2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Faydali hicbi aey yiyemiyorum. İlk zamanlar yogurdu gorunce bile banyoya kosuyodum o derece. Sut de oyle.
Sirf gormeye bile dayanamadigimdan esimle ayni masaya oturup yemek yiyemiyorum hep tek basima salondayim

allah korusun canımcım bu zamana kadar bısey olmadı bundan sonrada olmaz , aklına kötü şeyler getirme

senin bu midenin hali benim hamilelikten önceki halim, mide problemim yüzünden senelerce yemek yiyemedim, besin yetersizliği için protein diyeti yapıyordum 43 kiloydum, hamilelikte acıldım 49 kilo olmuşum Senin sindirimde sorun var, soda tüketimini artırman gerekiyor, iyice cigne yemekleri midene dokunanların listesini tutup onları bir süre tüketme, süt ürünlerini tüketmenin bir yolunu bulmak lazım ama ne

Günaydın, hayırlı cumalar herkese.

Yaklaşık 3 gündür resmen doğum sancısı çekiyorum, rahime çok fazla baskı hissediyorum artık yürürken zorlanıyorum. Dün gece dayanamayıp doktora gittim bebekte sıkıntı yok rahimin esnek değildir büyüyor diye ağrıyordur dedi. Doktoru pek tanımadığımdan güvenemedim siz duymuş muydunuz böyle bir şey ? Bu arada bebeği de 1 hafta küçük çıkardı pek içime sinmedi haftaya kendi doktorumda kontrolüm var ona da soracağım

Eğer doktoruna güven duyuyorsan senin için de bebeğin için de en iyi tercihi yapmışsın demektir.
Kadın doğum muayenesi her bayan için stresli bir durum olsa gerek.
Kendisini rahatlatan, ona güvenebileceği bir doktoru bulması çok önemli.
Hele ki doğum gibi uzun bir süreçte...
Doktorumu tercih sebebim, beni rahatlatması, pimpirikli olmaması...
Bazı insan detay ister doktorundan, bense sadece iyi şeyler söylesin, kafamda kuruntular oluşturmasın istiyorum.
Sağolsun Mustafa hoca da öyle...

çatlatacak bu çocuk anasını....sizin belli mi canım
yok canım daha 12 haftasına yeni girdi benim miniminnak daha doktora gitmedik en son 8 haftalıkken gitmiştm...dr umu demiştim ankca 28 temmuzda randewu alabildim bayram dönüşü gidicem sabırsızlanıyorum görmek için büyür o zaman kadar inşallah teyzeler bizde görürüz cinsiyetini

Canım korkutmak için yazmıyorum, sadece aklında olsun kendi doktoruna sorman için yazıyorum:
doktoruna durumunu detayla anlat.
Şu an 32 haftalık hamile bir arkadaşımda 13-15.haftalarında bahsettiğin sancılar olmuştu.
Gerçekten doğum sancısıymış ve rahim ağzı açılmaya başlamış.
Doktoruna ısrarla durumu söylediğinde rahim ağzını ölçmüşler ve ertesi gün serklaj yapıldı.
Sen de ihmal etme mutlaka sor.

Çok çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmemişti doktoruma ısrarla sorup ölçüm yaptırıcam

valla çok güzel tarif etmişsin. Allah'ın işine karışılmaz tabi ama bende de öncesinde olsa hamilelikte açılsaydım keşke. benim bebek iştahsız mı olacak nedir daha şimdiden ne yedirecem derdindeyim. annem ben küçükken elinde tabakla peşimden dolanırdı. aylarca bi şey yemesem canım şunu çekti demezdim. sonra da gözüm hastalıktan açılmazdı. annem beddua mı etti nedir

Çok çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmemişti doktoruma ısrarla sorup ölçüm yaptırıcam
Dediğim gibi canım bilgin olsun diye yazdım, korkutmak istemem asla...
Öyle bile olsa (ki zannetmiyorum) yapılacak şeyler var.
O arkadaş 32. haftasında şu an, herşey de yolunda gidiyor.
Güzel haberlerini bekliyorum...
Sevgiler.

Yarın Maçka parkındaki etkinliğe geliyor musunuz ? instagram da paylaşmıştım mesaj geldi Gidiyorum kısmetse

hayırlı olsun oğluşun :=)
cinsiyetler genelde 12 haftada söylenıyor
tabii işin ehli doktor gerek
Tşk ederim :) iki farklı Doktrda erkek dediği için sanırım dogrudur genelde emin olmasan söyelemyorlar.üstelik ben sormadim cinsiyetini 12.hafta söylendiğini bilmiyordm kendi ultrasonda bakarken söyledi.Allahm sağlıkla tamamlamayı nasip etsin

Ben geçen ilk ay premesis kullandım. 15 gün. B vitamini takviyesiydi aynı zamanda.
İkinci paketi kullanmadım. Pek bulantımı kesmedi zaten.
Bulantıyı en kesin zofran türü ilaçlar keser canım. Diğerleri pek etki etmez vücut gebelige alisana kadar sabır lazım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…