2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

stres yapa yapa sanırım pozitif olmayı öğrendim

senin köpeciklerinmi var bahçende bu arada onu sorucaktım ya ben bayılırım kedilere köpeklere ama eşim evde istemedıgı ıcın alamıorum ,özellikle kedilere karsı ayrı bi nefreti var =/ bende mahalledekı kedileri beslıyorum yapcak bısey yok :) varmı fotografları ?

var canım akşam eve geçince atarım. benimkileri eve de alıyorum ben ama bebiş olunca bahçede kalıyorum. kedi beslemek daha mantıklı. köpek zor oluyo. tatile giderken onlarıda köpek oteline bırakmak zorunda kalıyorum. kendi tatilimden daha pahalıya geliyor inan.

canım kendi doktoruna git. bende de kasık ağrısı oluyor bıçak gibi saplanıyor. rahmimiz büyüyo kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi doktorum. sen kendi doktoruna danış. baştan beri kim takip ediyosa onun fikirleri önemli.

doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben

o vakte görürsünüz bence canım meraklı bekleyişlere devam

ben de öyleydim cocukken annem anlatır doktor bırak yemesin acıkınca ister zaten demiş 24 saat hiç yemek istememişim

kızlar 13. haftadayım ben test yaptırmadım doktor ense kalınlığına baktı ultrasondan 1.14 çıktı gayet iyi çok şükür testte de %95 çıkmaz bişey dedi ben yeterli gördüm zaten Allah korusun sııkıntı olsa da aldırmayı düşünmediğim için test yaptırmıcam. Yalnız aşı vaktim gelmedi bu aşıları yaprtırmak mı iyi yaptırmamak mı yaptırmayan arkadaşlarım da var

aynen dediğin gibi ben de Cemil Bey'i öyle görüyorum iyi bir doktor, Allah'ın izniyle sag salim dogrusak bebiklerimiziiii

2 li taraman yapıldı mı? 11. 14 hafta arası yapılıyormus
gec gıtmen sorun olmaz
ikili yaptıracaksan geç olmadan yaptır 14. ten sonra yapılmıyor

Bu ayın 22sine randevu aldım. 14. Haftayı geçmiyor sanırım... Bu ikili tarama işini bilmiyordum. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)

Bu arada ben son adetimin ilk günü 18 nisan diye hatırlıyorum ama çok da emin değilim. Düzenli olarak adet görmediğim için bi kenara yazmamıştım Acaba bu ikili taramalarda tarih belli oluyor mu? Gerçi en fazla 3-5 gün fark ediyordur, 3-5 gün geçtir diye düşünüyorum ama... Doktorum çemkirir diye söylemeye korkuyorum :-S

Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var

Hatırlamaya çalışsan çok iyi olur canım.
İlk bebeğimde kafa çevresi ölçümü 12-13 gün ileriden giderdi,
Karın çevresi zamanında giderdi,
Bacak ölçüsü 3-5 gün geriden giderdi.
Doğumum ise, son adet tarihine göre oldu :)

dogrudur yaaa ,kaç taneler :)

Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var
Ikili test sonucun iyi çıkmasına sevindım.inş sag salim alırız inş kucağımı za.bı makale okumuştum aynı cınsıyete sahip annelerin aynı cınsıyette evlat sahibi olma oranı farklı cinsiyete olma oranında n daha yuksek miş.ben farklılık istıyoru m inş senin için de olur ..

Benim ilk çocuğum olcak kısmetse canım 3. Defadan kastım 3 kontrolde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…