2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende normalde soda dahil asitli içecekler içemem mecburen bazı yemeklerde kola içeceğim zaman içine çocuk gibi şeker atar asidini kaçırarak içerdim ama şuan piskopat gibi cips kola ikilisini istiyo canım. Ha bu arada cips de sevmem Sonra karnıma doğru kızıyorum hayır boşuna uğraşma zararlı şeylerle bukadar erken tanıştıramam seni evladım diye söyleniyorum eşim de kimle konuşuyo acaba bu diye bakıyo

Aynen yaa, nerde zararlı şey var onları yemek istiyorum, sebze fln hiç mi hiç istemiyorum, zorla yiyorum resmen.. bir de geçen gün bir yazı okudum, hamilelikte yediğimiz şeylerin tadı bebeğin içinde bulunduğu sıvıya da geçiyomuş ve bu bebeğin ilerleyen zamanlardaki yeme alışkanlığını direkt etkiliyomuş, eğer doğruysa yandık, bizim bebişler sırf abur acubur isteyecek

Bende öyle bişi okumuştum oyüzden bari anasının karnında tadını almasın velet zaten normal yediğimiz içtiğimiz meyve sebzenin bile zehir olup olmadığını bilmediğimiz bi dönemde bide abur cubura alışmasınlar şimdiden ama sıpalar da ne isticeğini biliyo vallahi

Birde 2. Gebelikte bebişin hareketlerini daha erken hissedebilecekmisiz örneğin 15. Ve 16. Haftalarda :)
Tam olarak hareket değil ama ben göbek deliğimin altında hafif solda bayağı top hissediyorum. Bazen iyice çıkıntı gibi duruyo sırtüstü yatınca.
Bildiğin sertleşiyo.

Tam olarak hareket değil ama ben göbek deliğimin altında hafif solda bayağı top hissediyorum. Bazen iyice çıkıntı gibi duruyo sırtüstü yatınca.
Bildiğin sertleşiyo.

Aynisini bende yasiyorum genelde soluma yatiyorum. Saga yada sirt ustu donunce sol tarafimdan cikcak gibi karnim sis semsert oluyor. Sol tarafimi cok seviyor genelde hep orda takiliyor. Esime bazen bebis nerde bul diyorum karnimi elleyip hemen yerini anliyor.

eşim şuraları okusunda ara sıra yediğim hamburgere laf etmekten vazgecer belkı
çikolata yemem
hazır meyvesuyu içmem
çay içmem
kola, fanta falan sevmem
genellıkle sebze tüketırım
meyvesiz günüm geçmez.

neymiş bebek hamburgerden dolayı 1 hafta önde gıdıyormus
neremle güleyım bılemedım

Masallah cogu kisiye ve bna gore gayet saglikli besleniyormussun. Hamburger dedin de canim cekti

normalde de sevmem
çikolata, çay, kola, cips falan . o konuda şanslıyım biraz sanırım :=) meyveyı de sırf iyi gelıyor dıye yıyorum :=)
çok mu çekti canın :=)

Ben nadirde olsa yiyorum ama bu hamilelikte hic cikolata yemedim cips 1 kere meyve bana da iyi geliyor bulantimi azaltiyor abur cubur yerine bende meyveye yoneldim yok canim isin sakasi hamburgerden vazgecmem ama seviyorum arada bir yense bise olmaz bence

bence de bişi olmaz
zaten artık onu da her zaman canım çekmiyor .=)

Ben hamile kolyesi takmaya basladim annisler Türkiyede var mi bilmiyorum gerci.Yuruyunce falan hafif bir ses cikiyor bebegin hosuna gidiyormus. Bebis doguncada besigine asiliyor sesi duydukca annesini yaninda hissediyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…