- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.221
Oluyor. Hatta duş alırken soydukça soyuluyor.göğüsün koyu kısmı var ya
orada soyulması olan var mı?
Bende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?göğüsün koyu kısmı var ya
Çok sevindin canım :)KIZLAR BİZ İKİLİ SONUCUMUZU ALDIK ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL ÇIKTI HERŞEY
down sendromu riski 1/9300
yaş riski 1/1000
trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değil
pap a 1,51
freeb hcg 20
DARISI YAPTIRACAKLARIN BAŞINA
benımde hafıf kuruluklar var. çatlaklar için hiçbir fikrim yok. :=)Bende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
Ben çatlaklar için Bebak acı badem sütü kullanıyorum annemde onu kullanmış birşeyleri yok maşallah bide bebeyağı kullanıyorum bide kaşınma olduğunda karnınızı sakın kaşımayın diyorlar bende kaşımıyorumBende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
Ben liearc aldım 100 tl bayılarakBende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
Ben geçen aktara gittim, badem yağı ve kakao yağı alayım diye en çok onu duymuştum. Oradaki abla başka bir bitkisel krem verdi, ben kullandım çok işe yaradı dedi, ama ara ara karnım kaşınıyor kuruluktan mı yoksa çatlayacak mıyım o yüzden mi bilemiyorum.. Gerçi sadece akşamları karnım şişiyor o yüzden de çatlak oluşur mu ki?benımde hafıf kuruluklar var. çatlaklar için hiçbir fikrim yok. :=)
evet gerçekten aklı orda oluyo ama Allahıma şükür bunu da hayırlısıyla atlattık
güya anne de çatlak olunca kızında da oluyormusBen geçen aktara gittim, badem yağı ve kakao yağı alayım diye en çok onu duymuştum. Oradaki abla başka bir bitkisel krem verdi, ben kullandım çok işe yaradı dedi, ama ara ara karnım kaşınıyor kuruluktan mı yoksa çatlayacak mıyım o yüzden mi bilemiyorum.. Gerçi sadece akşamları karnım şişiyor o yüzden de çatlak oluşur mu ki?
Acı badem sütünü ilk kez duyuyorum yağını duymuştum da aslında hakiki zeytin yağı da işe yarıyor diyorlar.. aynen bu aralar pek bi kaşınıyor bende kaşımıyorum ama daha göbüşlerimiz şişmedi ki :))) Senin şişti mi canım?Ben çatlaklar için Bebak acı badem sütü kullanıyorum annemde onu kullanmış birşeyleri yok maşallah bide bebeyağı kullanıyorum bide kaşınma olduğunda karnınızı sakın kaşımayın diyorlar bende kaşımıyorum
netten baktım pek bilgi bulamadım.
iyi bişi olsa gerek :=)
Daha önce yazmıştım tekrar yazayım. Bir yerde haşlanmış yumurtanın önlediğini okumuştum.Bende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
ben de ciddiye almadım pek zaten :=)hamilelilkten heralde buda canım ben pek ellemiyorum daha fazla soyulmasın diye hatta kren sürdüm bir gün iyi oldu ertesi gün gene aynı bende boşverdim :))
ben de ciddiye almadım pek zaten :=)
Ben çatlaklar için Bebak acı badem sütü kullanıyorum annemde onu kullanmış birşeyleri yok maşallah bide bebeyağı kullanıyorum bide kaşınma olduğunda karnınızı sakın kaşımayın diyorlar bende kaşımıyorum
Allah yardımcınız olsun.
Dualarımız seninle canım.iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz
yarın bende doktora gidiyorum.Rabbim güzel haberlerle dönmemizi nasip eder inşallah.Herşey güzel olacak canım hiç moraliini bozma temiz sonuçlarınıda alacaksın Allahın izniyle
pinkperest canim ne yaptin doktora gittinmi.
Sanmıyorum. Annemde çok ama bizde yok.güya anne de çatlak olunca kızında da oluyormus
bunu duyan var mı? bence çok aptalca
soyulma yokta yakında dizlerime değeceklergöğüsün koyu kısmı var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?