- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.261
Bende normalde soda dahil asitli içecekler içemem mecburen bazı yemeklerde kola içeceğim zaman içine çocuk gibi şeker atar asidini kaçırarak içerdim ama şuan piskopat gibi cips kola ikilisini istiyo canım. Ha bu arada cips de sevmemBir de benim iştahım inanılmaz arttı yaa durduramıyorum kendimi, normalde ağzıma jelibon sürmem canım jelibon çekti geçen gün.. sürekli çikolata, bisküvi, tatlı gibi şeyler istiyo canım, ve normalde biraz alıp bırakırdım şimdi kendimi durduramıyorum bu gidişle sonum kötü, biri beni durdursunnnnnnn
yiyommm. bana şeker yasak olduğu için basıyon tuzu basıyom tuzu
Bende normalde soda dahil asitli içecekler içemem mecburen bazı yemeklerde kola içeceğim zaman içine çocuk gibi şeker atar asidini kaçırarak içerdim ama şuan piskopat gibi cips kola ikilisini istiyo canım. Ha bu arada cips de sevmemSonra karnıma doğru kızıyorum hayır boşuna uğraşma zararlı şeylerle bukadar erken tanıştıramam seni evladım diye söyleniyorum eşim de kimle konuşuyo acaba bu diye bakıyo
Bende öyle bişi okumuştum oyüzden bari anasının karnında tadını almasın veletAynen yaa, nerde zararlı şey var onları yemek istiyorum, sebze fln hiç mi hiç istemiyorum, zorla yiyorum resmen.. bir de geçen gün bir yazı okudum, hamilelikte yediğimiz şeylerin tadı bebeğin içinde bulunduğu sıvıya da geçiyomuş ve bu bebeğin ilerleyen zamanlardaki yeme alışkanlığını direkt etkiliyomuş, eğer doğruysa yandık, bizim bebişler sırf abur acubur isteyecek
ben de öyle bişi olmuyorKızlaaar, sizin de ayaklarınız şişiyo mu yaa, akşama doğru benim ayaklar davul gibi oluyo, ayakkabılar sıkmaya başlıyoo
Tam olarak hareket değil ama ben göbek deliğimin altında hafif solda bayağı top hissediyorum. Bazen iyice çıkıntı gibi duruyo sırtüstü yatınca.Birde 2. Gebelikte bebişin hareketlerini daha erken hissedebilecekmisiz örneğin 15. Ve 16. Haftalarda :)
Tam olarak hareket değil ama ben göbek deliğimin altında hafif solda bayağı top hissediyorum. Bazen iyice çıkıntı gibi duruyo sırtüstü yatınca.
Bildiğin sertleşiyo.
eşim şuraları okusunda ara sıra yediğim hamburgere laf etmekten vazgecer belkı
çikolata yemem
hazır meyvesuyu içmem
çay içmem
kola, fanta falan sevmem
genellıkle sebze tüketırım
meyvesiz günüm geçmez.
neymiş bebek hamburgerden dolayı 1 hafta önde gıdıyormus
neremle güleyım bılemedım
normalde de sevmemMasallah cogu kisiye ve bna gore gayet saglikli besleniyormussun. Hamburger dedin de canim cekti
Eki Görüntüle 1582973 hadi bi cinsiyet tahminide bana yapin kizlar :)
normalde de sevmem
çikolata, çay, kola, cips falan . o konuda şanslıyım biraz sanırım :=) meyveyı de sırf iyi gelıyor dıye yıyorum :=)
çok mu çekti canın :=)
bence de bişi olmazBen nadirde olsa yiyorum ama bu hamilelikte hic cikolata yemedim cips 1 keremeyve bana da iyi geliyor bulantimi azaltiyor abur cubur yerine bende meyveye yoneldim yok canim isin sakasi hamburgerden vazgecmem ama seviyorum arada bir yense bise olmaz bence
Ben bugun kendime iki tane boydan elbise aldımmm çokk rahatlarrrr
Aynen canim bende ta gecen ay aldim biraz buyuk ama olsun genis genis takılıyorumBen bugun kendime iki tane boydan elbise aldımmm çokk rahatlarrrr
Naptin ne dedi doktor canim?sağol canım inş
allah her kontrolde böyle gerginlik oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?