- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.381
stres yapa yapa sanırım pozitif olmayı öğrendim
var canım akşam eve geçince atarım. benimkileri eve de alıyorum ben ama bebiş olunca bahçede kalıyorum. kedi beslemek daha mantıklı. köpek zor oluyo. tatile giderken onlarıda köpek oteline bırakmak zorunda kalıyorum. kendi tatilimden daha pahalıya geliyor inan.senin köpeciklerinmi var bahçende bu arada onu sorucaktım ya ben bayılırım kedilere köpeklere ama eşim evde istemedıgı ıcın alamıorum ,özellikle kedilere karsı ayrı bi nefreti var =/ bende mahalledekı kedileri beslıyorum yapcak bısey yok :) varmı fotografları ?
canım kendi doktoruna git. bende de kasık ağrısı oluyor bıçak gibi saplanıyor. rahmimiz büyüyoGünaydın, hayırlı cumalar herkese.
Yaklaşık 3 gündür resmen doğum sancısı çekiyorum, rahime çok fazla baskı hissediyorum artık yürürken zorlanıyorum. Dün gece dayanamayıp doktora gittim bebekte sıkıntı yok rahimin esnek değildir büyüyor diye ağrıyordur dedi. Doktoru pek tanımadığımdan güvenemedim siz duymuş muydunuz böyle bir şey ? Bu arada bebeği de 1 hafta küçük çıkardı pek içime sinmedi haftaya kendi doktorumda kontrolüm var ona da soracağım
doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım bencanım kendi doktoruna git. bende de kasık ağrısı oluyor bıçak gibi saplanıyor. rahmimiz büyüyokanama olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi doktorum. sen kendi doktoruna danış. baştan beri kim takip ediyosa onun fikirleri önemli.
o vakte görürsünüz bence canım meraklı bekleyişlere devamyok canım daha 12 haftasına yeni girdi benim miniminnak daha doktora gitmedik en son 8 haftalıkken gitmiştm...dr umu demiştim ankca 28 temmuzda randewu alabildim bayram dönüşü gidicem sabırsızlanıyorum görmek için büyür o zaman kadar inşallah teyzeler bizde görürüz cinsiyetini
Çpk sevindim canım.gözünaydınKızlaaarr ikili testimiz normalmiş çok şükür darısı sonuç bekleyen ve yaptırmayanların başına.
ben de öyleydim cocukken annem anlatır doktor bırak yemesin acıkınca ister zaten demiş 24 saat hiç yemek istememişimvalla çok güzel tarif etmişsin. Allah'ın işine karışılmaz tabi ama bende de öncesinde olsa hamilelikte açılsaydım keşke. benim bebek iştahsız mı olacak nedir daha şimdiden ne yedirecem derdindeyim. annem ben küçükken elinde tabakla peşimden dolanırdı. aylarca bi şey yemesem canım şunu çekti demezdim. sonra da gözüm hastalıktan açılmazdı. annem beddua mı etti nedir
Gozun aydin canim herkes boyle mutlu haberlerle gelsin insallahKızlaaarr ikili testimiz normalmiş çok şükür darısı sonuç bekleyen ve yaptırmayanların başına.
aynen dediğin gibi ben de Cemil Bey'i öyle görüyorum iyi bir doktor, Allah'ın izniyle sag salim dogrusak bebiklerimiziiiiEğer doktoruna güven duyuyorsan senin için de bebeğin için de en iyi tercihi yapmışsın demektir.
Kadın doğum muayenesi her bayan için stresli bir durum olsa gerek.
Kendisini rahatlatan, ona güvenebileceği bir doktoru bulması çok önemli.
Hele ki doğum gibi uzun bir süreçte...
Doktorumu tercih sebebim, beni rahatlatması, pimpirikli olmaması...
Bazı insan detay ister doktorundan, bense sadece iyi şeyler söylesin, kafamda kuruntular oluşturmasın istiyorum.
Sağolsun Mustafa hoca da öyle...
İnşallah canım. Rabbim kimseyi bebeğinin sağlığıyla imtihan etmesinGozun aydin canim herkes boyle mutlu haberlerle gelsin insallah
:)aynen dediğin gibi ben de Cemil Bey'i öyle görüyorum iyi bir doktor, Allah'ın izniyle sag salim dogrusak bebiklerimiziiii
2 li taraman yapıldı mı? 11. 14 hafta arası yapılıyormus
gec gıtmen sorun olmaz
ikili yaptıracaksan geç olmadan yaptır 14. ten sonra yapılmıyor
Teşekkür ederim canımÇpk sevindim canım.gözünaydın
Hatırlamaya çalışsan çok iyi olur canım.Bu ayın 22sine randevu aldım. 14. Haftayı geçmiyor sanırım... Bu ikili tarama işini bilmiyordum. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)
Bu arada ben son adetimin ilk günü 18 nisan diye hatırlıyorum ama çok da emin değilim. Düzenli olarak adet görmediğim için bi kenara yazmamıştımAcaba bu ikili taramalarda tarih belli oluyor mu? Gerçi en fazla 3-5 gün fark ediyordur, 3-5 gün geçtir diye düşünüyorum ama... Doktorum çemkirir diye söylemeye korkuyorum :-S
var canım akşam eve geçince atarım. benimkileri eve de alıyorum ben ama bebiş olunca bahçede kalıyorum. kedi beslemek daha mantıklı. köpek zor oluyo. tatile giderken onlarıda köpek oteline bırakmak zorunda kalıyorum. kendi tatilimden daha pahalıya geliyor inan.
Ikili test sonucun iyi çıkmasına sevindım.inş sag salim alırız inş kucağımı za.bı makale okumuştum aynı cınsıyete sahip annelerin aynı cınsıyette evlat sahibi olma oranı farklı cinsiyete olma oranında n daha yuksek miş.ben farklılık istıyoru m inş senin için de olur ..Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var
Ikili test sonucun iyi çıkmasına sevindım.inş sag salim alırız inş kucağımı za.bı makale okumuştum aynı cınsıyete sahip annelerin aynı cınsıyette evlat sahibi olma oranı farklı cinsiyete olma oranında n daha yuksek miş.ben farklılık istıyoru m inş senin için de olur ..
Benim ilk çocuğum olcak kısmetse canım 3. Defadan kastım 3 kontrolde yaniIkili test sonucun iyi çıkmasına sevindım.inş sag salim alırız inş kucağımı za.bı makale okumuştum aynı cınsıyete sahip annelerin aynı cınsıyette evlat sahibi olma oranı farklı cinsiyete olma oranında n daha yuksek miş.ben farklılık istıyoru m inş senin için de olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?