2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Taşınmak zaten mis gibi temizlik demek o yuzden gerek yok dinlenmene bak
Evet aksamlari gerçekten davul gibi oluyo
Çal çal oyna :)

Kızlaaar, sizin de ayaklarınız şişiyo mu yaa, akşama doğru benim ayaklar davul gibi oluyo, ayakkabılar sıkmaya başlıyoo

Hepimiz icin gecerli bu dedigim: bizim mutlulugumuzdan rahatsiz, bizim mutsuzlugumuzdan memnun olanlari takmicaz. Oyle insanlar her yerde malesef
Ne yazikki yavrm sanki nolcak yani kazanan milyonlarca insan var kazanan senin arkadasn olsa bu daha iyi degil mi yani takmamaya caliscaz kuzum ck haklisn bebislermz icin

Bir de benim iştahım inanılmaz arttı yaa durduramıyorum kendimi, normalde ağzıma jelibon sürmem canım jelibon çekti geçen gün.. sürekli çikolata, bisküvi, tatlı gibi şeyler istiyo canım, ve normalde biraz alıp bırakırdım şimdi kendimi durduramıyorum bu gidişle sonum kötü, biri beni durdursunnnnnnn

Evet kuzm cok haklisin benim uzuldugum hep sinirda kaldim bu sene dusuk aliom bu sefer alim fazlaymis bide insanlarin laflari tabi askinla evlendin bebegin var daha ne istiyon iste bizim olsun die saka yapti bi arkadas normalde ben onlara konu anlatrdim atansinlar gozum yok sevinirim ama ben sok oldum bole sakalara benim derdim ne neyse kuzum cok haklisin bebislerimz var onemli olan bu masallahhhh sen napyn belli oldu mu cinsiyet minnosum nasil

Kizlar 16.haftamiza gircez biz bikac gune kadar ben hissediyorum hatta esimde hissedio ama aglayinca uzuluncr hissetmiyorum..mesala ben yatiyorum esim bakio dio sisti bi taraf diom sag demi evet diyo o elini vurunca agrio anneme soledim kafasi ordadir dedi bazen bole asagi duauyo sanki bikinimin tam ustu sisyo ayagi gibi sanki masallah dielim yakinda gitcem doktora 1ay oldu cok merak ediyorum nasil napiyo annesi sinava girdi calisti hastalandi cok agladi kpss yuzunden ve hala tutamiyo agliyo o nasi acaba meraklan bekliyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…