- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.361
muz iyi ama kabızlık yapar dikkat et,
talcid ben hep aldım umarım sorun olmuyordur gerçi doktor al demişti, aslında gaviscon talcidden daha iyi bir ilaç, daha etkilidir, sor istersen doktoruna. Yogurt yiyememen çok kötü cidden ben yogurtla kurtardım hayatımı
Dün doktor şey dedi rahmin dikey olduğu için bebek hep oturur pozisyonda olur eğer yan olsaydı sıkıntı olabilirdi dedi. Belki bununla alakalı olabilir. Rahim içinde kanama alanı var kesenin Altın'da tek temennim bunun kaybolmadı çünkü bebek ordan kayıp düşebilirmiş. Çok zormuş bu işler ya
Gunden gune farkli oluyo aslinda. Bazen yiyorum bazen de midemde hic sindirilmeden duruyo sonra agirlik yapiyo ve cikiyo. Hele ki kiraz.! Sabah bir dilim elma yedim o da geri cikti.
Muz yiyebiliyorum sadece duzenli olarak.
Midemi alip damardan beslesinler beni bi sure. Zaten canim bi sey istemiyo icin damagimdan bi tad gecmesini aramam yani:)
Oyleymis yasayip gorcez cani.Hadi ya okadar mı durum vahim
Eğer doktoruna güven duyuyorsan senin için de bebeğin için de en iyi tercihi yapmışsın demektir.evet ankaradayım ben de, cemil kaya'ya gidiyorum özel muayenehanesine. Benim ilk gebelik umarım hayırlısı olur, hem doktor açısından hem bebek için. Gata uzak olmasa oraya da gitmek istiyordum, annem hep kadın doguma gataya gider, önceden bende çok gidiyordum (babam asker ) ama evlenince uzak kaldım
stres yapa yapa sanırım pozitif olmayı öğrendimallah korusun canımcım bu zamana kadar bısey olmadı bundan sonrada olmaz , aklına kötü şeyler getirme
yok canım daha 12 haftasına yeni girdi benim miniminnak daha doktora gitmedik en son 8 haftalıkken gitmiştm...dr umu demiştim ankca 28 temmuzda randewu alabildim bayram dönüşü gidicem sabırsızlanıyorum görmek için büyür o zaman kadar inşallah teyzeler bizde görürüz cinsiyetiniçatlatacak bu çocuk anasını....sizin belli mi canım
Canım korkutmak için yazmıyorum, sadece aklında olsun kendi doktoruna sorman için yazıyorum:Günaydın, hayırlı cumalar herkese.
Yaklaşık 3 gündür resmen doğum sancısı çekiyorum, rahime çok fazla baskı hissediyorum artık yürürken zorlanıyorum. Dün gece dayanamayıp doktora gittim bebekte sıkıntı yok rahimin esnek değildir büyüyor diye ağrıyordur dedi. Doktoru pek tanımadığımdan güvenemedim siz duymuş muydunuz böyle bir şey ? Bu arada bebeği de 1 hafta küçük çıkardı pek içime sinmedi haftaya kendi doktorumda kontrolüm var ona da soracağım
Çok çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmemişti doktoruma ısrarla sorup ölçüm yaptırıcamCanım korkutmak için yazmıyorum, sadece aklında olsun kendi doktoruna sorman için yazıyorum:
doktoruna durumunu detayla anlat.
Şu an 32 haftalık hamile bir arkadaşımda 13-15.haftalarında bahsettiğin sancılar olmuştu.
Gerçekten doğum sancısıymış ve rahim ağzı açılmaya başlamış.
Doktoruna ısrarla durumu söylediğinde rahim ağzını ölçmüşler ve ertesi gün serklaj yapıldı.
Sen de ihmal etme mutlaka sor.
valla çok güzel tarif etmişsin. Allah'ın işine karışılmaz tabi ama bende de öncesinde olsa hamilelikte açılsaydım keşke. benim bebek iştahsız mı olacak nedir daha şimdiden ne yedirecem derdindeyim. annem ben küçükken elinde tabakla peşimden dolanırdı. aylarca bi şey yemesem canım şunu çekti demezdim. sonra da gözüm hastalıktan açılmazdı. annem beddua mı etti nedirsenin bu midenin hali benim hamilelikten önceki halim, mide problemim yüzünden senelerce yemek yiyemedim, besin yetersizliği için protein diyeti yapıyordum 43 kiloydum, hamilelikte acıldım 49 kilo olmuşumSenin sindirimde sorun var, soda tüketimini artırman gerekiyor, iyice cigne yemekleri midene dokunanların listesini tutup onları bir süre tüketme, süt ürünlerini tüketmenin bir yolunu bulmak lazım ama ne
Dediğim gibi canım bilgin olsun diye yazdım, korkutmak istemem asla...Çok çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmemişti doktoruma ısrarla sorup ölçüm yaptırıcam
çok geçmiş olsun canım. bence de kendi doktoruna görün için rahat etsinÇok çok teşekkür ederim canım. Hiç aklıma gelmemişti doktoruma ısrarla sorup ölçüm yaptırıcam
Teşekkür ederim benimde içim hiç rahat değil zaten. İlk fırsatta gideceğim. Allahım şu minnakları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşçok geçmiş olsun canım. bence de kendi doktoruna görün için rahat etsin
Tşk ederim :) iki farklı Doktrda erkek dediği için sanırım dogrudur genelde emin olmasan söyelemyorlar.üstelik ben sormadim cinsiyetini 12.hafta söylendiğini bilmiyordm kendi ultrasonda bakarken söyledi.Allahm sağlıkla tamamlamayı nasip etsinhayırlı olsun oğluşun :=)
cinsiyetler genelde 12 haftada söylenıyor
tabii işin ehli doktor gerek
Bulantıyı en kesin zofran türü ilaçlar keser canım. Diğerleri pek etki etmez vücut gebelige alisana kadar sabır lazım işteBen geçen ilk ay premesis kullandım. 15 gün. B vitamini takviyesiydi aynı zamanda.
İkinci paketi kullanmadım. Pek bulantımı kesmedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?