2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi bayramlar :)
Göbekler çıktı mı ya ben 10 kilo verdim daha göbek de belli değil çok az yani. Ama bebeğim büyümüş bayaa. Içe doğru büyüyo herhal.

Overlokcunuz ayağınıza geldi buradayım canım nasılsın bayramın mübarek olsun
Sağolasın canım senin de bayramın mübarek olsun. İyi hissediyorum artık kendimi çok şükür.
Sen de iyisindir inş?
Ya şekerim sen yılların sağlıkçısı olarak üst dudağımdaki uçuk kolonisi hakkında ne yorum yaparsın? Tam üç tane kocaman. Ve çok çirkin
Gebelerde oluyo mu?
Doktorumu aramaya utandım :) Uçuk için aranır mı ki

Dün hiç iyi değildim canım uykuda çok kötüyüm zaten burnum sürekli tıkalı nefes alıp uyuyamiyorum.bulantı kusma yok şükür ama halsizlik devam.ben sağlıkçıyım ama ilaç kullanmayı hiç sevmem millet buna ne iyi gelir diye sorunca bitkisel cevap veriyorum hep.sarımsağı soy ortadan kes sulu kısmı uçuğun üzerine bastır canım çabuk kurutur geçmiş olsun.çok mu öpüştün milletle kimden bulaştı bu

İyi sevindim adına canım. Halsizlik de geçer inş.
Aslında zaten bi şey kullanmam geçmesi için.
Öpüşmeyi hiç sevmem,mümkün olduğunca da öpüşmem kimseyle. O yüzden bi yerden bulaştığını sanmıyorum.
Ama son bir haftadır neredeyse uyku uyuyamıyorum. Her günüm bir kaç saat uykuyla geçiyo neredeyse.
Vücut direncimin düştüğünü söylüyo bizim ailedeki sağlıkçılar da :)

bana da öyle zaman geçmek bilmedi sanki hiç 9 ay bitmeyecekmiş gibi geliyordu
şimdii deçok hızlı geçiyorrrr uykumu aldığım tekk bir gün bile yok şuan
hayırlı bayramlar :)
benimde oyle dogru duzgun ve deliksiz uyuyamiyorum nedense. sanada ii bayramlar canım :)

Günaydın annişler normal dogum isteyenler artık spora başlamamız lazım günde en az 30 dk yürüyüş ve pilates özellikle yüzme kasları cok güçlendiriyormuş

gunaydin kizlarrrr ayyy aksam ruyamda beni doguma aliolardi istememmm dogurmicam diye bagriodum ben daha 16 haftaligim ne dogurcam diodum ama bi uyandim ruyaymis :) sonra gelde uyu nasi dogurcam die dusunmekten :) dun karsi komsumun bebegi olmus kapidan bayramlasayim dedim sali gunu dogcakti sipa kadir gecesi gelmis.iceri girdim aman Allah im nasi sevimli nasi kucuk ama kadinin 9 ay karni yok denecek kadar azdi. zaten ordan kilolu bisi cikmayacagi belliydi :) Allahim bizede o gunleri gostersin insallah.Amin

canim benim is arkadasimin ilk 4 ay oylr yuzu gozu ucuk olmustu. bi ara gobegi irin seklinde sivilcelenmisti. dr normal demisti. sarimsagida gezdir istersen ben bi kere bastirip beklettim derimi kaldirmisti. gerci benim cildim cok hassas belki ondan oldu belki cok beklettim ama yinede paylasayim seninle aynı si olursa bide onla ugrasma.

Artık oluruna bırakayım en iyisi. Biraz baktım netten de normal diyolar. Offf çirkin gözüküyo

Herkese mutlu bayramlar,
Uzun zamandır sessizce takip ediyordum. Bi yazayım dedim yeniden. Bulantılarım hala geçmedi. O kadar kötüyüm ki anlatamam. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hepiniz adına çok sevindim. Benim de doktorum 12. Haftada tahmin edeyim dedi ama ben istemedim. Bir dahaki muayenede belli olur inşallah. Kesin sonuç istiyorum. Kızımda 4 hafta erkek dedikten sonra kız demişti aynı doktor insan kendini alıştırıyor. Sonra diğerine de alışıyorsun. Ben zaten kız istiyordum. Daha çok sevindim zaten

Deodorant icin bir cozumunuz var mi? Normalde hic terlemeyen ben simdi daha dustam cikinca.bile terlemeye basliyorum rahatsiz oluyorum. Hamilelikte tez bezleri daha cok calisirmis heralde zaten. Ama normal deodorent stick vs saglikli mi emin degilim.
Ben kızıma hamileliğinden beri Nivea pure natural kullanıyorum. Hem koruyucu hem alüminyum içermiyor.

Doğru tespit yapmış sizin sağlıkçılar canım. Sarımsak iyi geliyor bir dene çok geçmiş olsun

Iyi bayramlar Canım o burun tıkanıklığı bende de çok fazla.ozellikle uykudan uyanınca nefes almak mümkün değil. Alerjik mi,hamilelikten mi anlayamadım.bu duruma bitkisel bir çözümün varmı. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…