2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
Ben çatlaklar için Bebak acı badem sütü kullanıyorum annemde onu kullanmış birşeyleri yok maşallah bide bebeyağı kullanıyorum bide kaşınma olduğunda karnınızı sakın kaşımayın diyorlar bende kaşımıyorum

benımde hafıf kuruluklar var. çatlaklar için hiçbir fikrim yok. :=)
Ben geçen aktara gittim, badem yağı ve kakao yağı alayım diye en çok onu duymuştum. Oradaki abla başka bir bitkisel krem verdi, ben kullandım çok işe yaradı dedi, ama ara ara karnım kaşınıyor kuruluktan mı yoksa çatlayacak mıyım o yüzden mi bilemiyorum.. Gerçi sadece akşamları karnım şişiyor o yüzden de çatlak oluşur mu ki?

güya anne de çatlak olunca kızında da oluyormus
bunu duyan var mı? bence çok aptalca

Acı badem sütünü ilk kez duyuyorum yağını duymuştum da aslında hakiki zeytin yağı da işe yarıyor diyorlar.. aynen bu aralar pek bi kaşınıyor bende kaşımıyorum ama daha göbüşlerimiz şişmedi ki :))) Senin şişti mi canım?

Bende de var canım ama hatta sadece göğsüm değil cildim çok kuru oldu, nemlendirmeye çalışıyorum sürekli, birde çatlaklar için nasıl bir önlem almayı düşünüyorsunuz acaba?
Daha önce yazmıştım tekrar yazayım. Bir yerde haşlanmış yumurtanın önlediğini okumuştum.
Doğum yapana kadar da yedim. İlk gebeliği çatlaksız atlattım.

canım bu acı badem sütü mü yoksa yağı mı, eczaneden alınıyor dimi yoksa aktar mı

Allah yardımcınız olsun.

Dualarımız seninle canım.iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz

Cnm pinkperest hayırlı haberle gel cnm gitte oğluş haberi al gel

yarın bende doktora gidiyorum.Rabbim güzel haberlerle dönmemizi nasip eder inşallah.Herşey güzel olacak canım hiç moraliini bozma temiz sonuçlarınıda alacaksın Allahın izniyle

pinkperest canim ne yaptin doktora gittinmi.

Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış (( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.

BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII

kızlar bu arada küçük bi kaza geçirdim ben. jeepimin arkasından vurdu herifin biri. biraz kasılmışım doktora gittim allahtan bişi yok. aklınızda olsun kasmayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…