2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insallah bir an önce geçer bulantın da güzel günleri görmeye başlarsıın :)

Bu arada, zofran diye bir ilaç var onu kullandın mı? Bir de bulantı bileklikleri çok iyi geliyormuş bulantıya, bir arkadaşım zofranla çok rahatladı ama hamileliğin ilk 3 ayından sonra öneriliyor sanırım

Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre

Günaydınnn minnoşlarrr :))
Bugün izin aldm tüm günn dinlenicemm..
Birde yarın kpssnin son sınavı var ona bakcam dua edin bizee lütfennn..
Bide bide bide bebişimi görmeye gidicez çok heyecsnlıııı :)))
İyi şanslar canım sınav için.umarım uğurlu gelir bebişinn ☺bebişi gördüktwn sonra yaz mutlaka.ben de 5 hafta aradan sonra pazartesi gidicem görmeye.çok heyecanlıyım

Kızlar bugün hiç mi hiç iyi Değilim moralim çok bozukkkk ağlamaktan helak oldum artık.... Ailesel Sıkıntılar işte ama artık hiç bir şeyi Önemsiz olarak göremiyorum
Allah yardımcın olsun canım. inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtulursun.
Günaydın kizlar bayadir giremiyodum iyisiniz insallah :)
Bende bugun tsh icin kan vericem ogleden sonrada bebisi gorucem
14+5 oldum bugun ama hala mide bulantilarim devam ediyo
Varmi haftamiz ayni olup devam eden korkuyorum 9 ay surcek diye
imom kullanıyorum ve bulantı yapıyor canım 2 gün durup 5 gün kullanıom midem dayanmıyor.
senin de öyle oluyor olabilir mi?

Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre

evet biliyorum canım, benim arkadaşım kullanıyor sürekli hastanede yattı 2 ay bulantıdan, 3. ayından sonra bunu verdiler. Kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalı zaten ilaçlar, hangisi olursa olsun. Surrender, bulantılarım çok kötü dediği için zofran kullanıp kullanmadığını merak ettim :)

nilfar en azından güzel haberleri almışsın, çok sevindim

İyi şanslar canım sınav için.umarım uğurlu gelir bebişinn ☺bebişi gördüktwn sonra yaz mutlaka.ben de 5 hafta aradan sonra pazartesi gidicem görmeye.çok heyecanlıyım
Canımm benimmm teşekkür ederimmm :) yazarım tabikiii bakalım cinsiyetimiz kesinleşcek mi bgn :)) çok güzell bi duygu yaa , inşallah sağlıklıdırlar ve herşey yolundadır

Bende ilk 13hafta imom kullandım canım ama bende yapmadı gece yatarken almayı dene

Canim ben hic imom kullanmadimki...Decavit iciyorum onunda saatleri midemden karisik yatarken iciyorum en iyisi..

Huhuuuuu guzel anneler biz kontrole gittik tsh icin devlete gitmistim sabah.Dun aksamda kasiklarimda batma olunca muayene de olayim dedim.14+5tim guyaa ama 15+1 olmusuz.Tabi devlet oldugu icin ne foto var nede bakarken gorebildim ama iyiymisya o bana yeter bayramdan sonrada kendi doktoruma giderim insallah

Günaydın hanımlar.
İlk kez anne olacaklara bir tavsiyem var;
Bebeklerinizi gürültüye alıştırın. Çıt sesine uyanan bir bebek kabusunuz olabilir..
Bir de adak mı adarsınız,Allah'a yalvarır mısınız? Türbeye mi gidersiniz bilmiyorum ama bebeğinizin kolik olmaması için dua edin :)
Sakin olun,evham yapmayın,kafanızı gereksiz şeylerle sıkmayın.
Vallahi sonra hepsi size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor
Siz relax olun,bebeğiniz de olsun..

nerden çıktı bunlar canım

Ben geçen ilk ay premesis kullandım. 15 gün. B vitamini takviyesiydi aynı zamanda.
İkinci paketi kullanmadım. Pek bulantımı kesmedi zaten.

Aklıma geldi,yazayım dedim :)
Ben ettim siz etmeyin diye
herseyi kararinda yapmaliyiz bi arkadasim sac kurutna mak ile supurgeye alistirmis cocuk onu duymadan uyumuo bigun avmde bi tuttu krizi dio emzirne odasna girmis hem emsib hem uyusun dio yok ne yaptysam uyumadi herkes tip tip bakio soylenio cocugu nie aglation gibisinden dedi ama omu inat benmi uyuttum orda o gunde son oldu evdede calistirmadm oda cok kotu napicagmi bilmiyorum diodu. cocuk bakmak zor benimde ilk bebegim olucak ama yok gaziydi yok uykusuzluguydu ağlamayi keseneyince baska seyler deniolar bakalim bizim bebisle rbize neler yasatacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…