2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben
makinelerden kaynaklanıyo tatlım ben 14 haftanın içindeyim geçen mecbur devlete gittim adam 7 haftalıksın sen dedi bende güldüm geçtim ne diyim şimdiii

Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var
çevremdeki annelerden bebeği erkek olanlar 11-12 de cinsiyetini öğrendiğini söylüyorlar.
Dr sorumluluk altında kalmamak için söylemiştir tekrar bakma fikrini.
Hayırlı olsun.

Ben erkek hissediyorum ama dr % 51 kiz dedi .Psikolojik olarak eksi yemeye basladim simdi
%51 bilmiyorum demek bence :)
zaten hiçbirşey belli değilse ya kız ya erkek (yani%50-50) değil mi :)
Aynı şeyi geçen sene bir arkadaşıma söylemişlerdi.
O da "o kadarını annem de söylüyor" demişti ve oğlu oldu.
Gönlüne göre olsun.

çevremdeki annelerden bebeği erkek olanlar 11-12 de cinsiyetini öğrendiğini söylüyorlar.
Dr sorumluluk altında kalmamak için söylemiştir tekrar bakma fikrini.
Hayırlı olsun.
Evet canım benim ilk 10+2de söyledi sonra 11+2de erkek dedi bugün de 12+3 yine erkek dedi artık yanılmaz heralde diyorum

en azından tutarlı gidiyor.
En ufak bir karmaşa yaşamamış.
Zannetmiyorum canım değişeceğini.
Sağlıklı olsun inşallah.
Aynen öyle canım. Ben size erkek demiştim dimi dedi. Evet dedik.evet erkek ama gidip hemen kıyafet fln almayın dedi Bizde o potansiyeli gördü galiba hehehehe Rabbim herkes için önce sağlıklısını sonra da gönlündekini nasip etsin inşallah

Aynı şeyi geçen sene bir arkadaşıma söylemişlerdi.
O da "o kadarını annem de söylüyor" demişti ve oğlu oldu.
Gönlüne göre olsun.[/QUOTE] amin canim inssaallah hepimizin gonlune gore versin Rabbim

sana öle demiş bana ne dedi biliyomusun doğunca öğreniver cinsiyeti dedi. e dedim alışveriş yapcammmmmmmmmm sabırsızlıkla onu bekliyom ben.

bu arada sormak ayıp olmazsa neden her hafta doktora gittin?
Bende yazarken amma gitmisim dedim Canım 8 haftalıkken gittik bidaha 12 haftalıkken 2li taramaya gidicektik ki 10. Haftada lekelenmem oldu oyüzden gittik. Sonra ikili tarama zamanı gelmiş 10 gün geçmeden gelin dedi (özellerde 10 gün içinde ücret alınmıyo ya sanırım onu düşündü) işte o arada ikiliye gittik.e 1 hafta sonra sonuç için gelin dedi Öyle arka arkaya denk geldi ama şimdi 3 hafta sonra gidicez bi aksilik olmazsa

anladım canım, bir sorun olmasın da :)
ben de dün hareketlerini gördüm ultrasonda, tekrar görmek için sabırsızlanıyorum :)
Bir sonraki randevunuz kaçıncı haftada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…