2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim biraz çıktı biraz da kilo aldım :)

Kızlar öğrendiğime göre ilk gebeliklerde göbüş geç çıkıyomus benim ilk gebelikte 16.haftada belirmeye başlamıştı bu ikinci benim ondan olabilir
Şunu da ekleyeyim bende zaten var olan bi göbek vardı ama kilo göbeğiydi şimdi gebe göbeği gibi duruyo

Slm herkese kimler temizlik yapıyor bugün bakalım
Birazdan kaldığım yerden devam edicem
Bu arada karnim o kadar büyüdü ki minibüste yer veriyo herkes

Sizin göbüşler ne alemde? ??
Ben bayramdan sonra ev taşıcam hatta farkettim birçok arkadaş da ev taşıcak o yüzden temizliğe o zaman girişcem:)))
MaşAllah sana o kadar oldu heee,, benim sadece akşamları yemek yediğimde davul gibi şişiyor hatta yatamıyorum bile sağa sola rahat rahat dönemiyorum o derece.. gündüzlüre bişey yok ama :))

Doğru olabilir. Benim de erken belirdi.

Bu arada cinsiyetini öğrenenler var mı?
4 hafta önce %60 erkekti, cuma kız ihtimaline çekti, göstermedi ki evlat, bir bağdaş kuruyor bir bacak bacak üstüne atıyor, çok merak ediyorum , artık 2 hafta sonra 4lu taramaya gircem bi zahmet göstermesini umuyorum, fazla naz aşık usandırir

Bu bacak arasinda ki cikinti kizlardada oluyomus ilk zamanlarda ole diyolar ama tahminleri alayim lutfennn
Dün göz parlaklığından bahsediyodu bi arkadaş burda.
Hipokrat sağ göz parlak,sağ meme sıkıysa kız;sol göz parlak,sol meme sıkıysa erkek diyomuş :)
Ama bence Hipokrat amca sırf kadınlardan kurtulmak için atmıştır bu teoriyi ortaya. 3-5 ay kafa dinleyeyim demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…