- 28 Nisan 2014
- 447
- 372
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.241
Taşınmak zaten mis gibi temizlik demek o yuzden gerek yok dinlenmene bakBen bayramdan sonra ev taşıcam hatta farkettim birçok arkadaş da ev taşıcak o yüzden temizliğe o zaman girişcem:)))
MaşAllah sana o kadar oldu heee,, benim sadece akşamları yemek yediğimde davul gibi şişiyor hatta yatamıyorum bile sağa sola rahat rahat dönemiyorum o derece.. gündüzlüre bişey yok ama :))
canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun.Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII
Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
kızlar bu arada küçük bi kaza geçirdim ben. jeepimin arkasından vurdu herifin biri. biraz kasılmışım doktora gittim allahtan bişi yok. aklınızda olsun kasmayın kendinizi.
Birde 2. Gebelikte bebişin hareketlerini daha erken hissedebilecekmisiz örneğin 15. Ve 16. Haftalarda :)Doğru olabilir. Benim de erken belirdi.
sağol canım. bu arada benim ayaklarımın canı sıkılıyo geceleri ateş basıyo. tuzdan vücut şişer diye biliyorum ama.Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..
sağol canım. bu arada benim ayaklarımın canı sıkılıyo geceleri ateş basıyo. tuzdan vücut şişer diye biliyorum ama.
Yaaaa, hayırlı uğurlu ollsunnnnnnn :))) ben cinsiyeti bidaha öğrenmeye 18. Haftada gidicem dayanabilirsemmmTeyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
Ne yazikki yavrm sanki nolcak yani kazanan milyonlarca insan var kazanan senin arkadasn olsa bu daha iyi degil mi yani takmamaya caliscaz kuzum ck haklisn bebislermz icinHepimiz icin gecerli bu dedigim: bizim mutlulugumuzdan rahatsiz, bizim mutsuzlugumuzdan memnun olanlari takmicaz. Oyle insanlar her yerde malesef
Evet kuzm cok haklisin benim uzuldugum hep sinirda kaldim bu sene dusuk aliom bu sefer alim fazlaymis bide insanlarin laflari tabi askinla evlendin bebegin var daha ne istiyon iste bizim olsun die saka yapti bi arkadas normalde ben onlara konu anlatrdim atansinlar gozum yok sevinirim ama ben sok oldum bole sakalara benim derdim ne neyse kuzum cok haklisin bebislerimz var onemli olan bu masallahhhh sen napyn belli oldu mu cinsiyet minnosum nasilcanim benim uzme kendini her iste vardir bi hayir. daha onceden konusmustuk seninle bende kac kere mulakatta elendim ki sinavda dereceler yapmis olmama ragmen.insaatta cok fazla alim olmuyor hadi elimde bi diploma olsun diye bide esimde ozaman asker die kimse beni ise almayinca ozel sektorde, aof den isletmeyide bitirdim 4 yil da en azindan bankaya girerim dedim ondada kibrista ada birincisi oldum gene esimin isinden beni almadilar turkiyeue gelince yerlestirirz dediler. 2 diplomamin ikiside ise yaramadi. diger universiteyide bolum 4.su olarak bitirmistim ama kismetmis diyorum. esim istifa edince bursaya yerlestik ev aldik napicaz biz dedim kredi odemesi bi insanin maasi kadar nerdeyse.. hemen 5.gun is buldum ve yapi laboratuvarina laborant olarak girdim 14 ay sirf issiz kalmayim diye memnun olmamama ragmen calistim bebek dusunmeye basladik okdr stresli isim vardiki olmadi bebek artik dedim olmicak heralde o stresin sonunda patlayip isten olayli sekilde ayrildim. o ay hamile kaldim esime napariz nasil geciniriz beni kimse isede almaz dedim hamileyim diye ama o hic umudunu kaybetmedi. ödemelerimiz ayniydi ki benim maasimda yoktu artik ona ragmen gecindik.demekki gecinebiliyormusuz dedik. sonra baska lab.tan teklif geldi adam tamamen benim hem bilgime hem diplomama muhtac ptsi is basi yapicam kismetse... uzun yazdim kusura bakma ama tek sikinti yasayan sen degilsin oyle dusun icin rahat eder inan bana ise yaramayan dedigim diplomalarim simdi ise yariyor. ha devlet memuru olamadım artik cokta umursamiyorum cunku dzenimi kurdum. sikma canini sen demekko herkesi cok etkileyen birisinki millet seninle b.k yaristiriyor ona sevin. ben inanıyorum ki sende bu hirs ve azim varken er yada gec olacak sen yeterki umudunu kesme... bebisin kismetyle gelir gelmesede sukret. birsuru tomar tomar parasi olupta hastane hastane doktor doktoor gezen nice zengin var ama bebek yok.. bence onlarin varligi herseyden degerli.
Masalllahhhhhhhhh kuzummm pipisini yiyrlimTeyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
İnşallah iyi çıkıcak canım sonuçların.hayırlı olsın oğluşun bu aradaTeyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
Geçmiş olaun canımkızlar bu arada küçük bi kaza geçirdim ben. jeepimin arkasından vurdu herifin biri. biraz kasılmışım doktora gittim allahtan bişi yok. aklınızda olsun kasmayın kendinizi.
yiyommm. bana şeker yasak olduğu için basıyon tuzu basıyom tuzuTuzu da kesemiyorum ki tamamen yaa, sen yemiyor musun tuzlu?
sağol canımGeçmiş olaun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?