- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.321
insallah bir an önce geçer bulantın da güzel günleri görmeye başlarsıın :)ben kendı adıma öyle dıyemeyecegım :=)
ama bır yandan da acı cekıyorum ve acı cekmekten hoslanmıyorum canım
15. haftamdayım
bulantılardan bır hal oldum. ne kadar süre bulantı cektın bilmiyorum, veya ne şekilde çektin :=) benım gercekten çok agır gecıyor.
ben iyi olmalıyım ki bebekte olsun
önce benım saglıgım ve ruh halim önemli
çünkü bebiş benim içimde gelışiyor ve orada allah nasip ederse 9 ay kalacak.
şükür konusuda çok ayrı bir durum. elbette şükredıyorum
şükürle hamılelik sürecını sevmeme çok ayrı bır durum bence
ben kendı adıma öyle dıyemeyecegım :=)
ama bır yandan da acı cekıyorum ve acı cekmekten hoslanmıyorum canım
15. haftamdayım
bulantılardan bır hal oldum. ne kadar süre bulantı cektın bilmiyorum, veya ne şekilde çektin :=) benım gercekten çok agır gecıyor.
ben iyi olmalıyım ki bebekte olsun
önce benım saglıgım ve ruh halim önemli
çünkü bebiş benim içimde gelışiyor ve orada allah nasip ederse 9 ay kalacak.
şükür konusuda çok ayrı bir durum. elbette şükredıyorum
şükürle hamılelik sürecını sevmeme çok ayrı bır durum bence
Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göreBu arada, zofran diye bir ilaç var onu kullandın mı? Bir de bulantı bileklikleri çok iyi geliyormuş bulantıya, bir arkadaşım zofranla çok rahatladı ama hamileliğin ilk 3 ayından sonra öneriliyor sanırım
İyi şanslar canım sınav için.umarım uğurlu gelir bebişinn ☺bebişi gördüktwn sonra yaz mutlaka.ben de 5 hafta aradan sonra pazartesi gidicem görmeye.çok heyecanlıyımGünaydınnn minnoşlarrr :))
Bugün izin aldm tüm günn dinlenicemm..
Birde yarın kpssnin son sınavı var ona bakcam dua edin bizee lütfennn..
Bide bide bide bebişimi görmeye gidicez çok heyecsnlıııı :)))
sen neden bu testi yaptırdın, br
ben bu testi yaptridim cunku toksopIazma igg mi sinirda buIdu doktor ve avidite testi iIe yakin zamanda mi yoksa hamiIeIikten oncemi gecirmisim beIirIenmesini istedi o da sonuc sifir cikti.buarada dun Iabaratuari tekrara aradim doktorIa gorusmek istiyorum dedim.doktora sordum neden sifir cikti bu die.o da dediki siz arayinca ben toksopIazma igg nizi tekrardan oIctum o da daha dusuk bir deger cikti yani bu da sizin bu enfeksiyonu hic gecirmediginizi gosteriodu oyuzden de aviditeniz sifir yani gecirmediginiz biseyin yakin zamandami yoksa hamiIeIikten oncemi geciriImis die biseyi oIamaz dedi oyuzden sifir yaziImis dedi.icim biraz rahatIadi mantikIi geIdi ama abim 2 hafta sonra herseye ragmen baska biyerde bidaha oIctur dedi.buarada soyIe de bi acikIama yapayim toksopIazma igg nin yuksek cikmasi en az 2 hafta once hastaIigin geciriIdigini toksopIazma igm nin yukse cikmasi hastaIigin suan geciriIdigini toksopIazma avidite testi ise hastaIigin kac ay yada kac hafta once geciriIdigini beIirtiyor arkadasIar.ben de mecburen ogrendim
bende de oluyor kasık agrıları ara ara, ama kendimi yorunca daha çok agrıyror
Allah yardımcın olsun canım. inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursun.Kızlar bugün hiç mi hiç iyi Değilim moralim çok bozukkkk ağlamaktan helak oldum artık.... Ailesel Sıkıntılar işte ama artık hiç bir şeyi Önemsiz olarak göremiyorum
imom kullanıyorum ve bulantı yapıyor canım 2 gün durup 5 gün kullanıomGünaydın kizlar bayadir giremiyodum iyisiniz insallah :)
Bende bugun tsh icin kan vericem ogleden sonrada bebisi gorucem
14+5 oldum bugun ama hala mide bulantilarim devam ediyo
Varmi haftamiz ayni olup devam eden korkuyorum 9 ay surcek diye
Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre
Canımm benimmm teşekkür ederimmm :) yazarım tabikiii bakalım cinsiyetimiz kesinleşcek mi bgn :)) çok güzell bi duygu yaa , inşallah sağlıklıdırlar ve herşey yolundadırİyi şanslar canım sınav için.umarım uğurlu gelir bebişinn ☺bebişi gördüktwn sonra yaz mutlaka.ben de 5 hafta aradan sonra pazartesi gidicem görmeye.çok heyecanlıyım
Bende ilk 13hafta imom kullandım canım ama bende yapmadı gece yatarken almayı deneAllah yardımcın olsun canım. inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursun.
imom kullanıyorum ve bulantı yapıyor canım 2 gün durup 5 gün kullanıommidem dayanmıyor.
senin de öyle oluyor olabilir mi?
Canim ben hic imom kullanmadimki...Decavit iciyorum onunda saatleri midemden karisik yatarken iciyorum en iyisi..Allah yardımcın olsun canım. inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursun.
imom kullanıyorum ve bulantı yapıyor canım 2 gün durup 5 gün kullanıommidem dayanmıyor.
senin de öyle oluyor olabilir mi?
Bende ilk 13hafta imom kullandım canım ama bende yapmadı gece yatarken almayı dene
Canim ben hic imom kullanmadimki...Decavit iciyorum onunda saatleri midemden karisik yatarken iciyorum en iyisi..
nerden çıktı bunlar canımGünaydın hanımlar.
İlk kez anne olacaklara bir tavsiyem var;
Bebeklerinizi gürültüye alıştırın. Çıt sesine uyanan bir bebek kabusunuz olabilir..
Bir de adak mı adarsınız,Allah'a yalvarır mısınız? Türbeye mi gidersiniz bilmiyorum ama bebeğinizin kolik olmaması için dua edin :)
Sakin olun,evham yapmayın,kafanızı gereksiz şeylerle sıkmayın.
Vallahi sonra hepsi size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor
Siz relax olun,bebeğiniz de olsun..
Ben geçen ilk ay premesis kullandım. 15 gün. B vitamini takviyesiydi aynı zamanda.Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre
Aklıma geldi,yazayım dedim :)nerden çıktı bunlar canım
Haklısın valla ,arkadaşlarım da hep bu duruma pişmanlar ,çok sagolAklıma geldi,yazayım dedim :)
Ben ettim siz etmeyin diye
herseyi kararinda yapmaliyiz bi arkadasim sac kurutna mak ile supurgeye alistirmis cocuk onu duymadan uyumuo bigun avmde bi tuttu krizi dio emzirne odasna girmis hem emsib hem uyusun dio yok ne yaptysam uyumadi herkes tip tip bakio soylenio cocugu nie aglation gibisinden dedi ama omu inat benmi uyuttum orda o gunde son oldu evdede calistirmadm oda cok kotu napicagmi bilmiyorum diodu. cocuk bakmak zor benimde ilk bebegim olucak ama yok gaziydi yok uykusuzluguydu ağlamayi keseneyince baska seyler deniolar bakalim bizim bebisle rbize neler yasatacak :)Aklıma geldi,yazayım dedim :)
Ben ettim siz etmeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?