- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.341
hahahah benim bebek asabi dogacak herhalde, tavsiyeler için sagol =)Günaydın hanımlar.
İlk kez anne olacaklara bir tavsiyem var;
Bebeklerinizi gürültüye alıştırın. Çıt sesine uyanan bir bebek kabusunuz olabilir..
Bir de adak mı adarsınız,Allah'a yalvarır mısınız? Türbeye mi gidersiniz bilmiyorum ama bebeğinizin kolik olmaması için dua edin :)
Sakin olun,evham yapmayın,kafanızı gereksiz şeylerle sıkmayın.
Vallahi sonra hepsi size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor
Siz relax olun,bebeğiniz de olsun..
Bende decavite geceli iki gun oldu canim aksam yemeginden sonra iciyorum sende aksam ic rahatca uyursun yorgunlugunu atarsin belkigünaydınn anne adayları. zar zorda olsa kalktım işimin başına geçtim. çok halsizim. benim doktor folbioli bıraktırdı decavite geçirdi. acaba o mu yorgunluk yapıyo.
kız elcio arada nokta virgül kullanherseyi kararinda yapmaliyiz bi arkadasim sac kurutna mak ile supurgeye alistirmis cocuk onu duymadan uyumuo bigun avmde bi tuttu krizi dio emzirne odasna girmis hem emsib hem uyusun dio yok ne yaptysam uyumadi herkes tip tip bakio soylenio cocugu nie aglation gibisinden dedi ama omu inat benmi uyuttum orda o gunde son oldu evdede calistirmadm oda cok kotu napicagmi bilmiyorum diodu. cocuk bakmak zor benimde ilk bebegim olucak ama yok gaziydi yok uykusuzluguydu ağlamayi keseneyince baska seyler deniolar bakalim bizim bebisle rbize neler yasatacak :)
benimde 2 gün oldu. 2 gündür sallanıyom. sanırım bundan. doğru diyon ben kahvaltıdan sonra içtim bu haldeyimBende decavite geceli iki gun oldu canim aksam yemeginden sonra iciyorum sende aksam ic rahatca uyursun yorgunlugunu atarsin belki
Robot gibi yok bunu kabul ediyoruz zaten. Ki olmasın da.herseyi kararinda yapmaliyiz bi arkadasim sac kurutna mak ile supurgeye alistirmis cocuk onu duymadan uyumuo bigun avmde bi tuttu krizi dio emzirne odasna girmis hem emsib hem uyusun dio yok ne yaptysam uyumadi herkes tip tip bakio soylenio cocugu nie aglation gibisinden dedi ama omu inat benmi uyuttum orda o gunde son oldu evdede calistirmadm oda cok kotu napicagmi bilmiyorum diodu. cocuk bakmak zor benimde ilk bebegim olucak ama yok gaziydi yok uykusuzluguydu ağlamayi keseneyince baska seyler deniolar bakalim bizim bebisle rbize neler yasatacak :)
@elcio bdv'de konu açarsa yandı :)kız elcio arada nokta virgül kullan
maaşallah..darısı başımızaSelam arkadaşlar,
dün (11+1 iken) kontrolümüz vardı.
minnoşumun burun kemiği gözlendi, ense kalınlığı 0.6mm çıktı çok şükür :)
gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz (11+5 çıktı).
ikili test için düzen laboratuarına gideceğiz haftasonu.
Umarım onun sonucu da güzel çıkar.
Hepinize sevgiler...
hayırlı olsun :) Sen hangi doktora gidiyorsun :)))Selam arkadaşlar,
dün (11+1 iken) kontrolümüz vardı.
minnoşumun burun kemiği gözlendi, ense kalınlığı 0.6mm çıktı çok şükür :)
gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz (11+5 çıktı).
ikili test için düzen laboratuarına gideceğiz haftasonu.
Umarım onun sonucu da güzel çıkar.
Hepinize sevgiler...
Teşekkür ederim canım, GATA'ya gidiyorum.hayırlı olsun :) Sen hangi doktora gidiyorsun :)))
benim de midemde siskinlik ve hazmetme sorunu oldu etten tiksindim, bulana bulana midem yedim ama, talcid cigniyorum yemekten önce sonra iyi geliyor gibi, soda içiyorum, bir de kavun cacık gibi hafif şeyler tüketiyorum, özellikle yogurtlu makarna iyi gleiyor bana naneli naneliMide bulantisina ne iyi geldigini konustuk kendimizce buldugumuz cozumlerden bahsettik. Ama normal karninizi doyurmak icin ne yiyorsunuz? Bazen oyle oluyor ki midem aslinda bulanmiyor, ama ne yiyecegimi sasirdigimdan ve canim hiiiccbi sey istemediginden ac kaliyorum ve acliktan bulaniyorum ya da ac kalmayim diyr zorluyorum oyle bulaniyorum.
Et, sut, yorgurt, peynir, yumurta hayatimdan cikardiklarmak zorunda olduklarim arasindakizartma, salcali yiyecekler zaten zararli ve iyi gelmiyor.
