- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.681
Overlokcunuz ayağınıza geldiMazlumuGetirinBana buralardaysan ses ver !
Sağolasın canım senin de bayramın mübarek olsun. İyi hissediyorum artık kendimi çok şükür.Overlokcunuz ayağınıza geldiburadayım canım nasılsın bayramın mübarek olsun
Dün hiç iyi değildim canım uykuda çok kötüyüm zaten burnum sürekli tıkalı nefes alıp uyuyamiyorum.bulantı kusma yok şükür ama halsizlik devam.ben sağlıkçıyım ama ilaç kullanmayı hiç sevmem millet buna ne iyi gelir diye sorunca bitkisel cevap veriyorum hep.sarımsağı soy ortadan kes sulu kısmı uçuğun üzerine bastır canım çabuk kurutur geçmiş olsun.çok mu öpüştün milletle kimden bulaştı buSağolasın canım senin de bayramın mübarek olsun. İyi hissediyorum artık kendimi çok şükür.
Sen de iyisindir inş?
Ya şekerim sen yılların sağlıkçısı olarak üst dudağımdaki uçuk kolonisi hakkında ne yorum yaparsın? Tam üç tane kocaman. Ve çok çirkin
Gebelerde oluyo mu?
Doktorumu aramaya utandım :) Uçuk için aranır mı ki
İyi sevindim adına canım. Halsizlik de geçer inş.Dün hiç iyi değildim canım uykuda çok kötüyüm zaten burnum sürekli tıkalı nefes alıp uyuyamiyorum.bulantı kusma yok şükür ama halsizlik devam.ben sağlıkçıyım ama ilaç kullanmayı hiç sevmem millet buna ne iyi gelir diye sorunca bitkisel cevap veriyorum hep.sarımsağı soy ortadan kes sulu kısmı uçuğun üzerine bastır canım çabuk kurutur geçmiş olsun.çok mu öpüştün milletle kimden bulaştı bu
benimde oyle dogru duzgun ve deliksiz uyuyamiyorum nedense. sanada ii bayramlar canım :)bana da öyle zaman geçmek bilmedi sanki hiç 9 ay bitmeyecekmiş gibi geliyordu
şimdii deçok hızlı geçiyorrrr uykumu aldığım tekk bir gün bile yok şuan
hayırlı bayramlar :)
canim benim is arkadasimin ilk 4 ay oylr yuzu gozu ucuk olmustu. bi ara gobegi irin seklinde sivilcelenmisti. dr normal demisti. sarimsagida gezdir istersen ben bi kere bastirip beklettim derimi kaldirmisti. gerci benim cildim cok hassas belki ondan oldu belki cok beklettim ama yinede paylasayim seninle aynı si olursa bide onla ugrasma.İyi sevindim adına canım. Halsizlik de geçer inş.
Aslında zaten bi şey kullanmam geçmesi için.
Öpüşmeyi hiç sevmem,mümkün olduğunca da öpüşmem kimseyle. O yüzden bi yerden bulaştığını sanmıyorum.
Ama son bir haftadır neredeyse uyku uyuyamıyorum. Her günüm bir kaç saat uykuyla geçiyo neredeyse.
Vücut direncimin düştüğünü söylüyo bizim ailedeki sağlıkçılar da :)
Artık oluruna bırakayım en iyisi. Biraz baktım netten de normal diyolar. Offf çirkin gözüküyocanim benim is arkadasimin ilk 4 ay oylr yuzu gozu ucuk olmustu. bi ara gobegi irin seklinde sivilcelenmisti. dr normal demisti. sarimsagida gezdir istersen ben bi kere bastirip beklettim derimi kaldirmisti. gerci benim cildim cok hassas belki ondan oldu belki cok beklettim ama yinede paylasayim seninle aynı si olursa bide onla ugrasma.
Aynen bende dün yaşadım. İlginç belirtiler türemeye başladıDudağı uçuklayan var mı ya?
Korkunç halde uyandım bu sabaha. Tam 3 tane.
oyyy göbişe bakkk
Ben kızıma hamileliğinden beri Nivea pure natural kullanıyorum. Hem koruyucu hem alüminyum içermiyor.Deodorant icin bir cozumunuz var mi? Normalde hic terlemeyen ben simdi daha dustam cikinca.bile terlemeye basliyorum rahatsiz oluyorum. Hamilelikte tez bezleri daha cok calisirmis heralde zaten. Ama normal deodorent stick vs saglikli mi emin degilim.
Doğru tespit yapmış sizin sağlıkçılar canım. Sarımsak iyi geliyor bir dene çok geçmiş olsunİyi sevindim adına canım. Halsizlik de geçer inş.
Aslında zaten bi şey kullanmam geçmesi için.
Öpüşmeyi hiç sevmem,mümkün olduğunca da öpüşmem kimseyle. O yüzden bi yerden bulaştığını sanmıyorum.
Ama son bir haftadır neredeyse uyku uyuyamıyorum. Her günüm bir kaç saat uykuyla geçiyo neredeyse.
Vücut direncimin düştüğünü söylüyo bizim ailedeki sağlıkçılar da :)
Iyi bayramlar Canım o burun tıkanıklığı bende de çok fazla.ozellikle uykudan uyanınca nefes almak mümkün değil. Alerjik mi,hamilelikten mi anlayamadım.bu duruma bitkisel bir çözümün varmı. ?Dün hiç iyi değildim canım uykuda çok kötüyüm zaten burnum sürekli tıkalı nefes alıp uyuyamiyorum.bulantı kusma yok şükür ama halsizlik devam.ben sağlıkçıyım ama ilaç kullanmayı hiç sevmem millet buna ne iyi gelir diye sorunca bitkisel cevap veriyorum hep.sarımsağı soy ortadan kes sulu kısmı uçuğun üzerine bastır canım çabuk kurutur geçmiş olsun.çok mu öpüştün milletle kimden bulaştı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?