikada kı yahudi aileler hep kalabalıktır

Anladım kalabalık aile olmak iyidir herzaman. Yaşlanınca kim bakcak bize boy boy yapalımda.

yok canım ne problemı , kılonla vücut yapınla alakalıdır . iç karınla alakalı bide ,iç karnı geniş olanların karnı cabuk cıkmıyor
Dün doktor şey dedi rahmin dikey olduğu için bebek hep oturur pozisyonda olur eğer yan olsaydı sıkıntı olabilirdi dedi. Belki bununla alakalı olabilir. Rahim içinde kanama alanı var kesenin Altın'da tek temennim bunun kaybolmadı çünkü bebek ordan kayıp düşebilirmiş. Çok zormuş bu işler ya

Benım bebek de oturur pozisyonda y dı .dinle n canım hiç bişey yapma inş bişey olmadan alırsın kucağına

arkadaşlar bakırköy tarafında olanınız var mı?Hala kafama göre doktor bulamadım.Kartal da Bülent Kars var ona gittim iyi ama bana çok uzak.Ali Osman bey var onun da doğum yaptırdığı yerler çok tuzlu.Yani anlayacağınız hala karar aşamasındayım?Önerilerinizi bekliyorum:)

Kızlar fBeta H c g 41.5 ng/ml down sendromu pa pp _a 1.34 çıkmış ikili testte .ikili testte ki bu beta Hc g değerinden cinsiyeti tutan varmı? Hani 50 altı erkek 50 nın ustu kız diye ?merak edıyorum

Ya 13. Hafta bitti hala bulanti devam. Tam 1 gun iyi oluyorum "aa bak forumda yazildigi gibi bicak gibi kesildi" diyorum ertesi gun tam gaz devam bugun kac defa kustum sayamadim. Bogazimdan oluk oluk kan geliyo tahris olduuu :'( ne zaman bitecek ne zaman ne zaman ne zamaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…