Corba icmek haslanmis patates yemek sabahlari zeytin ekmekle kahvalti yapmaktan bunlardan da tiksindim. 2 aydir sadece bunlari yeyince... Leblebi ve cubuk krakeri bile yedigimde kusuyorum cunku biktim midem kabul etmiyor.
Bi de ne yesem mideme oturuyor sindiremiyorum inmiyor. Ki ben normalde afedrsiniz yemegin ortasinda tuvalete giden donup kaldigi yerden devam eden biriydim. Annem sende mode yok yedigin direk asagi iniyor derdi. O kaar hizliydi sindirimim. Napicam bilmiyorum. Bulanti haricinde tum mide rahatsizliklarini yasadim bu surecte.
Annem yanimda sagolsun yemek yapmiyorum ama annem de sasirdi bana ne yedirecegine.
Tavsiyeleriniz cozumleriniz var mi?
canım meyve ile aran nasıl ? bende ilk gebeliğimde senin gibiydim bişey yemek istemiyordum ama meyveye dayanamıyordum oda beni idare ediyorduMide bulantisina ne iyi geldigini konustuk kendimizce buldugumuz cozumlerden bahsettik. Ama normal karninizi doyurmak icin ne yiyorsunuz? Bazen oyle oluyor ki midem aslinda bulanmiyor, ama ne yiyecegimi sasirdigimdan ve canim hiiiccbi sey istemediginden ac kaliyorum ve acliktan bulaniyorum ya da ac kalmayim diyr zorluyorum oyle bulaniyorum.
Et, sut, yorgurt, peynir, yumurta hayatimdan cikardiklarmak zorunda olduklarim arasindakizartma, salcali yiyecekler zaten zararli ve iyi gelmiyor.
Corba icmek haslanmis patates yemek sabahlari zeytin ekmekle kahvalti yapmaktan bunlardan da tiksindim. 2 aydir sadece bunlari yeyince... Leblebi ve cubuk krakeri bile yedigimde kusuyorum cunku biktim midem kabul etmiyor.
Bi de ne yesem mideme oturuyor sindiremiyorum inmiyor. Ki ben normalde afedrsiniz yemegin ortasinda tuvalete giden donup kaldigi yerden devam eden biriydim. Annem sende mode yok yedigin direk asagi iniyor derdi. O kaar hizliydi sindirimim. Napicam bilmiyorum. Bulanti haricinde tum mide rahatsizliklarini yasadim bu surecte.
Annem yanimda sagolsun yemek yapmiyorum ama annem de sasirdi bana ne yedirecegine.
Tavsiyeleriniz cozumleriniz var mi?
:) doktorun kim, dün kuzenim dogum yaptı orda normal dogum, suyu gelmiş hastaneye gece 12 de gitmişler sabah 9 gini dogurmuşTeşekkür ederim canım, GATA'ya gidiyorum.
Bana talcid onermedi doktor sadece mide agrisindan kivranarak acile gittigimde gaviscon surup vermisti. O da bazen ise yariyo bazen yaramiyo. Talcid'i ben de mi sorsam..benim de midemde siskinlik ve hazmetme sorunu oldu etten tiksindim, bulana bulana midem yedim ama, talcid cigniyorum yemekten önce sonra iyi geliyor gibi, soda içiyorum, bir de kavun cacık gibi hafif şeyler tüketiyorum, özellikle yogurtlu makarna iyi gleiyor bana naneli naneliananas yiyorum barsakları da düzenliyor anlayacağın meyveye, salataya vurdum..
Bebeği hayırlı, ömürlü olsun.:) doktorun kim, dün kuzenim dogum yaptı orda normal dogum, suyu gelmiş hastaneye gece 12 de gitmişler sabah 9 gini dogurmuş
Bana talcid onermedi doktor sadece mide agrisindan kivranarak acile gittigimde gaviscon surup vermisti. O da bazen ise yariyo bazen yaramiyo. Talcid'i ben de mi sorsam..
Yogurt da yiyemiyorum bazen meyveyi bile oldugu gibi cikariyorum. Ama digerlerini deneyim.
Ben muz da yiyorum onu yazmayi unutmusum. tavsiye ederim:)
Gunden gune farkli oluyo aslinda. Bazen yiyorum bazen de midemde hic sindirilmeden duruyo sonra agirlik yapiyo ve cikiyo. Hele ki kiraz.! Sabah bir dilim elma yedim o da geri cikti.canım meyve ile aran nasıl ? bende ilk gebeliğimde senin gibiydim bişey yemek istemiyordum ama meyveye dayanamıyordum oda beni idare ediyordu
Bebeği hayırlı, ömürlü olsun.
Doktorum "Dr. Mustafa ULUBAY"
Zaten sırf doktorum için gidiyorum.
İnanılmaz rahatlatıyor beni, ne kadar stresim varsa gidiyor onu gördükten sonra.
İlk gebeliğimi de o takip etmişti, ozaman beytepe asker hast. deydi.
Sen Ankara'da mısın? (Evetse) hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?