2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar fBeta H c g 41.5 ng/ml down sendromu pa pp _a 1.34 çıkmış ikili testte .ikili testte ki bu beta Hc g değerinden cinsiyeti tutan varmı? Hani 50 altı erkek 50 nın ustu kız diye ?merak edıyorum
Benim 64 çıktı ama dr erkeğe benzetti kesin olmamakla birlikte

Canım ya geçmiş olsun bi an once biter inş bulantı ve kusman

Şu an inanılmaz bir şekilde hıçkırık tuttu beni ve naptıysam geçmiyor... Eşim çocuk sallanıyor yeter diyo sallanmaz gerçekten heralde... Bu arada herkese iyi geceler...

kızlar sebamedin çatlak kremi varmış baya kişi kullanmış 3 aydan sonra kullanılıyormuş. daha önceden kullananan yada duyan varmı? fiyatıda uygun ama daha almadım araştırıyorum.
ben kullandım ama bende pek işe yaramadı günde iki kere kullanıp bol su içiyor olmama rağmen çatladım.ki sadece 11 kg almıştım.oluşması imkansızken oluştu.şimdi LR massage balm var onu kullanıyorum daha da artmasın diye kullanıyorum tavsiye ederim

Sana cinsiyet tahmininde bulundumu? Annenin yaşı bETA h c g ve Papa yı baz alıp değerlendiriyor Dr bı de ense kalınlığı değeri NT var.
Doktor erkek dedi.ama az önce geçmiş forumlarda okuduguma göre beta hcg yle cinsiyet tahmini doğru değilmiş. Hatta 2 gün arayla alınan kanda bile sonuçlar degisebiliyormus. Ve bebek tutunmaya basladikca bu değerin düşmesi gerekiyormuş.

aslında bu tarz seyler kötü degıl
ama ihtiyacı olana verılse daha makbul gecer bence. sonucta çogu kişi ilk bebişinin heyecanını yaşamak ıstıyor. insna her seyı kendı secmek ıstıyor

ben kendı adıma öyle dıyemeyecegım :=)
ama bır yandan da acı cekıyorum ve acı cekmekten hoslanmıyorum canım
15. haftamdayım
bulantılardan bır hal oldum. ne kadar süre bulantı cektın bilmiyorum, veya ne şekilde çektin :=) benım gercekten çok agır gecıyor.
ben iyi olmalıyım ki bebekte olsun
önce benım saglıgım ve ruh halim önemli
çünkü bebiş benim içimde gelışiyor ve orada allah nasip ederse 9 ay kalacak.

şükür konusuda çok ayrı bir durum. elbette şükredıyorum
şükürle hamılelik sürecını sevmeme çok ayrı bır durum bence

Son düzenleme:
Günaydın kizlar bayadir giremiyodum iyisiniz insallah :)
Bende bugun tsh icin kan vericem ogleden sonrada bebisi gorucem
14+5 oldum bugun ama hala mide bulantilarim devam ediyo
Varmi haftamiz ayni olup devam eden korkuyorum 9 ay surcek diye

aslında bu tarz seyler kötü degıl
ama ihtiyacı olana verılse daha makbul gecer bence. sonucta çogu kişi ilk bebişinin heyecanını yaşamak ıstıyor. insna her seyı kendı secmek ıstıyor
kesinlikle ama onlarda hepsi iyi durumda bikac kez kullanildi diye kiyamiolar ama dedigin gbi herkes kendi almak ister hoc bana sen alma diyen yok ama okdr kiyafet olunca cocuga nerde gydirceksin anca 3 4 yaşına geldignde krese gidince alinir kirlenir cok olsun diye. bebekken zaten cabuk buyuyolar evi doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum ama daha cinsiyeti belli degil olunca bu fikrim ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…