- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.301
89'luyum 26 oluyo galiba :)27 canımsen
Benim 64 çıktı ama dr erkeğe benzetti kesin olmamakla birlikteKızlar fBeta H c g 41.5 ng/ml down sendromu pa pp _a 1.34 çıkmış ikili testte .ikili testte ki bu beta Hc g değerinden cinsiyeti tutan varmı? Hani 50 altı erkek 50 nın ustu kız diye ?merak edıyorum
Evet evet bende 8889'luyum 26 oluyo galiba :)
Evet Allah istedigimiz zaman versin insallah :)Evet evet bende 88Eh daha zamanımız var gibi bi kaç çocuk için tabi allah kısmet ederse
Canım ya geçmiş olsun bi an once biter inş bulantı ve kusmanYa 13. Hafta bitti hala bulanti devam. Tam 1 gun iyi oluyorum "aa bak forumda yazildigi gibi bicak gibi kesildi" diyorum ertesi gun tam gaz devambugun kac defa kustum sayamadim. Bogazimdan oluk oluk kan geliyo tahris olduuu :'( ne zaman bitecek ne zaman ne zaman ne zamaann
O zaman dogru değil .benım iki kızım Dada çok yuksek çıkmıştıBenim 64 çıktı ama dr erkeğe benzetti kesin olmamakla birlikte
biz sormadık bile kendi tahminde bulundu ama erken tabi değişebilir bunlar aslında kesinleşince öğrenmek de iyi ama insan merak da ediyoBana onuda söylemedi .cinsiyeti belli mı dedim daha çok erken dedi
Ayy sorma yaaa kızımm olsa ben onunla beraber tütü eteklerde giyerim neler neler yaparım ama erkekle de yapılabilirmiş bak :))Kesinlikle. Kız olursa kafasından fiyonku eksik etmicem heheheekocaman fiyonklu bantlar çok şekerler yaaa
ben kullandım ama bende pek işe yaramadı günde iki kere kullanıp bol su içiyor olmama rağmen çatladım.ki sadece 11 kg almıştım.oluşması imkansızken oluştu.şimdi LR massage balm var onu kullanıyorum daha da artmasın diye kullanıyorum tavsiye ederimkızlar sebamedin çatlak kremi varmış baya kişi kullanmış 3 aydan sonra kullanılıyormuş. daha önceden kullananan yada duyan varmı? fiyatıda uygun ama daha almadım araştırıyorum.
Benim değerim beta Hcg 16.3 papp-a 2.37 sonuçlar baya farklı kafam karıştıKızlar fBeta H c g 41.5 ng/ml down sendromu pa pp _a 1.34 çıkmış ikili testte .ikili testte ki bu beta Hc g değerinden cinsiyeti tutan varmı? Hani 50 altı erkek 50 nın ustu kız diye ?merak edıyorum
Sana cinsiyet tahmininde bulundumu? Annenin yaşı bETA h c g ve Papa yı baz alıp değerlendiriyor Dr bı de ense kalınlığı değeri NT var.Benim değerim beta Hcg 16.3 papp-a 2.37 sonuçlar baya farklı kafam karıştı
Doktor erkek dedi.ama az önce geçmiş forumlarda okuduguma göre beta hcg yle cinsiyet tahmini doğru değilmiş. Hatta 2 gün arayla alınan kanda bile sonuçlar degisebiliyormus. Ve bebek tutunmaya basladikca bu değerin düşmesi gerekiyormuş.Sana cinsiyet tahmininde bulundumu? Annenin yaşı bETA h c g ve Papa yı baz alıp değerlendiriyor Dr bı de ense kalınlığı değeri NT var.
aslında bu tarz seyler kötü degılbenim gorumcem daha ilk dogdudgndan itibaren saklio alirken bile ii kullanalim bak yengene vercez diodi o arkadasndan 1 2 sey aliomus giydiriomus bisi olmaz dio 1 2 sey baska hepsini vermek demek baska markayms onlar bi sezon giyiomus kimselere vermeye kiyamiyorum diyo.bende bisi diyemedm besigi bile vercekmis 2. cocugu dusunuo seneye kiz olur belki gene saklasn dedim esime sakin dedim istemiyorum beni yuzgoz etme onlar hersey verirse ben ne alicam dedim haklisin dio versede giydirmem ama ole herseyi vermeye kalkarsa istemiyorum derim cok damarima basarsa
ben kendı adıma öyle dıyemeyecegım :=)Bence hamilelik dünyanın en güzel duygusu, 30 yıllık hayatımda en güzel aylarımı şu an geçiriyorum agrısıyla acısıyla tatlısıyla, bunu yaşayamayan o kadar kadın var ki şükretmek lazım Allah'a ki bize bunu yaşattı, bizi anne olarak seçti, çocuk sahibi olmak isteyip yıllarını hayatını buna veren insanlar var
kesinlikle ama onlarda hepsi iyi durumda bikac kez kullanildi diye kiyamiolar ama dedigin gbi herkes kendi almak ister hoc bana sen alma diyen yok ama okdr kiyafet olunca cocuga nerde gydirceksin anca 3 4 yaşına geldignde krese gidince alinir kirlenir cok olsun diye. bebekken zaten cabuk buyuyolar evi doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum ama daha cinsiyeti belli degil olunca bu fikrim ne olur bilememaslında bu tarz seyler kötü degıl
ama ihtiyacı olana verılse daha makbul gecer bence. sonucta çogu kişi ilk bebişinin heyecanını yaşamak ıstıyor. insna her seyı kendı secmek ıstıyor
kalp atışı sadeceBişey soracağım ben araştırdım sadece bu kalp atışını mı gösteriyor görüntü vermiyor mu?
aaa dogru diyorsun o aklımıza gelmedi hiç sagool canımmmEşin reprezantlara sorsun onlar getiriverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?